ZENZEM iyi geceler;
32 yaşındayım ve yaklaşık 5 yıldır günden güne artan cilt lekelerim var. öncesinde sadece sıktığım sivilcelerden kalan izler vardı.
ama 3 yıldır kafaya takılacak ve göze batacak kadar fazlalaştı.yazdıklarınızı okuduğumda bağırsak sıkıntılarımda 5 yıl dan bu yana var ve cildimle alakalı olduğunu anlamış oldum .
yüzüme leke giderici kremler şimdide mezolift yaptırdım leke yakıp renk açıyordu sözde ama bir şeye yaramadı.acısıda çabası olarak kaldı.
4 gün önce tca uygulaması yaptırdım güzellik salonunda; şimdi hafif deri soyulmaya başladı bakalım ne olacak ?
bağırsaklarıma gelirse;son 5 yılda şişkinlik,guruldama, istemsiz gaz çıkarma ve gazı çoğu zaman vajinadan çıkarma
sütteki laktoza bağırsaklarım dayanamıyor ve sancılar girmeye başladı. hamilelikte içmem gereken sütleri laktozsuz içtim.onun dışında süt içemem hemen bağırsaklar hareketleniyor bir de birleştirdiğim bir durum daha var bu süreci başlatan dönemde bebek tedavisi gördüm hormon yüklemesi yapıldı 1 yıl içinde 3 kez da tam bu döneme geliyor