- 16 Ağustos 2018
- 1.254
- 887
- Konu Sahibi nightingale62
Benim evdegumus bocegi cikiyor o sebeple koyuyorum. mutfak dolaplarimin birlesim yerlerini de sedir agaci yagiyla yagladim bunlarin kokusuna gelmiyormus insallahhh cok bunaldim cunku.Lavantalar iyi olmuş. Arada yapıyorsun sanırım böyle... şef master tarzı mı hamburger ? Ben normalde pek sevmem ama o tip olsa yerim
gecen bazanin altini düzenlemek istedim dantellerin arasından guve kurtlari cikti. bulundugum ev cok nemli kurtlar canli degil gibiydi yumurtlamis ama gelismemisler. silkeledim vakumlu hurclara koydum beyaz sabun rendesi defne yapragi ve lavanta attim icine . ben anlamiyorum bazanin altina nasil giriyor? hani su kahve kucuk kelebekler varya.. ben de mutfakta bisey kurtlandi sanip talan ediyodum heryeri hicbiyerde yoktu kurt murt aaaaaa yeter
migrostan eriş un almistim un bocekli cikti yazin. tum bakliyatlara sicricak diye odum citladi. Siyez unlarimla kurtardim pacayi. cok uzuldum gitti siyezler
simdi cam kavanozlar aldim onlara doktum bakliyatlari unu da artik buzdolabında sakliyorum.
keske kendi evim olsaydi bu ev cok kucuk cok nemli ve de karanlik ayrica mutfak dolaplari garip şekilde kokuyor ve koku vardaklara isliyor sunta gibi garip bi koku