• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş :)

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
101
Puanlar
363
4-6-0 gün bugun son bulduyoo turkbayraginihayet vuslat geldi artık...kavuştuk artık cok özlediiim cokkkkk anlatamıycam kadar cokk hiç bu kadar ayrı kalmamış hiç bu kadar susamamıştık birbirimizeeeeekaydirigubbakcemile5
:içelim:askerlik te bitti artık önümüze bakıcaz.5.5 senelik ilişkimize kaldımız yerden devam edicez< ALLAHIN izniyle...hihoyyyt
cok özledimmm cokkk yarın buluşcaz öle heyecanlıyım kii 6 ay önce gördüm en son izne gelmiştiiiii yarın ona sımsıkı sarılıp bırakmıycam doyana kadar:)opuyorumnanaktancok özledim cok:asigim:kuzum seni cok cok cok cok seviyorummm...:asigim:
:asigim::asigim:Her gün biraz, biraz daha
Girdin sen aklıma
Uykularım darmadağın
Resmin baş ucumda
O ilk bakış
Bakış var ya
Orda bittim sana
Aklımda sen, fikrimde sen
Nerdesin be ara
Aylardır haber yok
Çok mu kızdın bana
Yandık bu inatla
Çok özledim çok
Ben sana abayı yaktım
Ben sana takılıp kaldım
Ben beni ateşe attım
Haydi hayırlısı
Abayı yaktım
:asigim::asigim:
cok şükür ya hiç bitmiycek sanıyoduk sonunda güneş demek de nasip
oldubayanssulusmile
hihoyyytGel paylaşalım ne var ne yoksa herşeyi yitirmeden
Gel kirlileri temize çekelim serelim yeniden
Gel senden uzak sevdalarda yüreğim uyur gezer
Gel aşkım gel istiyorum çılgın gibi gel

Gel aşkım gel zaman mekan mühim değil yeter ki gel
Gel aşkım gel savaşmadan savunmadan esirinim ben
İstersen bahar gelir çiçeklenir açar yürek
Gel aşkım gel istiyorum çılgın gibi gelhihoyyyt
bitanemsin bitaneeeeee

darısı asker yolu bekleyenlerin başınaaaa... bitmek bilmeyen arebesk günler geride kaldı cok şükürrr...tüm askerlerimize hayırlı teskereler sevdiklerine de sabır diliyorummm....allaha emanet olsunlarrturkbayragi

Ay canım, ne güzel mutluluk bu, gözünaydın olsun
Hayırlısıyla benim askerlerimde gelse...

cokkkk sagolun arkadaşlarr teşekkür edrimmzemuszemus

Gözün aydın arkadaşım opuyorumnanaktan

Ben de asker eşiydim evlendikten 2 ay sonra eşim askere gitmişti.Çok zor bir duygu askere yolculamak bilmiyorumkismile

Ama dönüşünü beklemek de ayrı bir mutluluk umut dolu birşey.

Ne zaman geçecek,ne zaman bitecek diye ağladığın günlerin sayısını unutuyorsun.Nihayetinde günü geliyor ve aşkın sevdiğin insan geliyor.

Çok iyi biliyorum bu duyguyu canım .Şuan için kıpır kıpır heyacan dolusun dimi ..Ne güzel.

Rabbim mutlu etsin inşallah hep a.s

Gözün aydın olsun buarada a.s.

Tatlım gözünaydın bilirim nasıldır asker yolu beklemek ve askerine kavuşmak..

Ben askerden geldiğinde neler neler yapmıştım opuyorumnanaktan

canım gözün aydın.senin adına çok sevindim..
ben de bir gün şafak doğan güneş diyebilecek miyim acaba?
çok zormuş asker yolu beklemek..mafoldumben
sana bol hasret gidermeler...

teşekkürler arkadaşlarım sagolunkaydirigubbakcemile2
kardelen44 bende senin gibi diodum hep ama geldi gecti işte bunu söleyince sana rahatlamıycaksın bana dediklerinde de ben öledim özellikle plakalara gelince iiyce cekilmez oluyoooo ama bir gün bitecekkkyerimseniben allah kavuştursun canım herşeye ragmen onu beklemek harika bişiy onu cok seviyosan birde ananılmaz bi duyguu:asigim:

teşekkürler arkadaşlarım sagolunkaydirigubbakcemile2
kardelen44 bende senin gibi diodum hep ama geldi gecti işte bunu söleyince sana rahatlamıycaksın bana dediklerinde de ben öledim özellikle plakalara gelince iiyce cekilmez oluyoooo ama bir gün bitecekkkyerimseniben allah kavuştursun canım herşeye ragmen onu beklemek harika bişiy onu cok seviyosan birde ananılmaz bi duyguu:asigim:

inşallah canım Rabbim bizlere de göstersin.:Saruboceq:

Back