- 28 Ocak 2009
- 33.741
- 54.977
Nereden öğrendin?OKumadım ki kitabıı merak ediyorum ama :) Fuhuş muhuş bişiler yazıyo özette güneş ve kardeşi ile ilgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereden öğrendin?OKumadım ki kitabıı merak ediyorum ama :) Fuhuş muhuş bişiler yazıyo özette güneş ve kardeşi ile ilgili
Kitabın özetinden işte ona baktım internettenNereden öğrendin?
Şimdi ben de buldum.hindistan falan diyor. Kardeşlerden biri 17 diğeri 15.ama bunun konusu biraz farklı sanki.Kitabın özetinden işte ona baktım internetten
Bence var sonucta yabancı bir yazarın kitabı birebir değildir uyarlanmıstırŞimdi ben de buldum.hindistan falan diyor. Kardeşlerden biri 17 diğeri 15.ama bunun konusu biraz farklı sanki.
Bizim dizi ile bağlantısı yok bence .Bağlantısı olsa fan sayfalarinda yazarlardi yada dizinin başında göstermeleri gerekirdi. Huzur sokağında yazıyordu mesela.
Günes ahmet le gitse güneş Nerede O zaman. Bence güneş oldu bunda Haluk ve ailesinin parmağı olabilir. Türkan da intikam almak isteyebilir yada güneş oldu derken çıkar gelirmiş.Bence Güneş,Türkan'ın ikiziydi. Yıllar önce Güneş kızlarını Türkan'a bırakıp Ahmetle gitti. Haluk da Güneş'i seviyordu ama Ahmet'i tercih ettiği için içinde hırs olarak kaldı. Türkan da Güneş'in yerine geçti ve kızlara annelik yaptı. Güneş ile Türkan senelerce birbirlerini görmediler,bu yüzden Türkan yani şimdiki Güneş,Haluk ve Ahmet'i hiç tanımıyor. Bakalım neler olacak
Günes ahmet le gitse güneş Nerede O zaman. Bence güneş oldu bunda Haluk ve ailesinin parmağı olabilir. Türkan da intikam almak isteyebilir yada güneş oldu derken çıkar gelirmiş.
Perşembe kanalDhangi gündü o dizi yaaaa
Savnaz aşkının ilk temelleri atıldı son dakikada can sayesinde bu cocuk ablası tuğçe ye hiç cekmemis ama alsel nasıl olacak bakalım. Haluk son dakika yaptı yine yapacağını bakalım güneşin gecmisinden ne çıkacak.
Bölümün birinde melisanin doğum günü idi mert ablam bugün 18 yaşında olacakti dedi bugün mertin doğum günü ablası ile ilgili gene birsey söyledi 18 yaşına girince avrupa turu dedi heralde mert te 18 girdi heralde.
o video sahnesinde emre aliden daha iyi davrandı. Hepsini kovdu tuğçe ye hesap sormaya kalktı.Abow iki sayfa öncesini okuyunca iyice meraklandım. Selin'e çok yazık oldu ya. Görüntü başlar başlamamaz ali nin kıyametleri koparmasını bekledim. Ama sonuna kadar video devam etti. Orası saçma geldi bana. Nazlı'ya çok üzülsekte son dakika içimize su serpildi. Hemen fragman gelsin yaa
Aynen melisanin doğum gününde melisa 18 girdi dün mert 18 girdi bari 17 olsa idi ayrıca mert melisanin abisi olsa daha iyi olurdu. Ikizler 17 yaşında aliden 2 yaş küçük dedi anneleri geçen bölüm savaş ve Ali için 18 yaş denildi. Biraz daha dikkatli olunmasi gerek aslında.evet bu yas konusu cok komik geliyor banada biraz bastan savma gibi :)
Selincim seni niye böye saftirik yazıyorlar güzel kızım o dideme ben günahımı bile vermem ondan da birşey almam. azcık zeka pırıltın olaydı bu kız bana iyilik yapıyorsa kesin bir bit yeniği vardır diye düşünür bırak senden gelecek iyilik Allah'tan gelsin derdin. Selin diz mantığı eninde sonunda Aliyle olacaksın belli de hiç değilse iyice süründür öylee ayy çok salağım hemende nasıl yumuşattın beni olaylarına girme olur mu.
Orada kız soyunuyor ne Emre nede Ali şaşkalozu ekranı kapattırmıyor sonuna kadar izliyorlar. Burası saçma olmamış mı. her an bekledim aha biri şimdi biri ekrana bardak mardak fırlatacak diye ama yok 11 oscarlı film gibi oturmuş izliyorlar. Birde o paçozlara da ali birşey diyemedi ya. Emre kovdu Allah'tan.
Savaş kardeş sen sırf yakışıklılıktan kazanıyorsun yoksa oyunculuk seviyen flash tv gerçek kesit terk. Dizi boyunca 2 çeşit bakıyorsun biri ben saykoyum birazdan birinizi kesecem bakışı diğer küçük dağları ben yarattım bakışı. Savaşı markette ezikledikleri sahnede çok zorlama olmuş. Tüm sosyete bebeleri gitmiş markette alışveriş yapıyor. Bak bak bak. Hatta birisi alışveriş arabası da almış evin aylık erzakını alacak sanki zilli. Bu işleri onların hizmetçileri yapıyor senarist kardeş. Öbür tikilerde ayh şu savaş bir ölse de kurtulsak bilmem ne. Sanki savaşın yemeğini kendi veriyor tikican.
Nazlıcım sen bu Savaşa yol ver adam burnunun direğinden ayrılmıyor sonra yok ben sana o gözle bakamıyorum yok mektubu sen yazmayınca yıkıldım. Adam karışık mesajlar yolluyor. Genlerimizde bulunan arıza adamı alıp adam edip evimin beyi yapacam hastalığına tutulma cancağızım. Gülünce de çok şirin oluyorsun bu arada.
Resimdeki bence Güneş onuda Ahmet çizmiş ama Ahmet'te bir yerlerde bir hafıza kaybı gibi birşey olmalı. Güneş olan kişi ise aslında Güneş kılığına girmiş Türkan. O yüzden Ahmet'i tanımıyor. Gerçi Ahmeti mezardan anası kalkıp gelse tanıyamaz. Yüzü safi kıl bir gözleri birde burnu görünüyor.
Alinin bütün ilişkileri yıkım üzerine. Babasıyla ilişkisi yıkılmış anasıyla olanı da bu bölüm yıktı ki aslında gerçekleri söyledi. Ama Alicim böyle şeyler anlayana söylenir senin annen o gruptan değil he he tamam sonra gider görürüm de gitsin. Selinle olan ilişkisini de yıktı. Tuğçeyle zaten Selini kıskandırmak için birlikteydi. Savaşla anladığım kadarıyla yeni yeni görüşmeye başladı. Geriye 3 kişi kaldı biri sevgilisne aşık olduğu Emre, biri küçük çiyan rolündeki Didem birde kara kaşlı bir çocuk var adını şuan hatırlamadığım doğum günü bebesi. Azcık efendi görünümlü olan tek kişi de doğum günü bebesi zaten. Ali de küçük bir Haluk aslında.
Haluk güzelim arabayı ağaca gömdün oldu mu şimdi. Ağır saykoymuşsun ha Güneş gitmesin diye ne entrikalar çeviriyorsun. Sen düzelmezsin. Etrafa gülücükler saçıp özür dilemeler bundan sonra çiçek gibi olacam havaları derken etçil çiçek çıktın iyi mi.
Eltiler voltranı oluşturdular. Allah'tan Sevilay'da azcık akıl varda İncinin bir çuval inciri berbat etmesini engelledi. Gizemin bir kısmını onların tutacağı dedektif çözecek sanırım.
Aynen melisanin doğum gününde melisa 18 girdi dün mert 18 girdi bari 17 olsa idi ayrıca mert melisanin abisi olsa daha iyi olurdu. Ikizler 17 yaşında aliden 2 yaş küçük dedi anneleri geçen bölüm savaş ve Ali için 18 yaş denildi. Biraz daha dikkatli olunmasi gerek aslında.
Güneş 35 yaşında hangi ara üniversiteyi okudu mesela güneş 35 olacağına 38.40 arası olsa daha mantıklı olurdu.
Harika bir yorum. Hepsini izleyemedim ben ama evet bahsetigin sahne cok sacmaydi. Savas´i canlandiran oyuncuyu bende pek begenmiyorum. Ben Nazli´ya acayip gicik oluyorum ya
teşekkür ederim :). gıcık bir rolde gerçekten böyle bazen mıymıy oluyor. düşüncesizce davranışları var. anasını o yemekte evlilik protokolu için bir sürü insanın içinde rezil etti. halbuki azcık aklı olan insan bekler eve gelince konuşur. Nazlı korumacı bir insan. haftaya ki bölüme senarist o iki paçozu nazlıya paralatmazsa bence tutarsız bir iş yapmış olur.