İyi ki tavsiye etmişsiniz bu diziyi...Bugün biter sanırım, keşke bitmese....
Ben filmlerde filan kolay kolay ağlamayan bir insandım. -dım- yani kore dizi ve filmlerinden önce.
Adamlar iyi oyuncu gerçekten, izlemeyenler olmasa konuşulacak çok sahne var dediğin gibi ve evet bitmeyeydi iyiydi.
his ve aşkınihan iyi ki tavsiye etmişiz di mi :))
çok güzel, sımsıcak, acayip romantik
herkese aynı güzel duyguları hissettiriyor
en azında bi 25 bölüm olsaydı bari :))
Ben izlemedim özel bölümünü. Herkes çok komik diyor ama ... Bir türlü izleyesim gelmedi. :44:
His hangi diziye başladın ya:44::44:
Ben de haftaya ailemin yanına gideceğim, şimdi yeni bir diziye başlarsam yarım kalabilir.
Biraz ara vermiş olayım, film izlerim...
Geçen gün Tryamour'un dediğini ben de düşündüm, amerikan dizilerine filan mı baksam biraz da diye, abimle izlerdik onları bir zamanlar
His hangi dizi o?
Böyle yapılır mı ama. . .
İzleyeceğim deyip dizi ismini vermemişsin.
A Love to Kill dizisine başladım canım... Aslında My Fair Lady mi bu mu dedim, hadi dram olsun, sonra komedi izleyeyim dedim... Epeydir aklımdaydı, sırf bilgim olsun diye meraktan izliyorum ama şimdilik iyi gidiyor bakalım... Konusu hakkında beğenimle alakalı bir şey diyemeyeceğim ama yönetmenleri tebrik etmek lazım, sanatsal açıdan hoşuma gitti... Gerçekten hakkını vermişler, müzikler de hoş...
A Love To Kill'i izledim. Oldukça klişe. Daha önce de konuşmuştuk.
Hiç dram gibi göremedim.
Duygu sömürüsü, saçma sapan ağlamalar, bir sürü bayağılık mevcut çünkü. :/
Benim için dramın tanımı başka.
Ama daha önce de belirtmiş olduğum gibi çok güldüğüm yerler oldu.
Aklımda kalan, çok etkilendiğim de 2 sahne oldu, o kadar.
Onun dışında kötüydü bana göre. Bakalım sen nasıl bulacaksın.
Müzikleri çok güzel ama. O konuda hakkını veririm.
Evet konuşmuştuk, eleştirilerini biliyorum, sırf merak ettiğim için bir yorumum olsun diye izlemeye başladım, dört bölüm oldu hiç etkilendiğim sahne yok... Dram da değil, ilginç bir şey, bazen sıksa da izliyorum, iyi gidiyor yani... Şu ana kadar ki yorumum, çekimler iyi bana göre bir de müzikler...
Hmmm ilerlemişsin baya. :)
Ben ilk sahneden etkilenmiştim.
Kırmızı elbiseli kızın intihar etme durumu ve çocuğun onu hiç dikkate almayışı etkilemişti.
Diğeri de 3. bölümdeydi sanırım. Kız, aşk sahnesi çekilirken eski sevgilisini hatırlayıp ağlamaya başlamıştı.(
Çok feciydi bence. Çok güzel bir andı.
İzle tabi ki. Zevkler çok farklı sonuçta. Görerek karar vermek en iyisi.
His hangi dizi o?
Böyle yapılır mı ama. . .
İzleyeceğim deyip dizi ismini vermemişsin.
Askınihan abinle izlediğin diziler genelde aksiyonlu mu oluyor?
Ben sana chuno'yu önerdiğimde de abim olsa gibi bir şeyler demiştin. :))
Yani abinle dizi izlemek sana bambaşka şeyler çağrıştıyor sanırım. :))
O değil de sen Breaking Bad'i izlesen bayılırsın. Aklının bir köşesinde olsun.)
Ben de bu hafta sonu ve hafta içi uygunum diye başladım, eşim gelene kadar bitiririm zaten 16 bölümcük... Önceden bahsetmiştim burada aklımda olan bir diziydi...
A Love to Kill dizisine başladım, Bi Rain oynuyor. Misa nın senaristi ile aynı senarist...
A Love to Kill dizisine başladım canım... Aslında My Fair Lady mi bu mu dedim, hadi dram olsun, sonra komedi izleyeyim dedim... Epeydir aklımdaydı, sırf bilgim olsun diye meraktan izliyorum ama şimdilik iyi gidiyor bakalım... Konusu hakkında beğenimle alakalı bir şey diyemeyeceğim ama yönetmenleri tebrik etmek lazım, sanatsal açıdan hoşuma gitti... Gerçekten hakkını vermişler, müzikler de hoş...
Iris' te son 3 bölüme girdim keşke bitirselerdi geçen bölüm gereksiz uzatacaklar gibi geliyo
bakalım nasıl biticek
Iris' ten şöyle romantik komedi izlemek istiyorum o nedenle tryamour acaba senin şu lie to me yi mi izlesem ne dersin :26:
sayfaların hepsini okuyamadımsecret garden misa veghostmden u görünce kendimden geçtim üçü de enlerimin ilk sıralarında ben de athenayı bitirdim alicenin izlemediğim bölümlerini izliycem arada da iris başlamayı düşünüyorum bir de ghost u tekrar mı yapsam mı diye düşünmüyor değilim
hem de çok beğendim finalinde hoşuma gitmeyen şeyler oldu ama özellikle son bölümleri harikaydı diyebilirimBana Athena demeeee...
Yarım bırakmıştım, çok da güzeldi üstelik.
10 numara bir aksiyon dizisi. Hem merak da ediyordum nasıl gelişecek diye, ki hala meraktayım.
Muhakkak bitirmem lazım. Ama ne zaman yaparım bilmiyorum.
Beğendin mi sen?
Ben Ghost'a başladım bileee..
İlk bölümünü izledim. İzlerken kafa yorduğum dizileri seviyorum.
Beynim için aktivite oluyor.
Çok beğendim ilk bölümünü. Heyecanla izledim. Kim bilir neler olacak.
Bu arada bundan sonra dram koymam lazım araya. Ağlayasım var.
Yeppudaa'da 'u öve öve bitirememişler resmen.
Sen izledin mi??
Jang Hyukolduğu için illa ki izleyeceğim zaten ama bu kadar övülünce ön sıralara alasım geliyor listemde. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?