Günlerim vVerimli geçsin istiyorum

Lavantalar iyi olmuş. Arada yapıyorsun sanırım böyle... şef master tarzı mı hamburger ? Ben normalde pek sevmem ama o tip olsa yerim 🤭
Benim evdegumus bocegi cikiyor o sebeple koyuyorum. mutfak dolaplarimin birlesim yerlerini de sedir agaci yagiyla yagladim bunlarin kokusuna gelmiyormus insallahhh cok bunaldim cunku.

gecen bazanin altini düzenlemek istedim dantellerin arasından guve kurtlari cikti. bulundugum ev cok nemli kurtlar canli degil gibiydi yumurtlamis ama gelismemisler. silkeledim vakumlu hurclara koydum beyaz sabun rendesi defne yapragi ve lavanta attim icine . ben anlamiyorum bazanin altina nasil giriyor? hani su kahve kucuk kelebekler varya.. ben de mutfakta bisey kurtlandi sanip talan ediyodum heryeri hicbiyerde yoktu kurt murt aaaaaa yeter😓

migrostan eriş un almistim un bocekli cikti yazin. tum bakliyatlara sicricak diye odum citladi. Siyez unlarimla kurtardim pacayi. cok uzuldum gitti siyezler

simdi cam kavanozlar aldim onlara doktum bakliyatlari unu da artik buzdolabında sakliyorum.

keske kendi evim olsaydi bu ev cok kucuk cok nemli ve de karanlik ayrica mutfak dolaplari garip şekilde kokuyor ve koku vardaklara isliyor sunta gibi garip bi koku

Lavantalar iyi olmuş. Arada yapıyorsun sanırım böyle... şef master tarzı mı hamburger ? Ben normalde pek sevmem ama o tip olsa yerim 🤭
bu arada kavanoz yikarken aklima geldi cok ozur diliyorum umarim canin cekmedi sonradan aklima geldi. ya korona basindan beri canim cekiyor anca cesaret buldum istemeye. cok hijyenik olmuyorlar zaten aslinda hic guzel degil yani aman bosver ne canimiz cekecek salatalik daha faydali:) pekmez yedim 1 kasik mmm daha guzel 😂

Benim evdegumus bocegi cikiyor o sebeple koyuyorum. mutfak dolaplarimin birlesim yerlerini de sedir agaci yagiyla yagladim bunlarin kokusuna gelmiyormus insallahhh cok bunaldim cunku.

gecen bazanin altini düzenlemek istedim dantellerin arasından guve kurtlari cikti. bulundugum ev cok nemli kurtlar canli degil gibiydi yumurtlamis ama gelismemisler. silkeledim vakumlu hurclara koydum beyaz sabun rendesi defne yapragi ve lavanta attim icine . ben anlamiyorum bazanin altina nasil giriyor? hani su kahve kucuk kelebekler varya.. ben de mutfakta bisey kurtlandi sanip talan ediyodum heryeri hicbiyerde yoktu kurt murt aaaaaa yeter😓

migrostan eriş un almistim un bocekli cikti yazin. tum bakliyatlara sicricak diye odum citladi. Siyez unlarimla kurtardim pacayi. cok uzuldum gitti siyezler

simdi cam kavanozlar aldim onlara doktum bakliyatlari unu da artik buzdolabında sakliyorum.

keske kendi evim olsaydi bu ev cok kucuk cok nemli ve de karanlik ayrica mutfak dolaplari garip şekilde kokuyor ve koku vardaklara isliyor sunta gibi garip bi koku
Ay kendi kendine güvelenmiş sanki 😖 Allah kolaylık versin yaa. Çok zor.
unutmuştum pekmezimi kaşıklamaya gideyim 👉 kavanozlar yikanmak icin beni bekliyoo
:)
bu arada kavanoz yikarken aklima geldi cok ozur diliyorum umarim canin cekmedi sonradan aklima geldi. ya korona basindan beri canim cekiyor anca cesaret buldum istemeye. cok hijyenik olmuyorlar zaten aslinda hic guzel degil yani aman bosver ne canimiz cekecek salatalik daha faydali:) pekmez yedim 1 kasik mmm daha guzel 😂
Afiyet olsun, yok hiç aşermiyorum açım da ondan :)

2 makine çamaşır yıkandı asıldı ✔
Yemek hazırlıkları yapıldı(karnabahar suya koyuldu, soğan patates havuc vs soyuldu bekliyor) sadece koyup pişirmesi kaldi✔
Bugün ev silemicem gibi 😑
Banyo yaptim✔
Punch pano yapıyorum onun hazırlığını yaptım, kasnağa kumaşı gerip şablonu cizdim✔

Şimdiye kadar yaptığım

Yemek yaptım, yedik, topladım ✔
Şekersiz unsuz kek yaptim✔
Portakal, greyfurt sıktım ✔
Kızımla sulu boya yaptık, oyun oynadik✔
Ev toplamadim,silmedim ❌
Namazlar kılındı ✔
Cilt tonigimi, göz kremimi sürdüm ✔
Kitap okuyamadım ❌
1 litre su içtim ❌
Biraz çerez yedim✔

2 makine çamaşır yıkandı asıldı ✔
Yemek hazırlıkları yapıldı(karnabahar suya koyuldu, soğan patates havuc vs soyuldu bekliyor) sadece koyup pişirmesi kaldi✔
Bugün ev silemicem gibi 😑
Banyo yaptim✔
Punch pano yapıyorum onun hazırlığını yaptım, kasnağa kumaşı gerip şablonu cizdim✔
👏🏻👏🏻
Şimdiye kadar yaptığım

Yemek yaptım, yedik, topladım ✔
Şekersiz unsuz kek yaptim✔
Portakal, greyfurt sıktım ✔
Kızımla sulu boya yaptık, oyun oynadik✔
Ev toplamadim,silmedim ❌
Namazlar kılındı ✔
Cilt tonigimi, göz kremimi sürdüm ✔
Kitap okuyamadım ❌
1 litre su içtim ❌
Biraz çerez yedim✔
Allah kabul etsin. Kek bile var 👏🏻👏🏻

Bugün fınısh
Su 1,5 litre (2 olmadı) ⚔️ Yarım artı olsun bu işaret
Çamaşırları kurutmalığa astım✅
banyo yaptım✅
kuran okudum ✅
Pekmez 3 kere ✅
Bulaşıklar yıkandı ama boşaltmadım makineyi⚔️
pijama altı almadım ❌ bunu hedeften çıkarıyorum kim bilir ne zaman olur
Eşimle basit sebepten küsüm, gider bi hafta en az❌

Uyumadan önce;
Punch nakisima başladım bir kısmını bitirdim✔
10 dk ingilizce pratik✔
Eşime is yerinde yesin diye kahvalti✔
Diş fırçala, krem sür, yatsıyı kıl ve yatış olacak inşallah🤲🏻

Yarın görüşürüz 😊

🙋🏾‍♀️

Eklentiler

• D90B91E5-30E1-40AA-935F-726CD0EEDC75.jpeg
    D90B91E5-30E1-40AA-935F-726CD0EEDC75.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın, bakalim bugün nasil geçecek 🤩

7 de kalkış ✔
Kahvalti yaptım ✔
Mutfağı topladim✔
Yüzümü yıkayıp bakım yağlarımı sürdüm ✔

Öğlene kadar evi silip,süpürürüm diye düşünüyorum 😑

Merhaba tekrardan canım. Gebe misin? Allah hayırlı etsin öncelikle. Benim kaç gündür üstümde bir hissizlik var sorma gitsin. Regaip kandilinden bu yana böyleyim. O gün tansiyonum mu ne çıktı bilemedim niyetliyim. Sabahtan akşama dek aralıksız başım ağrıdı. Sonra baş ağrısının yordunlupu ağırlığı sürdü, grip oldum vs hep pasifim. Bugün daha iyiyim ama gribin geçti daha dinç hissediyorum kendimi sanki.
Öğlen ezanına kadar hedeflerimi yazayım inşallah tamamlarım :)
💜 Kahvaltı etmek
💜 Duş almak, ayaklarım için tırnak bakımı yapmak (bir tırnağımda mantar oluşuyor)
💜 Ebeveyn banyosunu deteylı temizlemek yıkamak.
💜 Bulaşık Mak boşaltmak, tezgahın üstğndeki bulaşıkları yerleştirmek
💜 Yatak odamı toplamak (inanılmaz rezil ve dağınık durumda)
💜 Ve mobilyalarını silmek.
💜 Öğlen namazını kılmak.

Bugün fınısh
Su 1,5 litre (2 olmadı) ⚔️ Yarım artı olsun bu işaret
Çamaşırları kurutmalığa astım✅
banyo yaptım✅
kuran okudum ✅
Pekmez 3 kere ✅
Bulaşıklar yıkandı ama boşaltmadım makineyi⚔️
pijama altı almadım ❌ bunu hedeften çıkarıyorum kim bilir ne zaman olur
Eşimle basit sebepten küsüm, gider bi hafta en az❌
ben de dunku hedeflerimi yaptim ancak aksama es kisisiyle biz de takıştık hic yoktan aaaaaa ne oluyor yahu

neyse bugunku hedefler;

pantolonu terziye vermek
1 makine camasir asilacak
bulasik mak. bosalacak kirliler konacak
lavabo yıkanacak
biraz etamin islenecek

X