güneşlenmekten sonraki soyulmalar??

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
günesleniyoruz güzel,bronzlasıyoruz buda güzel..ama sonra soyulma geliyo.nefret ediyorum.bunun bir çözümü varmı

Cildini sürekli nemli tutarak soyulmayı görünmez yapabilirsin. Yani nemlendirici kremler sürerek daha yavaş ve kademeli bir soyulma sağlayabilirsin. Üstteki ölü derinin zamanla vücudunu terketmesi yani soyulman çok normal.
Ancak asıl sorunun, kontrolsüz güneşlenmen. Güneşe çıkmadan önce 30+ sunblock kullanmanı öneririm.

faktör artınca bronzlaşma olmaması gibi bi durum var mı.? bi an önce bronzlaşıp bi de soyulmak istemiorum ben.çok mu şey istiyorum =)

SIK SIK gunes koruyucu sureceksin ve ustune broslastirici yag sureceksin soyulmadan brozlasman lazimki guzel gorune bilesin , birde gunese cikacagin saatlere dikat et canim aksam ustu gunesi en guzel brozlastiran gunes benim filrime gore ..

5 faktör de sürsek 55 faktör de sürsek güneşe çıkıp beyaz kalmak imkansız. sadece faktör arttıkça koruma seviyesi artıyor. soyulmanın çaresi yok malesef ama bol bol nemlendirici sürerseniz eğer kötü bir görüntü olmadan bir alt tona geçmiş olur cildiniz

Tam koruma saglayan bir gunes kremini kullanman gerek faktoru cok onemli degil aslında 30 faktor altına inme yeter..aynı zamanda cildine aleo-vera jelde uygularsan soyulam buyuk olcude azalacaktır..
Birde gunese cıkmadan once keseleniren olu deriyi atarsın ustunden..
boylece soyulma oranın iyice azalır..
foreverın aleo-veralı gunes urunlerini tavsiye ederim, kac senedir soyulma nedir unuttum ben..

walla soyulmanın en iyi çaresi kese yapmak, çünkü soyulma başladımı durdurmak imkansızdır.tek çözüm ölü deriyi atmak :kedi:
yada vucut peelingleri var, ama onlar kese gibi değil tabiki... kese daha etkili, üstünede bi vucut nemlendiricisii...
misss opuyorumnanaktan

Bende rastgele güneş kremleri kullandım ve sonuş hüsran. Sadece soyulsam nasılda yanuıyor acıyor yanık gibi. Günlerce yatamıyoum ve bunların olması için sadece bir gün denize gitmem yeterli. Lorealin bu yıl 30 faktör koruyucusunu kullandım. Sonrada kozmetikçiden havuç kakao karışımı sprey aldım. Soyulmadan yanmadan çok güzel bronzlaştım.

ya arkadaşar benimde sırtım çok yandı :KK43: 4 gün önce ve şimdi soyulmaya başladı harita gibi gözükmeye başladı yani... acana kese yapsam bi kerefe bütün ölü deriyi atar mı? yoksa daha mı çok zarar veririm? harita gibi bir sırtla tekrar denize de giremem ya...

X