hasta ruhlu insanlardan herşey beklenir
g. koreli diye iç geçiriyoruz ama bize de gider böylesi denk gelir mazallah kaydirigubbakcemile3
beeen delikafadulden
bende çok severim delikafadulden
sanirim kult olanlarin cogunu izledik kizlar... o yuzden de geriye pek bisey kalmadi...
ama izlemedi isen a brand a new life i izlemeni oneririm...
kocaman bir dram var icerisinde... ben gozyaslarimi tutamamistim bazi sahnelerinde...
yetimhane filmi.. havasini rengini sevmeyedebilirsin yalniz..
bende cok severim ama uzun zamandir izlemedim niyeyse bak aklima getirdiniz bari bos bi vaktimde izliim
Sad Movie
Oyuncuları bakımından bir çok tanıdık yüzü görebileceğiniz film; dört ayrı çiftin birbiriyle ilişkisini konu edinen filmde onların tecrübelerini, acıları, kalp ağrılarını ve ayrılıklarını konu ediniyor.
İlk hikâye, bir itfaiyeci ve onun Televizyon istasyonunda çalışan kız arkadaşını konu alıyor. Genç kadın sevgilisinden evlenme teklifi beklemektedir fakat mesleğinin tehlikeli yönü ilişkilerini derinden etkilemektedir. İkinci hikâye eğlence parkında çalışan kostümlü karakter olarak çalışan sessiz bir kızı konu alır. Genç kadın yeni tanıştı bir oyuncuya hızla yeni duygular beslemeye başlar. Üçüncü hikâye ise bir anne oğla ait. Anne çok meşgul olduğu için oğluna yeterince vakit ayıramamaktadır. Fakat anne hasta yatağına düştüğünde birlikte çok uzun zaman geçirmeye başlarlar. Son hikâye ise yeni ayrılmış genç bir çift hakkında. İşsiz olduğu için kız arkadaşı tarafından terk edilen genç adam, iyi bir iş bulduğu zaman kız arkadaşını geri kazanabileceğini düşünmektedir.
Hakkında
Yapım:2005 ~ GüneyKore
Türram, Romantik
Yönetmen:Jong-kwan Kwon
Oyuncular:
Jung Woo-sung as Jin-Woo
Im Su-jeong as Su-Jung
Cha Tae-Hyun as Ha-Seok
Yeom Jung Ah as Ju-Yung
Shin Min-a as Su-Eun
Son Tae-Yung as Suk-Hyun
Lee Ki-Woo as Sang-Gyu
Senaryo:Jong-kwan Kwon
Yapımcı:Bo-kyeong Shin, Min-gyu Kang
Süre:1 saat 48 dk
İzleyin arkadaşlar..Sonlarda çok ağladım..Kimi yerde çok güldüm.Sıcacık bi filmdi ve müzikleri de çok hoştu..Özlemişim böyle kaliteli bi film izlemeyi mafoldumben
Aaaaa bende sizdenim. Güney Kore'nin sadece filmlerini değil dizilerini de çok çok beğenerek izlemekteyim. Film olarak en son 'Going by the Book Kitabına Göre' filmini izledim. Çok güzel komik bir filmdi. Tavsiye ederim yani. Ben şimdi biraz geçmiş sayfaları falan karıştırayım yorumlara bakayım daha sonra izlediğim diğer filmler hakkında yorum yapmak isterim:lepi:
oyleyse aramiza hosgeldin.. yorumlarini okumaktan mutlu oluruz..a.s.
Ben de geldim. Kore dizilerinden sonra uzakdoğu sinemasına da elatmak istiyorum artık.
Bir tek Kim Ki Duk'u duydum yönetmenlerden.
Sad Movie ve A Moment To Remember'ı çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?