• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

thumb_Oechul___April_Snow&

--April snow----

iki ayrı insan aynı trafik kazası haberiyle sarsılır; çünkü aynı arabada kaza geçiren iki kişi birisinin hanımı diğerinin de kocasıdır.Sonrasında bu iki kişi eşlerinin birbirleriyle olan bu ilişkisini anlamaya çalışır ve olaylar gelişir...

yorumum: begenmedim.. acikcasi kafamda bir yigin bosluk kaldi film bitince.. ee simdi ne oldu dedim kisaca.. tavsiye etmiyorum. basroll oyuncusu icin izlemistim ben onu izlemeye degerdi sadece :)

bugün izledim
çok yavaş ilerliyo ama ben beğendim sessiz sakin izledim..ben de başrol oyuncusu bayanı çok seviyorum o nedenle izledim

evet cok yavas ılerlıyor ama sanırım guney korelılerı sevısırken opusurken begenebılecegım tek fılm de budur..
bı enteresanlar yau..:uhm:

yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapıyolar aceleleri yok sempatiksalakcinni
abla çok tatlı ya gülüşü özellikle..gianna jun'dan sonra en sevdiğim 2. baaağyan

Bende güney kore sinemasını çok severim. İnsanın ağzında tarifi mümkün olmayan bir tat bırakıyorlar. Her şeyden önce çok gerçekçiler filmlerde. Örneğin ben çok az amerikan filminde iştahla yemek yiyen karakter görmüşümdür ama bunu güney kore filmlerinde her zaman görürüz.
Burdan yazan pek çok filmi izledim. Harika diyebileceklerimin başında More Than Blue, Old Boy, Daisy vs. gibi filmler geliyor. Tabi beğenmediklerim de var mesela Bin Jip. Bu film beni güney kore sinemasından bile uzaklaştırmıştı bi ara. Bunun yanında gene My Sassy Girl beni hayal kırıklığına uğrattı. Güzel bir filmdi fakat ilk önce amerikan versiyonunu izlediğimden olsa gerek pek tat alamadım.
Bir de mesela güney kore filmleri izlerken bir çok replik görüyoruz amerikan filmlerine sızmış. Yani amerikan filmlerinde gördüklerimizin aslında güney kore sinemasından geldiklerini görmek bana ayrı bir tat veriyor.

ben amerikanlarin guney kore filmlerini kopyalamasina asiri gicik oluyorum
birakin ya birakin iste siz asla o tadi o havayi veremezsiniz. birakin calmayin su senaryolari replikleri filmleri..
guney kore filmlerinin yerini ne tutabilir ki zaten..

zebbranın dediği yemek konusuna sonuna kadar katılıyorum
ay o erişteleri nasıl iştahla yiyorlar resmen ağzım sulanıyo benim de :)

Evet gerçekten öyle yemek yerken bile çok yalınlar. Sonra makyajları kıyafetleri evleri çok sade. Bazı filmlere bakıyorsun gece yatarken kadının gözünde bi ton makyaj. Eee nerde kaldı o filmin inandırıcılığı. Ama kore sineması öyle değil kadının saçlarını düzeltmesi bile çok doğal. Bilmiyorum ben böyle doğallık arıyorum filmlerde. Aradığımı da güney kore sinemasında buluyorum.

I'm sorry I love you dizisini sonunda izlemeye karar verdim
6 bölüm indi bile
biliyorum dağıtacak bu dizi beni ama herkesin izlediği bu diziyi ben de izlemek istedim
yorumlarımı yazarım

ben de günlükte okuyorum diyorum bu kız günlerdir hangi diziye ağlıyor böyle..
amaaan yok yok almıyım izlediğim en duygusal dizilerden biriydi winter sonata..
gebermiştim ağlamaktan.. of..
ki bu dizi ondan da betermiş aldığım duyumlara göre.. aman aman...

izledim tabi ki dağıldım
avatarımdan iletimden de anlaşılıyo nasıl beğendim sempatiksalakcinni
winter sonata haa..ona da bi bakayım da iyice dağılayım ben sempatiksalakcinni

bünyeye fazla yükleme yapma canım... toparlaman çok güç olur sonra..
ben de sabah sabah bizim marmaray da çalışan caponlara göz diktim gidip tanışsam mı ki ne :3:

ben de bulacam bi koreli olmayacak
hem yakışıklılar hem de sempatikler keratalar
bi de filmlerdeki gibi fedakar romantik heriflerse süper
bizim burda da hiç koreli yok ki mafoldumben

off ya.. bize gider yine korelilerin caponların hödüğü denk gelir allegriam.. bizde bu şans varkeeeeennn..boshayallersmile

canim Güney Kore Sineması dan onlayn izleyebuilirsin ya da
rapid linklerini bulup indirebilirsin..bu biraz zahmetli oluyor tabi bi de internetinin sinirsiz olmasi lazim.. yoksa cok gelir faturan..

Saol canım ya bende burdan bi kaç film izledim
Nisan gelini , korkunç sevgilim Aşk günlüğü gibi daha aklıma gelmeyen bi kaç film daha

en sonunda Old Boy'u izleyebildim... nasıl bir senaryoydu o ; insanın aklına nasıl gelir... çok uç ama gerçekten çok beğendim...

bir de Bad Guy izledim... onu pek beğenmedim... manasız geldi...

Old boy insanın tüylerini diken diken yapıyo cidden
afalladım resmen o filmi izlerken
tanıdığım herkese de mutlaka izle diye tembihte bulunmuştum sapık diyecekler sempatiksalakcinni

Old boy insanın tüylerini diken diken yapıyo cidden
afalladım resmen o filmi izlerken
tanıdığım herkese de mutlaka izle diye tembihte bulunmuştum sapık diyecekler sempatiksalakcinni

evet yaa baya ağır sahneler var ; bazılarında gözümü kulağımı sıkı sıkı kapattım valla...
ama genel olarak konu inanılmaz...

yani bu korelilere yamuk yapmamak lazım ; nasıl bir intikam planıdır o ya... ohaoldumsmile

Back