*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

hasta ruhlu insanlardan herşey beklenir
g. koreli diye iç geçiriyoruz ama bize de gider böylesi denk gelir mazallah kaydirigubbakcemile3

hasta ruhlu insanlardan herşey beklenir
g. koreli diye iç geçiriyoruz ama bize de gider böylesi denk gelir mazallah kaydirigubbakcemile3

ayy evet yaaa ... Allah korusun...
yurdum insanı izler filan yaratıcılığına yaratıcılık katar diye korkuyorum...
tavsiye etmesek mi acaba sempatiksalakcinni

uzun zamandir ben de guney kore filmi izlemiyorum..
ama sevindigim birsey var
winter sonata dizisini animasyon dizi haline getirmisler..
muzik renkler muhtesem.. yeniden izleyebilirim tabiki..

beeen delikafadulden
bende çok severim delikafadulden

ben de bayadır izlemiyorum
şöyle esaslı,derinden etkileyecek izlemediğim bi film önerin kızlar yav..
gerçi evde bi sürü birikti izlemediğim..onlara bakayım baştan
ama siz yine de önerin sempatiksalakcinni

sanirim kult olanlarin cogunu izledik kizlar... o yuzden de geriye pek bisey kalmadi...

ama izlemedi isen a brand a new life i izlemeni oneririm...

kocaman bir dram var icerisinde... ben gozyaslarimi tutamamistim bazi sahnelerinde...

yetimhane filmi.. havasini rengini sevmeyedebilirsin yalniz..

beeen delikafadulden
bende çok severim delikafadulden

:lepi::lepi::lepi:

hosgeldin aramiza.... soyle bir goz gezdir bakalim sayfalara.. adi burda hic gecmemis ama muhtesem dedigin bir film varsa da bize oner lutfen.. filmsizlikten kuruycaz nerdeyse biz.. opuyorumnanaktan

of 55 sayfaya da göz gezdirmek çok zor ya sempatiksalakcinni

ilk sayfaya izlediklerimizi ve onrdiklerimizi derlemistim ben sanirsam.. onun uzerine cok bisey eklendigni hatirlamiyorm..
ilk sayfaya da bakman yeterli olabilir yani..

indirmiştim bu filmi
romantik dramlar herzaman favorim ama g. korenin her türlü filmine açığım
bu akşam ya da haftasonu izliyim ben bunu

bende cok severim ama uzun zamandir izlemedim niyeyse bak aklima getirdiniz bari bos bi vaktimde izliim

muhteşem muhteşem muhteşem bir film... hüngür hüngür ağladım resmen.. o kadar canımı acıttı ki anlatamam.. küçük çocuğa itfayiyeci sevgililere özellikle bittim...
bir yerde hayatımdan bir kesit izledim sankı.. küçük çocuk yağmurda ağlarken özellikle koptum.. mahvoldum ya...
oofff off... dert sahibi yapar bu korelilr insanı..

ilk burayi kesfettigimde izlemistim bir kac film .. harikaydilar.. zaman zaman ugrayip film secip gidiyorum :)))

simdi sad movie filmini merak ettim .. izliycem

sad movie de içim çıkmıştu ağlarken mafoldumben
zaten Jung Woo-sung u çok severim :asigim:

Aaaaa bende sizdenim. Güney Kore'nin sadece filmlerini değil dizilerini de çok çok beğenerek izlemekteyim. Film olarak en son 'Going by the Book – Kitabına Göre' filmini izledim. Çok güzel komik bir filmdi. Tavsiye ederim yani. Ben şimdi biraz geçmiş sayfaları falan karıştırayım yorumlara bakayım daha sonra izlediğim diğer filmler hakkında yorum yapmak isterim:lepi:

oyleyse aramiza hosgeldin.. yorumlarini okumaktan mutlu oluruz..a.s.

oyleyse aramiza hosgeldin.. yorumlarini okumaktan mutlu oluruz..a.s.

Teşekkür ederim :1hug: Daha geniş bir vaktimde geçmiş sayfalardaki keşfimi de tamamladığımda mutlaka yazıcam. Geçmiş sayfalarda sizin yorumlarınızı okumakta harika:hooray:

Ben de geldim. Kore dizilerinden sonra uzakdoğu sinemasına da elatmak istiyorum artık.
Bir tek Kim Ki Duk'u duydum yönetmenlerden.
Sad Movie ve A Moment To Remember'ı çok merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de geldim. Kore dizilerinden sonra uzakdoğu sinemasına da elatmak istiyorum artık.
Bir tek Kim Ki Duk'u duydum yönetmenlerden.
Sad Movie ve A Moment To Remember'ı çok merak ediyorum.

Hoşgeldin.. A Moment To Remember'ı ben izledim gerçekten çok beğendim (baş roldeki bayanda en beğendiğim oyunculardandır:asigim:). Filmin yarısından itibaren hüzünlenip sonunda da gözyaşlarımı salıverdim:kedi: Koreliler insanı hüzünlendirmeyi de ağlatmayı da iyi biliyor:hooray: Kim Ki Duk'un sadece 'Boş Ev' filmini izledim oda gerçekten güzel. Sessiz bir film ki Zaten Kim Ki Duk'un filmlerinin çoğu sessiz yapımlarmış. Konuşmadan çok şey anlatabiliyor adam.Boş Ev her ne kadar sessiz (sesizden kastım az dialog olması) olsa da müzikleri bir harika:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…