gunesden sonra soyulma ve izleri ne kadar surer

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
gecen pazar tatilden dondum ve herzamanki gibi sırtım ve gogus bolgem soyulmaya basladı soyulma bitti fakat boyle tam renge kavusmadı cildim leke leke duruyor 4 gun oldu daha ama hafataya pazar gunune kadar gecmesini istiyorum daha cabuk iyilesmesi icin yontem varmı yada kac gunde gecer boyle seyler bilen varmı

Canım evde yapabileceğin bir peelingi tavsiye edeblirim sana. Bende tatilden yeni döndüm, ben soyulmam ama burnumun üzeri pul pul dökülür sadece. Garnier'nin peelingini hafif hafif uyguladım burnumun üzerine, ilk kullanımda bile faydasını gördüm. Üzerine de bepanthene sürebilirsin ama peelingi yaparken çok hafif dairesel hareketler yap ki zaten soyulan hassas cildi tahriş etmesin sadece ölü deriyi atsın.

ya suan kollarımda basladı kafayı yicem:) bepanthene biliyorum iyi geliyor ama surekli nemli tutuyor acaba kuru olunca dahamı cabuk dokulur boyle leke leke durdu ya

Seninki de böyle çok yanık gibi değil de kuru pul pul soyulmalar mı? Yani şöyle elini sürtünce uçuşup gidiyor mu yoksa deriyi tutup kaldırıp soyabiliyor musun?

Tamam o zaman kuru pul pul dökülüyorsa 1-2 peeling ile geçecek bir durumdur, sonrasında da çok fazla oynama o lekelerde sonbahar kışa doğru çoktan kapanır gider :KK66:

oyle olur insallah gogsumde leke leke kaldı gecmiycek diye korkuyodum ya..fikir verdigin icin tesekkur ederimopuyorumnanaktan

X