Lekeler, Çiller güneş lekelerimden nasil kurtuldum?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gxuxfuren öyle bir çağdayız ki, lekelerimiz var ama kesin çözüm yok. artık bb kremlerle falan kapatmaya devam.. oysaki ne çok isterim yüzüme bir şey sürmeden dışarı çıkabilmeyi...
idilhira, expigmenti 3 sene kullandım doktor tavsiyesi ile. meğer amerikada toplatılmış vucuda zararlı imiş. içinde kinolon adlı madde çok zararlıymış..

Doktorlarıda anlamıyorum zararlı bir kremi hala yazıyorlar.Bana da eczacı söyledi.Sakın kullanmayın zararlı ve yurt dışında yasaklandı dedi.Yüzümdeki lekenin sebebi expigment.Dediğin doğru kapatıp geçeceğiz.O bayanı görünce çok üzüldüm ve halime şükür ettim.Bir de cc krem çıkmış onu deneyeceğim.

Bilmyodmm... hala ara ara kullahırım.. o zmn yoğurt maskesine devam..

Bilmyodmm... hala ara ara kullahırım.. o zmn yoğurt maskesine devam..

gxuxlfuren valla artık doktorlar umursamıyor insan hayatını.. bir de kendisine sorduğumda dedimki bunu 3 senedir kullanıyorum bi sakıncası var mı diye, o da bana "kullaaannnnnnn" bişi olmaz dedi.. devlet hast. emekliliği gelmiş bir amcaydı, belli ki son günlerini tamamlıyordu..
idilhira yoğurt maskesi ne için? :)

Yoğurt karbonat ve limon karışımını sür haftada bir iki kez kurut dustan önce. Piling yaparak yıka.. gözenekleri sıkılastırıyo cildin yağ dengesini sağlıyo arındırıyor cilt lekelerini hafifletio cnm.limonu bi kaç damla at. Kızartır yoksa...

Elma sirkesi ,şeker ve ballı maske ,aspirinli ballı maske ,karbonat ve limon gibi farklı maskeler.Kahve telvesi de peeling güzel yapıyor.Domates maskesini hiç yapmadım bir de onu deneyeceğim.

Elma sirkesi ,şeker ve ballı maske ,aspirinli ballı maske ,karbonat ve limon gibi farklı maskeler.Kahve telvesi de peeling güzel yapıyor.Domates maskesini hiç yapmadım bir de onu deneyeceğim.
aspirinli maskeyi yıllar önce yaptığımda salya sümük sürekli hapşırdım. kahve telvesi ile yapılan da da cilt rengi biraz koyulaşıyor.. geçici bir boyama diyelim :) Domatese de dikkat egzamaya yatkın cildiniz varsa mahfeder,kızarıklık kaşıntı yapar..

Canım öncelikle hepimize geçmiş olsun diyeceğim. Zira deneyen sen, aynı ümitle bekleyen bizler idik. Yine yeniden hüsran.. Alışmalı mı bu son'a bilmiyorum!! Üzülme..Denedin olmadı, "Keşke" kelimesi daha çok acıtıyor Ardında kocaman bir keşke bırakmadın enazından .Ecazı bir arkadaşım var "ducray melascreen depigmentant" diye bir ürünün simple larından bir kaç tüp verdi. Şu aralar onu deniyorum bende. Sanki yer yer açılmalar yaptı. Bariz bir değişiklik yok henüz zira zaman da üründe bunun için yetersiz. Leke tedavileri çabuk etkileşimli tedaviler değil malum. Ama sanırım ürünün orjinal boyunu alıp deneyeceğim. Birde şu pişik kremini çok duyar oldum şu dönem, lekelerde bariz etkilimi anlayamadım ama!!

ben kullandım canım sakın alma onca paraya yazık hiç basarılı bi ürün değil

neye yarar üzülmek kaderde varsa güneş lekeleri :) valla bu forumda bizler hep deneyen yanılan olacağız, belki bir gün birimizinki tutar diye.. ha pişik kremini ben önermem çünkü onunda içeriğinde çinko var başta.. bi araştır istersen..

zenzem kelimenin tam anlamı ile "kahkaha ile gülüyorum, kaderdeki üzülmemize : ))) Diğer bir taraftan şu sudo kremin de çinko içermesi üzüntü verici.. yine risk..yine..yine ve yinee .. Gerek yok. bu ducrayın ürününe devam edeyim ben en iyisi ))

hhhahaha canım napalım artık gırgıra vuruyoruz.. üzül üzül nere kadar. geçmiyorsa geçmiyor.. eelbet bi yerde bi çaresi bulunur da, bari biz de faydasını görebilsek çok geç bulunmasa :)

hhhahaha canım napalım artık gırgıra vuruyoruz.. üzül üzül nere kadar. geçmiyorsa geçmiyor.. eelbet bi yerde bi çaresi bulunur da, bari biz de faydasını görebilsek çok geç bulunmasa :)
Evet aynı fikirdeyim canım. Gençlik yıllarımızda birde lekesiz görebilsek kendimizi :)

herkese merhaba , eczaneden leke kremını sıparıs vermıstım ve kullanmaya basladım kısa bır surede yanaklarımdakı ve alnımdakı lekeler gıttı , yanaklarımdakı lekeler gıdınce bende ısı saldım bıraz suan bır kac gecede bır suruyorum :) benı goren herkez yuzun guzellesmıs dıyor cok mutlu oluyorum umuyorum gıden lekeler gerı gelmez :))

Senin adına çok sevindim. Lekelerin derinliği ve ne kadar süredir var olduğu ile de ilintili sanırım performans alabilmen. Ancak kontrollü kullanmanı tavsiye edeceğim. Zira üst satırlarda ve sayfalarda göreceğin üzere sakıncalı olabilecek durumları mevcut. Uzun vadede kullanmamak gerek diye düşünüyorum. Elbette tercih senin. Lekesiz günler diliyorum :)

Tesekkur ederım ust yorumları okudum ve mucıze dıye adlandırdıgım kremın ne kadar sakıncalı oldugunu gordum . ben kremı ılk bır hafta duzenlı kullandım daha sonrasında bır kac gunde bır kullandım suan zok denecek kadar az sadece alnımda sac dıplerıme yakın yerde onlarda cok dıkkat cekmıyor bu yuzden duzenlı her gun kullanmamı gerektırmıyor cok sukur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…