Güneşin Kızları Kanal D

Bilemiyorum benim ki tahmin sadece.98 den beri takibe almış. Ama ahmet yavaş yavaş hatırlayacak güneşi. Ikizleri 98 doğumlu heralde 17 olduğuna göre.
Güneş halukla dans ederken beni yeterince tanimiyorsun gibi birseyler demişti. Güneşin geçmişinde de var birseyler.

Kizlar sanirim yakinda 18 olucaklar yani muhtemelen 97liler. Ama her ikisininde gecmisinde birseyler var evet. Ama ben Halugun da cocuklugunda siddet gördügünü zaten tahmin etmistim.

Kizlar sanirim yakinda 18 olucaklar yani muhtemelen 97liler. Ama her ikisininde gecmisinde birseyler var evet. Ama ben Halugun da cocuklugunda siddet gördügünü zaten tahmin etmistim.
Bölümün birinde güneş sevilaya ikizler için aliden 2 yaş küçük dedi.gecen bölüm ali ve savaş için dizide 18 yaş denildi.
Kızların ve diger çocuklar aynı okula duserler artık. Güneş öğretmenliği devam eder heralde.
Geçen bölüm Rana buna değindi halukla konuşurken şiddet görmüş heralde.

Bence Haluk Güneş'e birşey yapmadı ama Haluk'un babasının aşığının kızı olabilir Güneş.
Ablası Haluk'a diyor ya babamdan daha betersin diye.
Yoksa adam saplantılı neden her yerde Güneş'in resmi olsun teknedeki odada.

Melisa'ya neden ne için şantaj yapıp kızı sakladı muamma.

Bence Haluk Güneş'e birşey yapmadı ama Haluk'un babasının aşığının kızı olabilir Güneş.

Melisayi Rana saklıyor. Ama halukla ilgisi vardir. Melisa da masum değilmiş karakter tanitiminda yazıyordu. Mertin tanitiminda.

Melisayi Rana saklıyor. Ama halukla ilgisi vardir. Melisa da masum değilmiş karakter tanitiminda yazıyordu. Mertin tanitiminda.
aaa RANA'nın sakladığını kaçırmışım ben.
Resmen üvey oğluna milletin katil demesine göz yumdu.

Haluk ayrı psikopat Rana ayrı manyak.

aaa RANA'nın sakladığını kaçırmışım ben.
Resmen üvey oğluna milletin katil demesine göz yumdu.

Haluk ayrı psikopat Rana ayrı manyak.
Geçen bölümlerde çocuklar savaşı kacirdiginda rivaya gidecekti yanlış hatirlamiyorsam Rana da yardım etti cocuklara ama Aliye Sapancaya gidin dedi.
Haluk rivaya gitti ismi yanlista soyluyor olabilirim ama rivaydi. Haluk o eve gitti cami kırıp eve girdi. Melisa o evden cijti kaçtı. Ranayi aradı ertesi gün buluştular. Rana melisaya seninle anlaşma yapmıştık dedi.melisada rezive etmek gibi birseyler dedi.Melisa daha çok para gerek dedi.para istedi.

Haluk zaten saplantili ve psikopat orasi kesin. Melisa´ninda Halukla bir iligisi var.

Bölümün birinde güneş sevilaya ikizler için aliden 2 yaş küçük dedi.gecen bölüm ali ve savaş için dizide 18 yaş denildi.
Kızların ve diger çocuklar aynı okula duserler artık. Güneş öğretmenliği devam eder heralde.
Geçen bölüm Rana buna değindi halukla konuşurken şiddet görmüş heralde.

Bencede siddet gördü cünkü genelde de böyle olmaz mi? Rana´yla Ahmet görmedi o zaman mi acaba? Beya karisik. Yaslarmi karisti? Aliyle Savas 18 o zaman ikizler 16 olmali ama 17 dendi :)

Yaz dizilerinde ilgiyle izlediğim ikinci dizi. Sır dolu heyecanlı güzel bir dizi. Haluk iyi derken o da biraz psikopat çıkacak gibi sanki.Rana ayrı bir alem. Bakalım bu hafta neler olacak.

Yaz dizilerinde ilgiyle izlediğim ikinci dizi. Sır dolu heyecanlı güzel bir dizi. Haluk iyi derken o da biraz psikopat çıkacak gibi sanki.Rana ayrı bir alem. Bakalım bu hafta neler olacak.

Haluk zaten psikopat ama bende bi ara dedim degisecek galiba

Selin bel altından vurdu ayıp etti.Çok sinir oluyorum o kıza.Ali'yle kavga ettikleri sahnede de döküldü.Karşısında devleşen bir oyuncu var.O mıy mıy mıy.Şort da hiç yakışmıyor ayrıca.:KK12:

alide sevdgni soylesin ya selinde kskanyor.oda soylesn kurtulsunlar. savas ne tatli ya massallah alide oyle:)

Gunesin adı Türkan mış. :KK55:Ahmetin kutularinin içinde ki resim de güneşti. 1997 yazan.Melisa geri dönüyor. :KK45:

Allahım ne esrarengiz bi dizi.

Güneşe kocası neden türkan dedi?
Güneşin kocasının halukla arasında ne oldu?
Haluk neden 1994 den beri güneşin peşinde?
Ahmetin tablolarının arasında neden güneşin resmi var?
Rana melisayı neden sakladı?

Çok merak ediyorum . Tahmin yürüten varmı ki ?

Bu arada selin aliye karşı çok ileri gitti ama bi kızı kıskandırmaya çalışmak herzaman tehlikelidir. Kızın gözünü döndürmeyecekti.

Bu arada selin aliye karşı çok ileri gitti ama bi kızı kıskandırmaya çalışmak herzaman tehlikelidir. Kızın gözünü döndürmeyecekti.
Ahmet zaten güneşi bir yerden tanıyorum diyor.97 resim güneşin şimdi ki hali ile ayni.Yoksa güneşte kötü bir karakter mi,?Haluk acaba güneşe kötü birseyler mi yaptı tecavüz gibi.:KK17::KK55:

Teoman Kumbaracıbaşı röportajında Ahmet'in Güneş'le geçmişten kalan bir hesabı olabilir demiş.Belki de Ahmet Güneş'e aşıktı diyeceğim ama Güneş Ahmet'i niye tanımadı.Tahmin bile zor dizide.:confused:

Ayy her şey çok karışık bende aynı sorulara taktım resmen beynimi şekerini emdi dizi bu akşamki bölümde.
Şu Ali ve Selin birbirlerine açılsa kahruperişan dizi izlemektan kurtulucam :-)

Ahmet zaten güneşi bir yerden tanıyorum diyor.97 resim güneşin şimdi ki hali ile ayni.Yoksa güneşte kötü bir karakter mi,?Haluk acaba güneşe kötü birseyler mi yaptı tecavüz gibi.:KK17:

Tecavüz olsa yüzünü hatırlardı ama estetikmi yaptırdı haluk kişisi
Bu arada 97 resim nedir

X