aynen 5 hafta olmadan karından görmek cok zor kişiye ve döllenmeye göre süreler değişiyor tabi :)Oda vajinalultrasondan gorundu 4+5 te minicik oldugu icin, cok saol allah razi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen 5 hafta olmadan karından görmek cok zor kişiye ve döllenmeye göre süreler değişiyor tabi :)Oda vajinalultrasondan gorundu 4+5 te minicik oldugu icin, cok saol allah razi olsun.
Gorunur benımkıde İnşallahaynen 5 hafta olmadan karından görmek cok zor kişiye ve döllenmeye göre süreler değişiyor tabi :)
Evet aynen,bana sat i hic sormadi ölçüm den söyledi hep sasirdim halbuki son adet tarihi onemli derler,yani sat a gore de uyumlu gidio,Ya bir de gebelık ılerledıgınde ölçümü yapılabılırmı kac haftalık oldugu
Anladım canım hayırlısı olsun❤Ben ilk gittiğimde küçük bi kese görünüyo demişti dr sonra 4 haftalıkta o zaman 6.haftada kalp atışını duyduk
Ölçümden anlaşılıyor yanı gorununce cok sevındımmm bılmemek cok zor beklemek degıl deEvet aynen,bana sat i hic sormadi ölçüm den söyledi hep sasirdim halbuki son adet tarihi onemli derler,yani sat a gore de uyumlu gidio,
Inşallah sizin içinde inşallahAnladım canım hayırlısı olsun❤
Aynen benimde karindan gorunmedi,alttan göründü 4+5 te,acele etme sakin ol dert etme kendine stresli gecmesin günlerin, ne zaman randevunGorunur benımkıde İnşallah
Cuma gıdıcem ama ucretsızya 10gun ıcınde ondan dolayı hoş bide bugun gorunmeyen cuma gorunmez sanırım o zaman da gorunmezse 1hafta sonra gıderım en olmadııAynen benimde karindan gorunmedi,alttan göründü 4+5 te,acele etme sakin ol dert etme kendine stresli gecmesin günlerin, ne zaman randevun
Alttan nasıl bakılıyor kamera yöntemiylemiAynen benimde karindan gorunmedi,alttan göründü 4+5 te,acele etme sakin ol dert etme kendine stresli gecmesin günlerin, ne zaman randevun
Öyle duygusal olma olumlu dusunmeye calis bir sıkıntın agrin sizin yoksa keyfini cikar,hayirlisiyla görürsün insallah ,bende o sesi duymak icin 3 kurtaj gecirdim kolay surecler degil ama elimizden geldigince iyi düşünelim, ben hergun igne vuruyrm kendime ama sukurki ilerliyor gebeligim,seninde insallah su gibi gelir geceeer guzel guzel kucagina alirsinÖlçümden anlaşılıyor yanı gorununce cok sevındımmm bılmemek cok zor beklemek degıl de
Daha erken o zaman canım sabırlı ol görürsün inşallah bi kaç güne benim bu değerde görünmemişti normal yaniKan da dün ölçtürdümm 2086 dıydı değerim testlerdede pozitif
bende pazartesi gitmistim kanda çıkmıştı, cuma günü cagirdigittim,karindan gorunmedi ama vajinalultrasondan gorunduCuma gıdıcem ama ucretsızya 10gun ıcınde ondan dolayı hoş bide bugun gorunmeyen cuma gorunmez sanırım o zaman da gorunmezse 1hafta sonra gıderım en olmadıı☺
Aynen canım agrım oluyordu ama geçti bi 4/5 gun sürdü,mutluyum tabıkı üzülmem imkansız ama beklemek zor bence bunlarda guzel hisler heyecan verıcı Sizde sağsalim kucağınıza alın İnşallahÖyle duygusal olma olumlu dusunmeye calis bir sıkıntın agrin sizin yoksa keyfini cikar,hayirlisiyla görürsün insallah ,bende o sesi duymak icin 3 kurtaj gecirdim kolay surecler degil ama elimizden geldigince iyi düşünelim, ben hergun igne vuruyrm kendime ama sukurki ilerliyor gebeligim,seninde insallah su gibi gelir geceeer guzel guzel kucagina alirsin
Değerle alakası varmı görünmesinin peki çünkü 3haftalıkkende değer yükselebiliyor ama o zaman haftası onemlı dıyolarDaha erken o zaman canım sabırlı ol görürsün inşallah bi kaç güne benim bu değerde görünmemişti normal yani
Vajinaldan daha ayrintili,karindan gorunmeyen vajinaldan gorunebilio,ama doktorun tercih etmeyebilir onu bilemem tabiAlttan nasıl bakılıyor kamera yöntemiylemi
Yaa soyledıde ben ıstemedım rahım fılmınde gorunur dedı bana gerçi senınkıdemı oyle yoksa kamera sokup bakıyolar normal vajınal muayane gıbı o mu?bende pazartesi gitmistim kanda çıkmıştı, cuma günü cagirdigittim,karindan gorunmedi ama vajinalultrasondan gorundu
Evet ben ıstemem o istesede beklerım daha ii ben kistten dolayı 5,6kere oyle baktırdım o koltuga oturmıcam bidaVajinaldan daha ayrintili,karindan gorunmeyen vajinaldan gorunebilio,ama doktorun tercih etmeyebilir onu bilemem tabi
Var tabiki canım 3000 e kadar görünmüyordu sanırım.Değerle alakası varmı görünmesinin peki çünkü 3haftalıkkende değer yükselebiliyor ama o zaman haftası onemlı dıyolar
Karindan bakilan yatakta bakio baska yere yatmiosun canm çatala cikmakla alakasi yok. 2 3 dakikalik bisi,düşünme sen bunlari görünür belkide görünür bi bakarsinEvet ben ıstemem o istesede beklerım daha ii ben kistten dolayı 5,6kere oyle baktırdım o koltuga oturmıcam bida