- 17 Ocak 2020
- 27.449
- 39.640
-
- Konu Sahibi __superisi
Ben onun renklisini aldım çok pişman oldumBende beyaz tenliyim ve çok hassas cildim. Doktorum solente önermişti iki yıla yakındır kullanıyorum.
Ve çok memnunum
Bb krem etkisi olan bende var .geçen ay aldım.Sanırsam bende solenta yı alacam ama ginede iyi bir güneş kremi almam lazım çildim gerçekten kızarıyo birde çil var rekli güneş kremi iyi olur gibi
Neden pişman oldunuz ciltte sorunmu oldu kullansammı bilemedimBen onun renklisini aldım çok pişman oldum
Sarı hastalıklı .hafif kahverengimsi bı renk yaptı tenimin renginiNeden pişman oldunuz ciltte sorunmu oldu kullansammı bilemedim
Ve hiç kapatıcı bb krem formunda değil.Neden pişman oldunuz ciltte sorunmu oldu kullansammı bilemedim
Öyleyse kullanamam çil ve güneş lekesi var bendeSarı hastalıklı .hafif kahverengimsi bı renk yaptı tenimin rengini
Berbat o zaman nası bir güneş kremi kullanacam akdeniz iklimindeyimVe hiç kapatıcı bb krem formunda değil.
Islakta bı goruntunuz oluyor parlayan yapışkan gbi
Ben şunu aldım sana da tavsiye ederimBerbat o zaman nası bir güneş kremi kullanacam akdeniz iklimindeyim
Berbat o zaman nası bir güneş kremi kullanacam akdeniz iklimindeyim
Tamam tesekkur ederimBen şunu aldım sana da tavsiye ederim
İçeriği tertemiz bir Kore ürünü
Geçen yıldan beri kullanırım.bb krem bu ama 50 faktör güneş korumalı.
İşte bu bitmeye yakın solante aldım bin pişman oldum.
Tekrar bundan aldım geçen hafta.
Atayım görselini watsonsta satılıyor
Isallah umarım cildime iyi gelir çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2889017
Marka pure beauty.
Kore ürünü.
İçerik çok temiz .
Geçen yıl aldığım sağdaki.35 spf o
Şimdi aldığım yine aynı marka görüyorsun.koyu pembe olan .soldaki .
Spf 50
Beyaz tenliysen ivory yazanı .esmer yada bugday tenliysen natural yazanı alacaksın