Güneş kremi

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
Kızlar beyaz tenliyim güneşten cildim çok kızarıyo önere bileceginiz güneş koruyucu varmı hassas ciltler için

Bende beyaz tenliyim ve çok hassas cildim. Doktorum solente önermişti iki yıla yakındır kullanıyorum.
Ve çok memnunum
Solenta kaç faktorlü kullandınız faydası oluyomu ayrıca yanmak istemiyorum bunun faydası olacaksa kullanırım bundan daha önceden sebamed güneş koruyucusu kullanmıştım pul pul oldu buda öyle olmaz işallah

50+ faktör kullanıyorum.hayir aynı zamanda nemli gibi okuyo cildim surdugumde çok iyi geldi bana.
Sebamed i yıllar önce kullanmıştım
Bende aşırı sivulcelenme yapmıştı.

50+ faktör kullanıyorum.hayir aynı zamanda nemli gibi okuyo cildim surdugumde çok iyi geldi bana.
Sebamed i yıllar önce kullanmıştım
Bende aşırı sivulcelenme yapmıştı.
Sizin kullandıgınız güneş kremi hangisinden renkli olanmı beyaz olanmı güneş kreminin bir kaç çesidi var

Mustela+50 cocuklar icin olan hem ogluma hem kendime kullanıyorum. Hic kizarmiyorsunuz. Hafif bronzlasiyorsunuz.

O zaman daylong ürünlerine bakin cilt kanseri olan hastalar için bile ürünleri var. O kadar fazla koruyucu

O zaman daylong ürünlerine bakin cilt kanseri olan hastalar için bile ürünleri var. O kadar fazla koruyucu
Bakacam ısallah cildime uygun güneş kremi bulurum solenta olabilir gibi geldi ama bakalım daylon ürünleride güzel ama hassas cildim var yüzüm kızarıyo ayrıca cok saolun tesekkur ederim

Bakacam ısallah cildime uygun güneş kremi bulurum solenta olabilir gibi geldi ama bakalım daylon ürünleride güzel ama hassas cildim var yüzüm kızarıyo ayrıca cok saolun tesekkur ederim
Daylong urunlerinde kizarma bronzlaşma hic olmuyor. Guzel sürerseniz denize gitmemiş gibi dönüyorsunuz ama biz kansere karşı korumaliyi kullandik. Diger urunleride oyle mi bilmiyorum ama benim dediğim urun cok yogun sürmesi biraz zor oluyor o yüzden

Benim yasadıgım şehir çok sıcak çilt lekem var solentayı çok kişi önermişti yazın solenta kullanılırmı gerçi size doktorunuz önermiş
Ben Ege'nin en güzel şehrin deyim ve çok sıcak günde iki kez hatta üç kez sürüyorum. Doktor önerisi sabah 08.30 da öğlen 12.30 ve akşam 18 diye sur demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…