Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün sabah saat 9.15 de kizim zümra dünyaya geldi....80 gün erken gelen kizim suanda küvezde. Teyzeleri ben yine gelirim, suanda kisa bi internette girim size bildirim dedim....Cok güzel bir duygu. Ha bu arada kizimin sagligi cok iyi....:dance:
Selam canlarim, kisa bi girebilcem yine.
Dogumu anlatim: Sali günü aksam 9.00 da benim megersem sancilarim baslamis, ama ben karin agrisi diye sabah 7'ye kadar sabr ettim, ve sonra dayanamadim. Herneyse esimi kaldirdim ve hastaneye gittik. Sonra Doktorlar bakinca senin karin agrisi yok sancilarin basladi ve acilma var bile var dedi. Ben hazir degilim dedim. Ama dogum baslicak dedi. Korku basladi....
Sonra sag olsunlar cocuk hastanesi 1 saat uzaklikta oldugu icin, helikopter cagirdilar. Suyumu patlatilar ve dogum basladi. 4-5 doktorlar bebegime muayene ettiler ve küveze koyup acilen helikopterle götürdüler. Bende biraz dinlendikten sonra bebegim durumunu ögrenmek icin cocuk hastaneye gittik.
Zümramin kilosu 1360 gr Boyu 36.5cm. Nefes alimi cok iyi ve kalp atisini bile bi kismini kendisi yapiyor.
Teyzeleri cok dua edin bebegim icin. Allah onu bana bagislasin. Allah hepinizden razi olsun....Allah herkese bu duyguyu nasip etsin. Ben yarin hastaneden cikiyorum ve 3 ay zümramin yaninda kalcam. Insallah en yakin zamanda cikariz....Hepinize iyi aksamlar....
Unutmadan benim gibi sakin beklemeyin. Bi rahatsizlik olursa hemen gidin...ne olursa olsun....