Güneşin Kızı Çeyiz Düzme Yarışına Girdi :)

Allahtan azmis tatlim bende ufak tefek seyler bekliyorum masallah buyuk parçalarıni almissin hep :KK28:benim misafir yemek takimim bile yok hala :KK35:korkmaz pembis setin cok tatliii ben cesaret edemedim kirlenir rengi bozulursa zamanla diye alsam kullanmaya kiyamam zaten bizimkide sevmiyo pembe basimi yerdi sen guzel gunlerde kullanirsin inşallah tatlim herbirini Hoppa aldiklarin cok şık güzel gidiyorsun aynen devam:KK9:

valla canım bende hala rengi konusunda kararsızım acaba değiştirsem mi ki diye çünkü her mutfağa uymayacak ayrıca benimkide sevmez pembeyi yedi bile başımın etini ne yapmalıyım bilmiyorum :KK14::KK14: alıyoruz ama sonradan acaba öbürü mü olsaydı da diyorum yani bazen o_O

valla canım bende hala rengi konusunda kararsızım acaba değiştirsem mi ki diye çünkü her mutfağa uymayacak ayrıca benimkide sevmez pembeyi yedi bile başımın etini ne yapmalıyım bilmiyorum :KK14::KK14: alıyoruz ama sonradan acaba öbürü mü olsaydı da diyorum yani bazen o_O
Yeni ciciler gelmiş guzel günlerde kullan canim özdilek pike takimina ayyri bayıldım:nazar: gözüm hala tekstillerde :KK48: canım o kadar sorun yapiyorsan elektriklilerin rengini değiş digerleri dolap icinde uyum sorunu olmaz hemde hevesini almis olursun pembeden biz ne alsak kabul ediyolar bi sekilde bizde biraz onlari düşünelim dimi ama:KK66: Ben baştan aldim önlemimi 2-3 seçenek belirleyip beraber karar verdik bi çoğuna Çok cicili bicili bi ceyizim olmadi ama arada anlik heveslerle aldigim bi kac parca dışında icime sindi hepsi:KK68:

Yeni ciciler gelmiş guzel günlerde kullan canim özdilek pike takimina ayyri bayıldım:nazar: gözüm hala tekstillerde :KK48: canım o kadar sorun yapiyorsan elektriklilerin rengini değiş digerleri dolap icinde uyum sorunu olmaz hemde hevesini almis olursun pembeden biz ne alsak kabul ediyolar bi sekilde bizde biraz onlari düşünelim dimi ama:KK66: Ben baştan aldim önlemimi 2-3 seçenek belirleyip beraber karar verdik bi çoğuna Çok cicili bicili bi ceyizim olmadi ama arada anlik heveslerle aldigim bi kac parca dışında icime sindi hepsi:KK68:

canım eğer öyle bir fikrin varsa bencede elektriklileri değiştir, birde zamanla sende sıkılabilirsin. sonuçta onları uzun süre kullanıcaksın, ayrıca dediğin gibi mutfağına da uymayabilir. benim de herşeyim çok renksiz ama düşündüm aksesuarlarla renklendirebilirim, değişmesi zor parçaları sade ve her dönem hoşuna gidebilecek renklerden seçmek daha mantıklı geldi.

canım eğer öyle bir fikrin varsa bencede elektriklileri değiştir, birde zamanla sende sıkılabilirsin. sonuçta onları uzun süre kullanıcaksın, ayrıca dediğin gibi mutfağına da uymayabilir. benim de herşeyim çok renksiz ama düşündüm aksesuarlarla renklendirebilirim, değişmesi zor parçaları sade ve her dönem hoşuna gidebilecek renklerden seçmek daha mantıklı geldi.

valla tam olarak bende onu düşünüyorum ama onları ben çeyiz paketi şeklinde aldığım için değişirsem komple hepsini değişmem lazım hadi çelikler neyse de seramiklerin o kadar pembe olması bilemedim yani sonuç olarak bazı elektronikler dışarda duraak örneğin tost makinası düşünsene ev kira olup da kırmızı mutfaklı bi eve düştüğümü kırmızı mutfakk pembe tost :KK43::KK43::KK43: ay inanamıyorum hayali bile tuhaf:cry::cry:

valla tam olarak bende onu düşünüyorum ama onları ben çeyiz paketi şeklinde aldığım için değişirsem komple hepsini değişmem lazım hadi çelikler neyse de seramiklerin o kadar pembe olması bilemedim yani sonuç olarak bazı elektronikler dışarda duraak örneğin tost makinası düşünsene ev kira olup da kırmızı mutfaklı bi eve düştüğümü kırmızı mutfakk pembe tost :KK43::KK43::KK43: ay inanamıyorum hayali bile tuhaf:cry::cry:
Canim o kadarda sıkma canını onu begenmissin demekki onu almışsın içine öyle sindiyse kafani hic takma kalsin mutfagin disinda pembe kullanmazsin olur biter Ben nisanlin laf ediyo die soledim ama pisman oldum simdi mutfakta en cok vakit geçirecek sensin sana hitap etmeli esyalarin:KK68:Hem kirmizi mutfak icin bahtsiz bedevi olman gerek ben hic denk gelmedim eski evler genelde kahve krem yenilerde hep koyu renkler siyah mürdüm tonlarinda ona hiç takılma derim:KK66:

aşk kahve fincanı.jpg
bambum sunum tahtası.jpg
bambum sunum tepsisi.jpg
Baton kek kalıbı.jpg
cem wok tava.jpg
hazneli rende.jpg
kavanoz 1.jpg
kelepçeli kekkalıbı seti.jpg
kesme kek kalıbı.jpg
kırılmaz su bardağı.jpg
krep tavası.jpg

Kızlar bir şey soracağım banyo ürünlerinizi evlerinizi tutunca mı aldınız klozet takımı banyo takımı Vs. Yada her banyoya uyabilecek renkleri seçip mi aldınız?

Biraz önce yorum yazacaktım fırsatım olmadı.
öncelikle tavsiye etmek istedim bir iki şey var, nacizane fikrim.

• Evde çeyizini toplarken nasılsa herşey kendi kolisinde olacak, her aldığın (cam - porselen) ürünü kendi kutusundan çıkart yıka kurula ve tekrar kendi kutusuna yerleştir. Bu sana hem zaman kazandıracak, hem de çeyizin serilirken yeni evine yıkama derdinden kurtaracak. Ben öyle yaptım ve çok faydasını gördüm.
  • Havlu, bornoz, nevresim, ve diğer tekstil ürünlerini ilk yıkadığında makinanın yumuşatıcı kısmına sirke koy ve 20 derecede çok az deterjan ile yıka, bu sana renklerin solmamasını ve renklerin akmamasını sağlayacak. Bir daha renkli havlularını beyaz havlular ile yıkasan dahi renkler birbirine geçmeyecek. Bu aynı şekilde nevresimler için de geçerli, renkleri bir birine geçip akmayacaktır. Sana da kolaylık sağlar.
  • Cam eşyalarını çok beğendim hele ki kahvaltı takımını, çok mantıklı bir yaklaşım olmuş.
Herşeyin çok güzel, severek almışsın belli.
İyi günlerinde sevgiyle, huzurla kullanmanı dilerim.

Biraz önce yorum yazacaktım fırsatım olmadı.
öncelikle tavsiye etmek istedim bir iki şey var, nacizane fikrim.

• Evde çeyizini toplarken nasılsa herşey kendi kolisinde olacak, her aldığın (cam - porselen) ürünü kendi kutusundan çıkart yıka kurula ve tekrar kendi kutusuna yerleştir. Bu sana hem zaman kazandıracak, hem de çeyizin serilirken yeni evine yıkama derdinden kurtaracak. Ben öyle yaptım ve çok faydasını gördüm.
  • Havlu, bornoz, nevresim, ve diğer tekstil ürünlerini ilk yıkadığında makinanın yumuşatıcı kısmına sirke koy ve 20 derecede çok az deterjan ile yıka, bu sana renklerin solmamasını ve renklerin akmamasını sağlayacak. Bir daha renkli havlularını beyaz havlular ile yıkasan dahi renkler birbirine geçmeyecek. Bu aynı şekilde nevresimler için de geçerli, renkleri bir birine geçip akmayacaktır. Sana da kolaylık sağlar.
  • Cam eşyalarını çok beğendim hele ki kahvaltı takımını, çok mantıklı bir yaklaşım olmuş.
Herşeyin çok güzel, severek almışsın belli.
İyi günlerinde sevgiyle, huzurla kullanmanı dilerim.

Yorumu dikkate alacağım emin olabilirsin cok teşekkürler evet cok severek aldım umarım ağız tadıyla kullanmak nasip olur

Bilenler bilir aşağı yukarı 1 yıl önce açtım bu başlığı ara ara eklediklerim oldu. 1 yıl önce bu başlığı açtığımda bazı çeyiz mağazaları gibi bende bir çeyiz mağazasından taksitle almıştım ürünlerimi ve renkleri konusunda pembe olması ile ilgili takıntılarım vardı. Hepsini değiştirdim şimdi sizlerle bu güncellemeyi paylaşmak istiyorum

Aşk kahvaltı seti.jpg

Aşk Kahvaltı Setim
Baharatlık.jpg

Baharat Takımım
Bambum 4lü sosluk.jpg

Bambum 4lü sosluk
Bambum peynir saklama kabı.jpg

Bambum Peynir Saklama Kabı

Bambum sunum tabağı.jpg

Bambum Sunum Tabağı
Bıçak seti.jpg

Bıçak Setim
Blender seti.jpg

Blender Setim
cam çaydanlık.jpg

Brosilkat Çaydanlık
Çatal-Bıçak Seti.jpg

Çatal Bıçak Takımı
çay makinası.jpg

Çay Makinası
Çelik tencere seti.jpg

Çelik Tencere Seti

çerezlik.jpg

Çerezlik

Granit baton kek kalıbı.jpg
Granit kek kalıbı.jpg
Granit muffin kek kalıbı.jpg
Granit turta kabı.jpg
Kek Kalıplarım (Hepsi Granit)
Çift taraflı tava.jpg

Çift Taraflı Granit Tavam
Granit sahan set.jpg

Granit Sahan Seti
Granit wok tava.jpg

Granit Wok Tava

Granit set.jpg

Granit Tencere Setim
Misafir Yemek Takımı.jpg

12 Kişilik Misafir Yemek Takımı
Kahvaltı seti.jpg

6 Kişilik Kahvaltı Setim
korkmaz_a9216-damla_-korkmaz_111928.jpg

Misafir Su Takımı
pasta takımım.jpg

Pasta Takımım
kek fanusu.jpg

Kek Fanusum
kahve makinası.jpg

Kahve Makinem
Tost makinası.jpg

Tost Makinem
Mikser.jpg

Mikserim

merhaba banyo takımını hem klozat hem diş fırçalık o sekılde yaptım. zaten 1 tane almıyorsun. en azından ben oyle yaptım.
herseyı rengarenk aldım.
her yere uyuyor boylelıkle...
çeyızın super..

bi an üstteki yazını okumadan fotoğraflara bakınca şaşırdım :KK70: :KK70: bence iyi yapmışsın değiştirmekle çünkü bu takımlar artık o kadar çok kişide var kiii. her girdiğin ev aynı gibi :KK70: :KK70:

X