Herkes çıkıp ayrı bir tez savunuyor. Bizde ne yapacağımızı bilmez bir vaziyette takip ediyoruz. Kafam karışıyor artık. Ayrıca annem bu eczaneden aldığımız kreme baktı denedi ve arnavutların şu meşhur "aklık kremi" olduğunu düşünüyor. Ki o da civa içeren bir krem. Bu da ilerleyen zamanlarda daha büyük problemlerle uğraşmak manası taşıyor. Belkide kurumaya sebebiyet veren de o. Ben dün akşam sürmedim. Zeki gündüzün kremini ise kullanabilecek imkana sahip değilim. Sürekli göz önünde olan bir işim var. O yara ve kabuklanma sürecini atlatabileceğim müsait zaman yokcanım hislerime tercüman oldun..prof canan karatayda güneş koruyucu kullanmayın diyor.. bilmiyorum çok can sıkıcı bir durum. şu an kullandığım krem iyi gelirse sevabına herkese duyurucam bunu. şimdlik güneş kremi kullanmıyorum bb krem kullanıorum 15 faktörlü. sebebi ise yüzümeki yaraları kapatmaya çalışmam.. uff.. inşallah bunun da hayırlısıyla bi çaresini bulurlar.. heryer aldatmaca her yer üçkağıt.. ha bir de sende aynı etkiyi belki göstermez, belki bırakınca çıkmayada bilir di. ama işte insan emin olamıyor ki.
ee şimdi de ben korktum ya :) 6 ay kullandım o kremi. açıkçası bende aklık kremi olabileceğini düşünmüştüm. son kullandığım kremin etken maddesini seyreltince içilebilirmiş. o derece doğal bir bileşikmiş. bende sürekli göz onünde çalışan bir insanım her gün 200-300 kişiyi görmek zorunda kalıyorum :) napalım kız, bizim kaderimiz bu ya yaralı geyiik gibi dolaşcaz, ya da lekeli :)Herkes çıkıp ayrı bir tez savunuyor. Bizde ne yapacağımızı bilmez bir vaziyette takip ediyoruz. Kafam karışıyor artık. Ayrıca annem bu eczaneden aldığımız kreme baktı denedi ve arnavutların şu meşhur "aklık kremi" olduğunu düşünüyor. Ki o da civa içeren bir krem. Bu da ilerleyen zamanlarda daha büyük problemlerle uğraşmak manası taşıyor. Belkide kurumaya sebebiyet veren de o. Ben dün akşam sürmedim. Zeki gündüzün kremini ise kullanabilecek imkana sahip değilim. Sürekli göz önünde olan bir işim var. O yara ve kabuklanma sürecini atlatabileceğim müsait zaman yokartık risksiz, bir yeri düzeltirken diğer bir tarafı bozmayan çözümler istiyoruz, hadi uzmanlar duyun sesimizi :))
valla zararı konusunda hiçbir fikrim yok edinmek de istemem doğrusu :) çünkü 6 ay kullanmıştım .. o derece korkulacak bir durum çıkacağını da sanmam yani.. istiyorsan bırak tabi. korkuyla kullanacağına hiç kullnamaman daha iyi..eczaneden aldıgım kremi bende bırakayım ozaman kızlarne gibi zararları vardır ki ( ben 1,5 ay kullandım bu kremi ilerleyen zamanlarda ne sıkıntısı yasarım ki
Canım yaaa güldürdün beni , Allah razı olsun :)) Zannımca senin korkman gereken bir durum yok çünkü süreklilik arzetmemiş kullanma sürecin. 6 Ay gibi bir süreçte sonlandırmışsın. Bildiğim kadarı ile civa içeriğine sahip kremlar süreklilik arz eden , uzun vadede kullanıldığı zaman vücuda zarar veriyor. Seninki uzun bir süreç değil. Devamını da getirmiyorsun zaten. Ben kullanmıyorum o günden bu yana cildimdeki özellikle göz altlarımı çok kurutmuştu. O kruluk geçti anladım ki o sebep olmuş. Arnavutların belirli bir yaştan sonra dişlerinde dökülmeler ve ciddi çürümeler yaşadığı bilinir. Bu kremden olduğu araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış. Benim cildim çok hassas bir haftada göz altlarım kalıp gibi kurudu sertleşti, hangi kremi sürdü isem fayda etmedi. Eczanenin kremini bıraktım rutin bakımıma döndüm göz altı kremim yine eski performansını yerine getiriyor bıraktığım için çok şükür. Ha bak göz altı kremimden çok memnunum. Uzun arayış ve deneyişlerden sonra memnun kaldığım bir ürün buldum :)) Aydınlık bir görüntü ve nemi sürekli taze tutan bir krem. Ki benim cildim kuru ve hassas ona rağmen gün içerisinde göz altlarım rahatsızlık ve ıslak hissiyatı yaratmadan nemli duruyor. E güler yüzlü bir yapım olduğunu da hesaba katacak olursak bu durumda mimik çizgileri için dezavantaj malum :) Ona rağmen oldukça güzel sonuçlar üçüncü kutuyu kullanıyorum. Eczaneden aldığımız kremi kullandığımda bu kullandığım krem bile düzeltemedi göz altlarımı , Yusufa bağladım ne yalan söyliim :))) ama bırakınca düzelti bir kaç güne.ee şimdi de ben korktum ya :) 6 ay kullandım o kremi. açıkçası bende aklık kremi olabileceğini düşünmüştüm. son kullandığım kremin etken maddesini seyreltince içilebilirmiş. o derece doğal bir bileşikmiş. bende sürekli göz onünde çalışan bir insanım her gün 200-300 kişiyi görmek zorunda kalıyorum :) napalım kız, bizim kaderimiz bu ya yaralı geyiik gibi dolaşcaz, ya da lekeli :)
Canım bu kremin arnavutların meşhur aklık kremi olduğunu düşündüren çok fazla belirtisi var. Netten de araştır istersen içeriğindeki etken civa maddesi dolayısıyle oldukça zararlı bir içerik. Civa vücuda teması halinde geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar veren bir maddedir. Ağır bir metal, zehirli bir elementtir. Tercih senin, ama hep söylüyorum kaş yapayım derken, göz çıkarmamak lazım. Tercih senin.eczaneden aldıgım kremi bende bırakayım ozaman kızlarne gibi zararları vardır ki ( ben 1,5 ay kullandım bu kremi ilerleyen zamanlarda ne sıkıntısı yasarım ki
gözaltı kreminin markası ne :))benmde cok kuru ve birde üstüne çökük bu aralarCanım yaaa güldürdün beni , Allah razı olsun :)) Zannımca senin korkman gereken bir durum yok çünkü süreklilik arzetmemiş kullanma sürecin. 6 Ay gibi bir süreçte sonlandırmışsın. Bildiğim kadarı ile civa içeriğine sahip kremlar süreklilik arz eden , uzun vadede kullanıldığı zaman vücuda zarar veriyor. Seninki uzun bir süreç değil. Devamını da getirmiyorsun zaten. Ben kullanmıyorum o günden bu yana cildimdeki özellikle göz altlarımı çok kurutmuştu. O kruluk geçti anladım ki o sebep olmuş. Arnavutların belirli bir yaştan sonra dişlerinde dökülmeler ve ciddi çürümeler yaşadığı bilinir. Bu kremden olduğu araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış. Benim cildim çok hassas bir haftada göz altlarım kalıp gibi kurudu sertleşti, hangi kremi sürdü isem fayda etmedi. Eczanenin kremini bıraktım rutin bakımıma döndüm göz altı kremim yine eski performansını yerine getiriyor bıraktığım için çok şükür. Ha bak göz altı kremimden çok memnunum. Uzun arayış ve deneyişlerden sonra memnun kaldığım bir ürün buldum :)) Aydınlık bir görüntü ve nemi sürekli taze tutan bir krem. Ki benim cildim kuru ve hassas ona rağmen gün içerisinde göz altlarım rahatsızlık ve ıslak hissiyatı yaratmadan nemli duruyor. E güler yüzlü bir yapım olduğunu da hesaba katacak olursak bu durumda mimik çizgileri için dezavantaj malum :) Ona rağmen oldukça güzel sonuçlar üçüncü kutuyu kullanıyorum. Eczaneden aldığımız kremi kullandığımda bu kullandığım krem bile düzeltemedi göz altlarımı , Yusufa bağladım ne yalan söyliim :))) ama bırakınca düzelti bir kaç güne.
Canım bu arada sen yinede ince kalın dinleme sakın oral yolla tüketme kullandığın ürünü :))) Ha bu arada kışın bir tek bu yanını seviyorum kız lekelerin belirginliği bir hayli azalıyor ya ahaha :))
eczaneye içeriğini sordgumda bana sölemedi :/ sen nasıl buldun içeriğini canımCanım bu kremin arnavutların meşhur aklık kremi olduğunu düşündüren çok fazla belirtisi var. Netten de araştır istersen içeriğindeki etken civa maddesi dolayısıyle oldukça zararlı bir içerik. Civa vücuda teması halinde geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar veren bir maddedir. Ağır bir metal, zehirli bir elementtir. Tercih senin, ama hep söylüyorum kaş yapayım derken, göz çıkarmamak lazım. Tercih senin.
evet bi hafifleme oldu lekelerde.. göz altın için kullandığın krem adı ne? ben argan yapı sürüyordum o da çok iyi geliyordu.. bir de yaş kaç? göz çevresi kremi kullanıyorsun ya o bakımdan sordum. :)Canım yaaa güldürdün beni , Allah razı olsun :)) Zannımca senin korkman gereken bir durum yok çünkü süreklilik arzetmemiş kullanma sürecin. 6 Ay gibi bir süreçte sonlandırmışsın. Bildiğim kadarı ile civa içeriğine sahip kremlar süreklilik arz eden , uzun vadede kullanıldığı zaman vücuda zarar veriyor. Seninki uzun bir süreç değil. Devamını da getirmiyorsun zaten. Ben kullanmıyorum o günden bu yana cildimdeki özellikle göz altlarımı çok kurutmuştu. O kruluk geçti anladım ki o sebep olmuş. Arnavutların belirli bir yaştan sonra dişlerinde dökülmeler ve ciddi çürümeler yaşadığı bilinir. Bu kremden olduğu araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış. Benim cildim çok hassas bir haftada göz altlarım kalıp gibi kurudu sertleşti, hangi kremi sürdü isem fayda etmedi. Eczanenin kremini bıraktım rutin bakımıma döndüm göz altı kremim yine eski performansını yerine getiriyor bıraktığım için çok şükür. Ha bak göz altı kremimden çok memnunum. Uzun arayış ve deneyişlerden sonra memnun kaldığım bir ürün buldum :)) Aydınlık bir görüntü ve nemi sürekli taze tutan bir krem. Ki benim cildim kuru ve hassas ona rağmen gün içerisinde göz altlarım rahatsızlık ve ıslak hissiyatı yaratmadan nemli duruyor. E güler yüzlü bir yapım olduğunu da hesaba katacak olursak bu durumda mimik çizgileri için dezavantaj malum :) Ona rağmen oldukça güzel sonuçlar üçüncü kutuyu kullanıyorum. Eczaneden aldığımız kremi kullandığımda bu kullandığım krem bile düzeltemedi göz altlarımı , Yusufa bağladım ne yalan söyliim :))) ama bırakınca düzelti bir kaç güne.
Canım bu arada sen yinede ince kalın dinleme sakın oral yolla tüketme kullandığın ürünü :))) Ha bu arada kışın bir tek bu yanını seviyorum kız lekelerin belirginliği bir hayli azalıyor ya ahaha :))
Canım Argan, kayısı çekirdeği vs vs daha doğrusu göz altına uygulanan bitkisel yağlar, yada türevleri. Zaman içerisinde yağ bezeleri oluşumunu tetikleyen, hatta yağ bezelerini oluşturan etkenlerden biridir. Bir dönem bende yaptım anlık çözüm oluyordu. Yok efendim avakado yağı, yok efendim buğday yağı, yok bademyağı vs vs minik butonların oluşmaya başladığını takiplediğim an vazgeçtim. Zaten bahsettiğim üzere anlık çözüm oluyorlardı , yıkayınca yine kuru yine cansız. Cildim hassas ve kuru bir cilt, dolasıyla her ürünü gönül rahatlığı ile kullanamıyorum. Mecburen de çok göz kremi denedim. Ama hiç birinden şu an kullandığım ürün kadar memnun kalmadım aynı zamanda. Sevil Parfümeri den aldım bunu. " Methode Jeanne Piaubert Irilys Glyco Protecteur" kremin tam ismi. Sabah akşam temizlenmiş cildimde, göz altlarıma tampon hareketler ile uyguluyorum. İçerisinde ışığı yansıtan pigmentler var. Asla doğallıktan uzak, pırıl pırıl parlayan yada ıslak imajı veren bir görüntü değil. Doğal bir ışıltı ve duru bir görüntü veriyor. Benim de tam olarak aradığım bu idi açıkçası. Güler güzlü biriyim bu sebepten tabi mimik çizgilerim de mevcut göz altlarımda. Bunlarda da etkili olduğunu gözlemledim. Gün boyu nemli ve aydınlık gözaltı. Ben diğer kremlerde yeterli nemi bulamadım bu güzel çok şükür memnun kaldığım bir göz altı buldum. Yüz içinde şu aralar Lancome' un Genifique Creme ini deniyorum ikinci kutudayım oldukça pürüzsüz, yumuşak saten gibi bir ten sunuyor memnunum.evet bi hafifleme oldu lekelerde.. göz altın için kullandığın krem adı ne? ben argan yapı sürüyordum o da çok iyi geliyordu.. bir de yaş kaç? göz çevresi kremi kullanıyorsun ya o bakımdan sordum. :)
Canım içeriğini bana da söylemediler. Annem aklık kremini biliyor gördüğü gibi bu aklık kremi dedi. Önce karşıt tız savundum ne alakası var falan diye. Sürerek denedi kesinlikle bu o dedi. Annem gençliğinde kullanmış bu kremden bir kaç kutu. Ve tanıdı kremin dokusunu. Cildin kuruyacak aklık kurutur dedi. Ve her zamanki gibi anneler haklı çıktı . Bir haftalık denemelr sonucunda göz altlarım en mağdur bölge olmak üzere cildimi kuruttu. Gelelim göz altı kremime;zenzeme yazdığım mesajdan kopyalıyorum sanadaeczaneye içeriğini sordgumda bana sölemedi :/ sen nasıl buldun içeriğini canım
anladım canım. şu göz kremini düşünebilirm. gerçi şimdilik kuruma kırışıklık yok. bu kremi kullanmanın bir yaşı var mı? yani bazı kremler belli yaşlar için oluyor ya.Canım Argan, kayısı çekirdeği vs vs daha doğrusu göz altına uygulanan bitkisel yağlar, yada türevleri. Zaman içerisinde yağ bezeleri oluşumunu tetikleyen, hatta yağ bezelerini oluşturan etkenlerden biridir. Bir dönem bende yaptım anlık çözüm oluyordu. Yok efendim avakado yağı, yok efendim buğday yağı, yok bademyağı vs vs minik butonların oluşmaya başladığını takiplediğim an vazgeçtim. Zaten bahsettiğim üzere anlık çözüm oluyorlardı , yıkayınca yine kuru yine cansız. Cildim hassas ve kuru bir cilt, dolasıyla her ürünü gönül rahatlığı ile kullanamıyorum. Mecburen de çok göz kremi denedim. Ama hiç birinden şu an kullandığım ürün kadar memnun kalmadım aynı zamanda. Sevil Parfümeri den aldım bunu. " Methode Jeanne Piaubert Irilys Glyco Protecteur" kremin tam ismi. Sabah akşam temizlenmiş cildimde, göz altlarıma tampon hareketler ile uyguluyorum. İçerisinde ışığı yansıtan pigmentler var. Asla doğallıktan uzak, pırıl pırıl parlayan yada ıslak imajı veren bir görüntü değil. Doğal bir ışıltı ve duru bir görüntü veriyor. Benim de tam olarak aradığım bu idi açıkçası. Güler güzlü biriyim bu sebepten tabi mimik çizgilerim de mevcut göz altlarımda. Bunlarda da etkili olduğunu gözlemledim. Gün boyu nemli ve aydınlık gözaltı. Ben diğer kremlerde yeterli nemi bulamadım bu güzel çok şükür memnun kaldığım bir göz altı buldum. Yüz içinde şu aralar Lancome' un Genifique Creme ini deniyorum ikinci kutudayım oldukça pürüzsüz, yumuşak saten gibi bir ten sunuyor memnunum.
Bu arada yaşı ilave etmeyi unutmuşum 36 canımCanım Argan, kayısı çekirdeği vs vs daha doğrusu göz altına uygulanan bitkisel yağlar, yada türevleri. Zaman içerisinde yağ bezeleri oluşumunu tetikleyen, hatta yağ bezelerini oluşturan etkenlerden biridir. Bir dönem bende yaptım anlık çözüm oluyordu. Yok efendim avakado yağı, yok efendim buğday yağı, yok bademyağı vs vs minik butonların oluşmaya başladığını takiplediğim an vazgeçtim. Zaten bahsettiğim üzere anlık çözüm oluyorlardı , yıkayınca yine kuru yine cansız. Cildim hassas ve kuru bir cilt, dolasıyla her ürünü gönül rahatlığı ile kullanamıyorum. Mecburen de çok göz kremi denedim. Ama hiç birinden şu an kullandığım ürün kadar memnun kalmadım aynı zamanda. Sevil Parfümeri den aldım bunu. " Methode Jeanne Piaubert Irilys Glyco Protecteur" kremin tam ismi. Sabah akşam temizlenmiş cildimde, göz altlarıma tampon hareketler ile uyguluyorum. İçerisinde ışığı yansıtan pigmentler var. Asla doğallıktan uzak, pırıl pırıl parlayan yada ıslak imajı veren bir görüntü değil. Doğal bir ışıltı ve duru bir görüntü veriyor. Benim de tam olarak aradığım bu idi açıkçası. Güler güzlü biriyim bu sebepten tabi mimik çizgilerim de mevcut göz altlarımda. Bunlarda da etkili olduğunu gözlemledim. Gün boyu nemli ve aydınlık gözaltı. Ben diğer kremlerde yeterli nemi bulamadım bu güzel çok şükür memnun kaldığım bir göz altı buldum. Yüz içinde şu aralar Lancome' un Genifique Creme ini deniyorum ikinci kutudayım oldukça pürüzsüz, yumuşak saten gibi bir ten sunuyor memnunum.
Canım aslında göz altı kremlerinin bir kısmı 40-50 yaş ve üstü için benim kullandığım üründe yaş sınırı yok. Zira bende de kırışıklık yok çok şükür. Sadece gülünce mimik çizgilerim varanladım ca
anladım canım. şu göz kremini düşünebilirm. gerçi şimdilik kuruma kırışıklık yok. bu kremi kullanmanın bir yaşı var mı? yani bazı kremler belli yaşlar için oluyor ya.
canım şimdi senn kremlerne netten baktım göz kremi sanırım sadece sevilde var fiyatı 166 ama lancome mizu die bi sitede var fiyatı 169tl ama sevilde 250tl kafam karıstı benmde mizu daki sahte ürün olabilir mi bu arada sevil bütün ürünleri bence piyasa degernn üstünde satıyor :/Canım içeriğini bana da söylemediler. Annem aklık kremini biliyor gördüğü gibi bu aklık kremi dedi. Önce karşıt tız savundum ne alakası var falan diye. Sürerek denedi kesinlikle bu o dedi. Annem gençliğinde kullanmış bu kremden bir kaç kutu. Ve tanıdı kremin dokusunu. Cildin kuruyacak aklık kurutur dedi. Ve her zamanki gibi anneler haklı çıktı . Bir haftalık denemelr sonucunda göz altlarım en mağdur bölge olmak üzere cildimi kuruttu. Gelelim göz altı kremime;zenzeme yazdığım mesajdan kopyalıyorum sanadaSevil Parfümeri den aldım bunu. " Methode Jeanne Piaubert Irilys Glyco Protecteur" kremin tam ismi. Sabah akşam temizlenmiş cildimde, göz altlarıma tampon hareketler ile uyguluyorum. İçerisinde ışığı yansıtan pigmentler var. Asla doğallıktan uzak, pırıl pırıl parlayan yada ıslak imajı veren bir görüntü değil. Doğal bir ışıltı ve duru bir görüntü veriyor. Benim de tam olarak aradığım bu idi açıkçası. Güler güzlü biriyim bu sebepten tabi mimik çizgilerim de mevcut göz altlarımda. Bunlarda da etkili olduğunu gözlemledim. Gün boyu nemli ve aydınlık gözaltı. Ben diğer kremlerde yeterli nemi bulamadım bu güzel çok şükür memnun kaldığım bir göz altı buldum.
Kesinlikle haklısın canım Sevil çok pahalı. Ama indirimlerini takip etmek gerek ben kremi 15 gün önce 126 Tl ye aldım öğrenci indirimi mi ne bişi vardı. Buldum bi öğrenci kimliğiyle gittik :)) Ama bu kremi yurt dışında da araştırdım ben fransa kökenli bir krem ve yurt dışı fiyatları da yüksek aynı ayarda burayla anlayacağın. Fakat kremden çok memnunum bu sebepten indirimlerini kolluyorum açıkçası. Lancome' un Genifique Creme ini de indirimde yakaladım ikidir. Boynerden 190 a aldım. Normal fiyatı 240 dan başlıyor kozmetiklerde. Bayram indirimlerine bak Boynerin, YKM nin, Tekin Acar'ın hepsine bak . Ben söylediğin sitenin güvenilirliğini bilmiyorum açıkçası bu sebepten yorum yapmak pek etik omaz.canım şimdi senn kremlerne netten baktım göz kremi sanırım sadece sevilde var fiyatı 166 ama lancome mizu die bi sitede var fiyatı 169tl ama sevilde 250tl kafam karıstı benmde mizu daki sahte ürün olabilir mi bu arada sevil bütün ürünleri bence piyasa degernn üstünde satıyor :/