Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaGüneşten açılmış doğal görünüm
Açık kumral saçın üzerine 1 2 ton açığı güneşten açılmış görüntüsünü nasıl verebiliriz fikri olan varmı kızlar
Güneş olsa kendiliğinden üstleri açılır da güneşte yok boyayla nasıl elde edebiliriz o görüntüyü
Açık kumral saçın üzerine 1 2 ton açığı güneşten açılmış görüntüsünü nasıl verebiliriz fikri olan varmı kızlar
Güneş olsa kendiliğinden üstleri açılır da güneşte yok boyayla nasıl elde edebiliriz o görüntüyü
Bence boyayla elde etmeye calismayin ben kendim denemis biri olarak diyorum saciniz ince telliyse yipratiyor. Hani boya kutularindan cikan bir acici var adini getiremedim simdi onunla da denemistim. Kuafore de gittim derdimi anlattim guneste acilmis gibi isiltilar istiyorum diye alakasiz bir sonuc aldim. Simdi dogal saclarim geldi sukur ah dedim nasil boyatmisim ben bunlari kumralim ben de yazin saf zeytinyagi surup gunese cikmayi dusunuyorum belirgin bir fark istemiyorum.
Ablam ekstra blond diye bir sprey kullanmisti o da pisman oldu onun da saclari ince telli bir de kendi rengi koyu kestane hafif kizilimsi acikliklar elde etti.