*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Hem duygusal olarak etkileyici hem de sanatsal olarak etkileyici sahneler vardı dizide...Oyunculuk dersek zaten süperdi... Az ve öz olup bu kadar nasıl etkileyebiliyorlar hala anlamış değilim....

his ve aşkınihan iyi ki tavsiye etmişiz di mi :))
çok güzel, sımsıcak, acayip romantik
herkese aynı güzel duyguları hissettiriyor
en azında bi 25 bölüm olsaydı bari :))

Evet canım iyi ki tavsiye etmişsiniz, üstelik çok güldüm ve eğlendim, dramlardan sonra iyi geldi, her ne kadar bazı sahneler yüreğimi çok acıtsa da... Hatta aşk sahnelerinde bile acıdı içim, neyse haftaya aşk burada

Ben izlemedim özel bölümünü. Herkes çok komik diyor ama ... Bir türlü izleyesim gelmedi. :44:

Anladım canım zaten ben de vazgeçtim özel bölümü izlemekten... Bir süre geçtikten sonra Secret Garden ı özleyince izlemeyi düşünüyorum

Şimdi yeni diziye başladım, ağır dram olana

His hangi diziye başladın ya:44::44:
Ben de haftaya ailemin yanına gideceğim, şimdi yeni bir diziye başlarsam yarım kalabilir.
Biraz ara vermiş olayım, film izlerim...
Geçen gün Tryamour'un dediğini ben de düşündüm, amerikan dizilerine filan mı baksam biraz da diye, abimle izlerdik onları bir zamanlar

Son düzenleme:
His hangi dizi o?
Böyle yapılır mı ama. . .
İzleyeceğim deyip dizi ismini vermemişsin.

Askınihan abinle izlediğin diziler genelde aksiyonlu mu oluyor?
Ben sana chuno'yu önerdiğimde de abim olsa gibi bir şeyler demiştin. :))
Yani abinle dizi izlemek sana bambaşka şeyler çağrıştıyor sanırım. :))

O değil de sen Breaking Bad'i izlesen bayılırsın. Aklının bir köşesinde olsun. )

Ben de bu hafta sonu ve hafta içi uygunum diye başladım, eşim gelene kadar bitiririm zaten 16 bölümcük... Önceden bahsetmiştim burada aklımda olan bir diziydi...

A Love to Kill dizisine başladım, Bi Rain oynuyor. Misa nın senaristi ile aynı senarist...

His hangi dizi o?
Böyle yapılır mı ama. . .
İzleyeceğim deyip dizi ismini vermemişsin.

A Love to Kill dizisine başladım canım... Aslında My Fair Lady mi bu mu dedim, hadi dram olsun, sonra komedi izleyeyim dedim... Epeydir aklımdaydı, sırf bilgim olsun diye meraktan izliyorum ama şimdilik iyi gidiyor bakalım... Konusu hakkında beğenimle alakalı bir şey diyemeyeceğim ama yönetmenleri tebrik etmek lazım, sanatsal açıdan hoşuma gitti... Gerçekten hakkını vermişler, müzikler de hoş...

A Love To Kill'i izledim. Oldukça klişe. Daha önce de konuşmuştuk.
Hiç dram gibi göremedim.
Duygu sömürüsü, saçma sapan ağlamalar, bir sürü bayağılık mevcut çünkü. :/
Benim için dramın tanımı başka.
Ama daha önce de belirtmiş olduğum gibi çok güldüğüm yerler oldu.
Aklımda kalan, çok etkilendiğim de 2 sahne oldu, o kadar.
Onun dışında kötüydü bana göre. Bakalım sen nasıl bulacaksın.
Müzikleri çok güzel ama. O konuda hakkını veririm.

Evet konuşmuştuk, eleştirilerini biliyorum, sırf merak ettiğim için bir yorumum olsun diye izlemeye başladım, dört bölüm oldu hiç etkilendiğim sahne yok... Dram da değil, ilginç bir şey, bazen sıksa da izliyorum, iyi gidiyor yani... Şu ana kadar ki yorumum, çekimler iyi bana göre bir de müzikler...

Son düzenleme:

Hmmm ilerlemişsin baya. :)
Ben ilk sahneden etkilenmiştim.
Kırmızı elbiseli kızın intihar etme durumu ve çocuğun onu hiç dikkate almayışı etkilemişti.
Diğeri de 3. bölümdeydi sanırım. Kız, aşk sahnesi çekilirken eski sevgilisini hatırlayıp ağlamaya başlamıştı. (
Çok feciydi bence. Çok güzel bir andı.

İzle tabi ki. Zevkler çok farklı sonuçta. Görerek karar vermek en iyisi.

Bir an evvel bitsin diye çabalıyorum çünkü çarşambadan sonra izleyemeyeceğim

Evet ilk sahne güzeldi, bir de dediğim gibi çekimler çok güzel, yönetmenler iyi yerlerden yakalamışlar, hele o sahne çekim olarak süperdi, bence güzel çekimler olmasa izlenmez gibi ama konu olarak da çok methetmişler yorumlarda, izleyip göreceğiz Onun dışında duygusal olarak beni derinden etkileyen ve ağladığım bir sahne çıkmadı

Eveeett bizim abimle film- dizi günlerimiz olurdu, alırdık abur cuburumuzu film keyfi yapardık.
Hakkını yiyemem abim benim ufkumu, bakış açımı genişleten insanlardan. Bana kalsa tek düze bir zevkim olurdu sanki.
Her tür izlerdik ama aksiyon ağır basardı tabi
Dediğine de bir bakınayım canım sağ ol

Eşin gelmeden izle bence de zaman daha çabuk geçer
Ben de ara verdim gibi sanki.... Biraz film izleyeyim.
Secret Garden'ın tadı damağımda hala
Müziklerini dinleyip duruyorum

Lie To Me'yi bitirdim. :) Romantik komedinin bütün unsurlarını taşıyor bu dizi.
Son 6 bölümde inişler çıkışlar ve bence gereksiz şeyler oldu ama iyi ki izlemişim diyorum.

Iris' te son 3 bölüme girdim keşke bitirselerdi geçen bölüm gereksiz uzatacaklar gibi geliyo
bakalım nasıl biticek
Iris' ten şöyle romantik komedi izlemek istiyorum o nedenle tryamour acaba senin şu lie to me yi mi izlesem ne dersin :26:

Son düzenleme:

Doğru düşünmüşsün. Uzatmaları var sonlarda.

Lie To Me 16 bölüm. Son 6 bölümde, bu da uzuyor boş yere. :/
Ben Kang Ji Hwan hayranlığım nedeniyle bu kadar sevdim diye düşünüyorum.
Gerçi diziyi beğenmesem aktör de kurtaramaz ama bilemiyorum. :s
Objektif bakamıyorum.
O yüzden bir şey diyemeyeceğim.

bu topiğe de sık geldiğim için size de haber vereyim kızlar
bu üyeliğimi kapatıp sıfırdan bi üyelik alıcam (allegria diye hitap etmezseniz sevinirim o üyeliğimde )
anlarsınız benim olduğumu zaten geçici olarak hoşçakalın diyorum

sayfaların hepsini okuyamadımsecret garden misa veghostmden u görünce kendimden geçtim üçü de enlerimin ilk sıralarında ben de athenayı bitirdim alicenin izlemediğim bölümlerini izliycem arada da iris başlamayı düşünüyorum bir de ghost u tekrar mı yapsam mı diye düşünmüyor değilim

Bana Athena demeeee...
Yarım bırakmıştım, çok da güzeldi üstelik.
10 numara bir aksiyon dizisi. Hem merak da ediyordum nasıl gelişecek diye, ki hala meraktayım.
Muhakkak bitirmem lazım. Ama ne zaman yaparım bilmiyorum.
Beğendin mi sen?

Ben Ghost'a başladım bileee..
İlk bölümünü izledim. İzlerken kafa yorduğum dizileri seviyorum.
Beynim için aktivite oluyor.
Çok beğendim ilk bölümünü. Heyecanla izledim. Kim bilir neler olacak.

Bu arada bundan sonra dram koymam lazım araya. Ağlayasım var.
Yeppudaa'da Tree With Deep Roots'u öve öve bitirememişler resmen.
Sen izledin mi??
Jang Hyuk olduğu için illa ki izleyeceğim zaten ama bu kadar övülünce ön sıralara alasım geliyor listemde. :26:

Son düzenleme:
hem de çok beğendim finalinde hoşuma gitmeyen şeyler oldu ama özellikle son bölümleri harikaydı diyebilirim

ghost a başlamakla iyi etmişsin spoiler veririm diye bişey diyemiyorum ama ben bir ara pclerden bile korkar olmuştum ilerleyince anlarsın ne dediğimi

Tree With Deep Roots ilk birkaç bölümünü izledim sonra araya başka şeyler girdi unuttum herkes çok övüyor bir ara ona da başlasam iyi olacak orada bir pamık kral var ki akıllara zararmış

boys over flowers i izledim bitirdim çok hoşuma gitti tabi bazı yerlerde hatalar vardı türkçe dublajı iğrenççç

şimdi personal taste i izliyorum bana önerebileceğiniz başka diziler var mı?

Iris i bitireyim şu filmi izlicem
bi film molası vermek istedim
sonraki dizimi daha seçmedim, Iris son 3 bölüm bitsin hadi artık

Love Me Not

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…