- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
-
- Konu Sahibi nightingale62
Benim evdegumus bocegi cikiyor o sebeple koyuyorum. mutfak dolaplarimin birlesim yerlerini de sedir agaci yagiyla yagladim bunlarin kokusuna gelmiyormus insallahhh cok bunaldim cunku.Lavantalar iyi olmuş. Arada yapıyorsun sanırım böyle... şef master tarzı mı hamburger ? Ben normalde pek sevmem ama o tip olsa yerim
unutmuştum pekmezimi kaşıklamaya gideyimMeyve veya yoğurt yiyin kızlar. Ya da bir kaşık pekmez. İhmal etmeyelim
bu arada kavanoz yikarken aklima geldi cok ozur diliyorum umarim canin cekmedi sonradan aklima geldi. ya korona basindan beri canim cekiyor anca cesaret buldum istemeye. cok hijyenik olmuyorlar zaten aslinda hic guzel degil yani aman bosver ne canimiz cekecek salatalik daha faydali:) pekmez yedim 1 kasik mmm daha guzelLavantalar iyi olmuş. Arada yapıyorsun sanırım böyle... şef master tarzı mı hamburger ? Ben normalde pek sevmem ama o tip olsa yerim
Ay kendi kendine güvelenmiş sankiBenim evdegumus bocegi cikiyor o sebeple koyuyorum. mutfak dolaplarimin birlesim yerlerini de sedir agaci yagiyla yagladim bunlarin kokusuna gelmiyormus insallahhh cok bunaldim cunku.
gecen bazanin altini düzenlemek istedim dantellerin arasından guve kurtlari cikti. bulundugum ev cok nemli kurtlar canli degil gibiydi yumurtlamis ama gelismemisler. silkeledim vakumlu hurclara koydum beyaz sabun rendesi defne yapragi ve lavanta attim icine . ben anlamiyorum bazanin altina nasil giriyor? hani su kahve kucuk kelebekler varya.. ben de mutfakta bisey kurtlandi sanip talan ediyodum heryeri hicbiyerde yoktu kurt murt aaaaaa yeter
migrostan eriş un almistim un bocekli cikti yazin. tum bakliyatlara sicricak diye odum citladi. Siyez unlarimla kurtardim pacayi. cok uzuldum gitti siyezler
simdi cam kavanozlar aldim onlara doktum bakliyatlari unu da artik buzdolabında sakliyorum.
keske kendi evim olsaydi bu ev cok kucuk cok nemli ve de karanlik ayrica mutfak dolaplari garip şekilde kokuyor ve koku vardaklara isliyor sunta gibi garip bi koku
:)unutmuştum pekmezimi kaşıklamaya gideyimkavanozlar yikanmak icin beni bekliyoo
Afiyet olsun, yok hiç aşermiyorum açım da ondan :)bu arada kavanoz yikarken aklima geldi cok ozur diliyorum umarim canin cekmedi sonradan aklima geldi. ya korona basindan beri canim cekiyor anca cesaret buldum istemeye. cok hijyenik olmuyorlar zaten aslinda hic guzel degil yani aman bosver ne canimiz cekecek salatalik daha faydali:) pekmez yedim 1 kasik mmm daha guzel
2 makine çamaşır yıkandı asıldı ✔
Yemek hazırlıkları yapıldı(karnabahar suya koyuldu, soğan patates havuc vs soyuldu bekliyor) sadece koyup pişirmesi kaldi✔
Bugün ev silemicem gibi
Banyo yaptim✔
Punch pano yapıyorum onun hazırlığını yaptım, kasnağa kumaşı gerip şablonu cizdim✔
Allah kabul etsin. Kek bile varŞimdiye kadar yaptığım
Yemek yaptım, yedik, topladım ✔
Şekersiz unsuz kek yaptim✔
Portakal, greyfurt sıktım ✔
Kızımla sulu boya yaptık, oyun oynadik✔
Ev toplamadim,silmedim
Namazlar kılındı ✔
Cilt tonigimi, göz kremimi sürdüm ✔
Kitap okuyamadım
1 litre su içtim
Biraz çerez yedim✔
Sağol canım, bu aralar sekersiz beslenmeye çalışıyoruz
Allah kabul etsin. Kek bile var
İyi geceler canımUyumadan önce;
Punch nakisima başladım bir kısmını bitirdim✔
10 dk ingilizce pratik✔
Eşime is yerinde yesin diye kahvalti✔
Diş fırçala, krem sür, yatsıyı kıl ve yatış olacak inşallah
Yarın görüşürüz
2 LİTRE SU İÇ |
ben de dunku hedeflerimi yaptim ancak aksama es kisisiyle biz de takıştık hic yoktan aaaaaa ne oluyor yahuBugün fınısh
Su 1,5 litre (2 olmadı)Yarım artı olsun bu işaret
Çamaşırları kurutmalığa astım
banyo yaptım
kuran okudum
Pekmez 3 kere
Bulaşıklar yıkandı ama boşaltmadım makineyi
pijama altı almadımbunu hedeften çıkarıyorum kim bilir ne zaman olur
Eşimle basit sebepten küsüm, gider bi hafta en az