- Konu Sahibi Dream Theater
-
Cevabınız için teşekkür ederim hala karar veremedim onlara da bakayımYves Roche'nin güneş kremi gerçekten çok kaliteli. Onun dışında Avene marka güneş kremini de inceleyebilirsin
Evet bunu da çok duydum teşekkür ederim :)En iyi gunes kremi olarak biliyorum ( yanılmıyorsam).ton Renkleri de var. İsvicre ürünü
Ben de Kore ürünlerini çok severim teşekkürler bakıyorum hemenKendi güneş kremimi öneririm. Ağırlık yapmıyor yapısı ve kokusu güzel. Zaten Kore ürünü koruyuculuğu yüksek
Eki Görüntüle 2870364
Bunu geçen yıl 139 aldımYalnız tüm güneş kremlerinin fiyatları uçmuş söylemeden edemeyeceğim
Eskiden öylesine aldığımız ucuz Nivea güneş kremine neredeyse 100 tl verdim. Düştükçe düştü standardımız eyvallah.....Yalnız tüm güneş kremlerinin fiyatları uçmuş söylemeden edemeyeceğim
Dermoskinin be bright güneş kremi var ben çok memnun kaldım aynu zamanda cildi de besliyor ben kullandığum zaman cildimi çok canlandırmıstıSelammm
Birkaç gündür yüksek korumalı güneş kremi araştırıyorum.
Fikir olması adına günlük kullanımda memnun kaldıklarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
Trendyolda 188'miş inşallah iner :')Bunu geçen yıl 139 aldımaz kaldı 150 gibi aralığa inince alacağım tekrar
Hiç duymamıştım onu bakayım bir teşekkür ederimDermoskinin be bright güneş kremi var ben çok memnun kaldım aynu zamanda cildi de besliyor ben kullandığum zaman cildimi çok canlandırmıstı
İnecek hissediyorumTrendyolda 188'miş inşallah iner :')
Evet ya çok üzülüyorumEskiden öylesine aldığımız ucuz Nivea güneş kremine neredeyse 100 tl verdim. Düştükçe düştü standardımız eyvallah.....
Rica ederim ama şiddetle tavsiyemdir. Cildime çok iyi gelmişti ama ten renginiz ne olursa olsun light olamdan alınHiç duymamıştım onu bakayım bir teşekkür ederim
La Roche Posay AntheliosSelammm
Birkaç gündür yüksek korumalı güneş kremi araştırıyorum.
Fikir olması adına günlük kullanımda memnun kaldıklarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
Ben kullandim Yves Roche'nin koruma özelliği hiç yoktu. Solenteyi tek geçerim.Yves Roche'nin güneş kremi gerçekten çok kaliteli. Onun dışında Avene marka güneş kremini de inceleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?