Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseler yok muuuuuuuuuHeyyyy anneler ve adayları❤ Bebiş ultrasonda kaç haftalıkken görünüyor ya da gördünüz?
Kimseler yok muuuuuuuuu
Maşallahhhhh benim daha erken galıba gorunmuyor hıc bıseyMerhaba canım 5+6 haftalıkken kalp atışını bebişi görmüştük.
Ben kist ıcın tedavi goruyordum bundan dolayı adet olmadımm yanı şöyle ki ılacları bıraktıktan 3/4 gun sonra kahverengı bısı geldı 3/4 gun kadar ana adetmı degılmı anlayamadım baya kahverengıydı cunkukaç haftalık canım senin ki
Kan da dün ölçtürdümm 2086 dıydı değerim testlerdede pozitifNe kadar şuan 8 haftaya kadar görülmeyebilir diye biliyorum.
Ya bir de gebelık ılerledıgınde ölçümü yapılabılırmı kac haftalık olduguNe kadar şuan 8 haftaya kadar görülmeyebilir diye biliyorum.
Evet 15 ocak desek adete kaç haftalık oluyor bılıyormusunO gelişime göre değişiyor canım benim kimi 5 te görür kimi 6 da kimi 7 de.. Ne zaman döllendiğine bağlı..
5 haftalık filan olması gerek 15 ocaksaEvet 15 ocak desek adete kaç haftalık oluyor bılıyormusun
Evet öyleymiş canım sağoll4+5 te göründü bnim ama kisiden kisiye degisio cnm
4+ 5 demi bebeği gördünüz biraz imkansız gibi geldi ama keseyi görmüş olabilirmisiniz şaşırdım biraz :)4+5 te göründü bnim ama kisiden kisiye degisio cnm
Keseyi demek istedimde belirtmemisim prdn,6+5 te göründü bebek persembe gunu yani,allahim her isteyen bakabileceklere versin4+ 5 demi bebeği gördünüz biraz imkansız gibi geldi ama keseyi görmüş olabilirmisiniz şaşırdım biraz :)
tamam şimdi oldu :) maşallah diyelim o zmn :)Keseyi demek istedimde belirtmemisim prdn,6+5 te göründü bebek persembe gunu yani,allahim her isteyen bakabileceklere versin
Oda vajinalultrasondan gorundu 4+5 te minicik oldugu icin, cok saol allah razi olsun.tamam şimdi oldu :) maşallah diyelim o zmn :)