💫GÜNLER GEÇMİYOR SANKİ💫

Ben ilk gittiğimde küçük bi kese görünüyo demişti dr sonra 4 haftalıkta o zaman 6.haftada kalp atışını duyduk

Aynen benimde karindan gorunmedi,alttan göründü 4+5 te,acele etme sakin ol dert etme kendine stresli gecmesin günlerin, ne zaman randevun
Cuma gıdıcem ama ucretsızya 10gun ıcınde ondan dolayı hoş bide bugun gorunmeyen cuma gorunmez sanırım o zaman da gorunmezse 1hafta sonra gıderım en olmadıı☺️

Ölçümden anlaşılıyor yanı gorununce cok sevındımmm bılmemek cok zor beklemek degıl de 😿
Öyle duygusal olma olumlu dusunmeye calis bir sıkıntın agrin sizin yoksa keyfini cikar,hayirlisiyla görürsün insallah ,bende o sesi duymak icin 3 kurtaj gecirdim kolay surecler degil ama elimizden geldigince iyi düşünelim, ben hergun igne vuruyrm kendime ama sukurki ilerliyor gebeligim,seninde insallah su gibi gelir geceeer guzel guzel kucagina alirsin

Cuma gıdıcem ama ucretsızya 10gun ıcınde ondan dolayı hoş bide bugun gorunmeyen cuma gorunmez sanırım o zaman da gorunmezse 1hafta sonra gıderım en olmadıı☺
:KK70:bende pazartesi gitmistim kanda çıkmıştı, cuma günü cagirdigittim,karindan gorunmedi ama vajinalultrasondan gorundu

Öyle duygusal olma olumlu dusunmeye calis bir sıkıntın agrin sizin yoksa keyfini cikar,hayirlisiyla görürsün insallah ,bende o sesi duymak icin 3 kurtaj gecirdim kolay surecler degil ama elimizden geldigince iyi düşünelim, ben hergun igne vuruyrm kendime ama sukurki ilerliyor gebeligim,seninde insallah su gibi gelir geceeer guzel guzel kucagina alirsin
Aynen canım agrım oluyordu ama geçti bi 4/5 gun sürdü,mutluyum tabıkı üzülmem imkansız ama beklemek zor😍 bence bunlarda guzel hisler heyecan verıcı☺️ Sizde sağsalim kucağınıza alın İnşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

:KK70:bende pazartesi gitmistim kanda çıkmıştı, cuma günü cagirdigittim,karindan gorunmedi ama vajinalultrasondan gorundu
Yaa soyledıde ben ıstemedım rahım fılmınde gorunur dedı bana gerçi senınkıdemı oyle yoksa kamera sokup bakıyolar normal vajınal muayane gıbı o mu?

Evet ben ıstemem o istesede beklerım daha ii ben kistten dolayı 5,6kere oyle baktırdım o koltuga oturmıcam bida
Karindan bakilan yatakta bakio baska yere yatmiosun canm çatala cikmakla alakasi yok. 2 3 dakikalik bisi,düşünme sen bunlari görünür belkide görünür bi bakarsin

X