günleri sayarken dün sabah

allah analı babalı büyütsün canım tez zamanda küvezden çıkarda meleğine kavuşursun

Geçmiş olsun canım..Allah bebişine sağlık,hayırlı baht,uzun ömür versin inşallah..
Zümra, annesini biran önce görmek istemiş, dayanamamış daha fazla gelmiş dünyaya...
Hoşgeldin güzel bebek...

canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN,İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLLAH,,,AY NE GÜZEL YAAA BEBEİĞİN GELMİŞ DAYANAMAMIŞ HERALDE :roflol::roflol:ERKENDEN GELMİŞ,,,,:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım öncelikle sana çok geçmiş olsun..sonra gözün aydın olsun... allah analı babalı büyütsün... allah kimsenin kucağını boş bırakmasın....aminnn...

gözün aydın tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin

cnm allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir bebek olur inşallah. sen şimdi loğusasın.duaların kabul olur.ne olur bizim içinde dua et bizimde bebişlerimiz olsun.inşallah herkes istediğine kavuşur. sevgiler

Anammmm benim 90 gun kaldi daha cok var derken sen dogurmussun yavvv.Demekki simdiden hazirlamak lazim cantalarii.

Canim bebeginin saglikli olmasina cok sevindim.Sanirim sende cok iyisin.Allahim bebegini saglikla kucagina alip evine donmeyi nasip etsin.Gozunuz aydin olsun...

Ayyy canim birde su var.Sen suanda nisan annelerinin bebegine kavusan ilk annesi oluyorsun.Hadi rekor kirdin valla ilk annemizi tekrardan tebrik ediyorum.

Sen simdi ocak annesi oldun demi :))

allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.gözünüz aydın.bak sen ne acelesi varmış cimcimenin erkenden gelmiş :)

minecim seni cok merak ediyoruz butun arkadaslar olarak. sen nasilsin minik kizin nasil, kac kilo dogdu dualarmiz seninle....

Dün sabah saat 9.15 de kizim zümra dünyaya geldi....80 gün erken gelen kizim suanda küvezde. Teyzeleri ben yine gelirim, suanda kisa bi internette girim size bildirim dedim....Cok güzel bir duygu. Ha bu arada kizimin sagligi cok iyi....:dance:

:emir_bebek:demek bebis bekleyemdi oyyy kiyamam mimmaciktir annesi ooooooo.Şenizbenim icinde cok op.allah sag saglim hastaneden cikmayi .herseyin cok guzel olmasini dilerim.allah saklasin bebesini :nazar:

Selam canlarim, kisa bi girebilcem yine.

Dogumu anlatim: Sali günü aksam 9.00 da benim megersem sancilarim baslamis, ama ben karin agrisi diye sabah 7'ye kadar sabr ettim, ve sonra dayanamadim. Herneyse esimi kaldirdim ve hastaneye gittik. Sonra Doktorlar bakinca senin karin agrisi yok sancilarin basladi ve acilma var bile var dedi. Ben hazir degilim dedim. Ama dogum baslicak dedi. Korku basladi....

Sonra sag olsunlar cocuk hastanesi 1 saat uzaklikta oldugu icin, helikopter cagirdilar. Suyumu patlatilar ve dogum basladi. 4-5 doktorlar bebegime muayene ettiler ve küveze koyup acilen helikopterle götürdüler. Bende biraz dinlendikten sonra bebegim durumunu ögrenmek icin cocuk hastaneye gittik.

Zümramin kilosu 1360 gr Boyu 36.5cm. Nefes alimi cok iyi ve kalp atisini bile bi kismini kendisi yapiyor.

Teyzeleri cok dua edin bebegim icin. Allah onu bana bagislasin. Allah hepinizden razi olsun....Allah herkese bu duyguyu nasip etsin. Ben yarin hastaneden cikiyorum ve 3 ay zümramin yaninda kalcam. Insallah en yakin zamanda cikariz....Hepinize iyi aksamlar....

Unutmadan benim gibi sakin beklemeyin. Bi rahatsizlik olursa hemen gidin...ne olursa olsun....

Selam canlarim, kisa bi girebilcem yine.

Dogumu anlatim: Sali günü aksam 9.00 da benim megersem sancilarim baslamis, ama ben karin agrisi diye sabah 7'ye kadar sabr ettim, ve sonra dayanamadim. Herneyse esimi kaldirdim ve hastaneye gittik. Sonra Doktorlar bakinca senin karin agrisi yok sancilarin basladi ve acilma var bile var dedi. Ben hazir degilim dedim. Ama dogum baslicak dedi. Korku basladi....

Sonra sag olsunlar cocuk hastanesi 1 saat uzaklikta oldugu icin, helikopter cagirdilar. Suyumu patlatilar ve dogum basladi. 4-5 doktorlar bebegime muayene ettiler ve küveze koyup acilen helikopterle götürdüler. Bende biraz dinlendikten sonra bebegim durumunu ögrenmek icin cocuk hastaneye gittik.

Zümramin kilosu 1360 gr Boyu 36.5cm. Nefes alimi cok iyi ve kalp atisini bile bi kismini kendisi yapiyor.

Teyzeleri cok dua edin bebegim icin. Allah onu bana bagislasin. Allah hepinizden razi olsun....Allah herkese bu duyguyu nasip etsin. Ben yarin hastaneden cikiyorum ve 3 ay zümramin yaninda kalcam. Insallah en yakin zamanda cikariz....Hepinize iyi aksamlar....

Unutmadan benim gibi sakin beklemeyin. Bi rahatsizlik olursa hemen gidin...ne olursa olsun....

canım bütün dualarımız zümrayla ve seninle
iyi haberlerini bekliyoruz
bizi habersiz bırakma güzelim....

a.s.merhaba canim inan okuyunca cok sasirdim bende uzun zamandir girmiyordum siteye birden basligi görünce sok oldum gözün aydin Allah saglik sihhat versin insallah iste hayat böyle sen nisani beklerken o geliverdi canim tekrar tebrik ederim güle güle büyüt bebegini:nazar:

X