- 4 Aralık 2022
- 703
- 893
- 35
-
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
Nerden aldınız? Trendyol dan sipariş versem mi? Ya da bildiğiniz daha uygun satan yer var mı? Solante kullanıyorum şuan o da bitmek üzere. Ama olumsuz yorumlar da okudum solante ile ilgili.Bioderma spot öneririm lekeli ciltler için hem de.Benim cildim de karma
Ben evdeeczaneden alıyorum orijinal ürün ama en son orda tükenmişti.Trendyoldan hiç almadım.Bu ikinci kutum çok memnunum hem de 150ml hemen bitmiyorNerden aldınız? Trendyol dan sipariş versem mi? Ya da bildiğiniz daha uygun satan yer var mı? Solante kullanıyorum şuan o da bitmek üzere. Ama olumsuz yorumlar da okudum solante ile ilgili.
Evet misshayı da duydum. Aslında çok fazla marka duydum ama bir kısım memnunken bir kısım olumsuz yorum yapıyor. Kremler de pahalı. O yüzden emin olup öyle almak istiyorum.Bende bıktım şu solantenin ürünlerinden neredeyse hepsini denedim ilk kullanımı iyi fakat birkaç hafta sonra ciltte soyuluyor ve yağ dökmüş gibi parlatıyor irrite oldum . Başka markada bilmiyorm şuan missha ve 3W clinic çok övdüler onlarıda denemek istiyorum açıkcası şuan elimdeki güneş kremi bitince
Şimdi trendyol dan bir bakayım. Sadece bioderma spot diye bakayım değil mi?Ben evdeeczaneden alıyorum orijinal ürün ama en son orda tükenmişti.Trendyoldan hiç almadım.Bu ikinci kutum çok memnunum hem de 150ml hemen bitmiyor
Cilt tipiniz nasıl? Yağlı ciltlere uygun muduro krem? Hamileyken solante pigmenta önerdi doktor ama kullanmak ne mümkün. Beni terletti, çok ağır bir kremdi, yağlı cildimi parlattı gün boyu yüzümü silmek zorunda kaldım. La roche posay 50 faktör kullanıyorum çok memnunum ama lekeye meyilli cildim var, ona göre içerikler seçiyorum. Cildime uygunsa geçerim biodermayaBen evdeeczaneden alıyorum orijinal ürün ama en son orda tükenmişti.Trendyoldan hiç almadım.Bu ikinci kutum çok memnunum hem de 150ml hemen bitmiyor
Şimdi baktım da bioderma spot diye fazla ürün var. Fiyatlar da farklı ve yüksek.Ben evdeeczaneden alıyorum orijinal ürün ama en son orda tükenmişti.Trendyoldan hiç almadım.Bu ikinci kutum çok memnunum hem de 150ml hemen bitmiyor
Tamam ona dikkat ederim. Çok teşekkür ederim.İçeriğinde titanyum dioksit olanları almayın. Vücut için ciddi bir zehirdir.
Aynen benim cildim de lekeye meyilli. Biodermaya baktım biraz pahalı ama iyi gelecekse almak isterim tabiki. Zaten uzun süre gidiyor. Hemen bitmiyor.Cilt tipiniz nasıl? Yağlı ciltlere uygun muduro krem? Hamileyken solante pigmenta önerdi doktor ama kullanmak ne mümkün. Beni terletti, çok ağır bir kremdi, yağlı cildimi parlattı gün boyu yüzümü silmek zorunda kaldım. La roche posay 50 faktör kullanıyorum çok memnunum ama lekeye meyilli cildim var, ona göre içerikler seçiyorum. Cildime uygunsa geçerim biodermaya
Teşekkür ederim tamam bunu da not alayım.Sheseido-Caudalie-Avene-Heliocare
Bu markalar güneş kreminde çok iyiler. Bütçenize, cilt yapınıza göre inceleyebilirsiniz.
Bu baktığım markaların farklı çeşitleri var. Fiyatlar da farklı. Aralarındaki fark ne acaba?Sheseido-Caudalie-Avene-Heliocare
Bu markalar güneş kreminde çok iyiler. Bütçenize, cilt yapınıza göre inceleyebilirsiniz.
Hemen bakıyorum. :)Soltis var minarel filtreli. Ona da bakın.
Sağdaki mi sizin söylediğiniz?Soltis var minarel filtreli. Ona da bakın.
Evet 50 faktörlü.Sağdaki mi sizin söylediğiniz?