- 4 Aralık 2022
- 703
- 893
- 35
- Konu Sahibi Huzurkokanmevsimler
Tamam favoriye alıyorum. Teşekkür ederim.Evet 50 faktörlü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam favoriye alıyorum. Teşekkür ederim.Evet 50 faktörlü.
Benim kullandığım buŞimdi baktım da bioderma spot diye fazla ürün var. Fiyatlar da farklı ve yüksek. Hangisi sizin dediğiniz?
Teşekkür ederim. Bu mu söylediğiniz? Lekeye meyilli ciltler için uygun mudur? Cildim kuruya yakın bu arada.Atomy kullanıyoruz eşimle.çok memnunum
Çok teşekkür ediyorum. Hemen bakıyorum. :))Benim kullandığım bu
Tüm cilt tipleri yazıyor ve ilk sürüldüğünde biraz parlıyo sonra geçiyo.Doğal bir canlılık veriyo bence ama benim cildim karma.Yağlı cilde ağır gelir mi bilmiyorum yorumlara bakın istersenizCilt tipiniz nasıl? Yağlı ciltlere uygun muduro krem? Hamileyken solante pigmenta önerdi doktor ama kullanmak ne mümkün. Beni terletti, çok ağır bir kremdi, yağlı cildimi parlattı gün boyu yüzümü silmek zorunda kaldım. La roche posay 50 faktör kullanıyorum çok memnunum ama lekeye meyilli cildim var, ona göre içerikler seçiyorum. Cildime uygunsa geçerim biodermaya
Yağlı cilt için de Bioderma spot Akn mat var sanırım ama onu kullanmadımCilt tipiniz nasıl? Yağlı ciltlere uygun muduro krem? Hamileyken solante pigmenta önerdi doktor ama kullanmak ne mümkün. Beni terletti, çok ağır bir kremdi, yağlı cildimi parlattı gün boyu yüzümü silmek zorunda kaldım. La roche posay 50 faktör kullanıyorum çok memnunum ama lekeye meyilli cildim var, ona göre içerikler seçiyorum. Cildime uygunsa geçerim biodermaya
Benim cildim de kuru, öyle ağırlık yapmıyor. Leke ile ilgili bilgim yok yanlış yönlendirme yapmayayım.Teşekkür ederim. Bu mu söylediğiniz? Lekeye meyilli ciltler için uygun mudur? Cildim kuruya yakın bu arada.
Merhaba heliocare krem bu görseldeki mi? Çok güzel yorumlar var.Sheseido-Caudalie-Avene-Heliocare
Bu markalar güneş kreminde çok iyiler. Bütçenize, cilt yapınıza göre inceleyebilirsiniz.
Evet. Ten renginize göre seçebilirsiniz. Renksizi de var yine spf50Merhaba heliocare krem bu görseldeki mi? Çok güzel yorumlar var.
Vallahi hiç anlamıyorum ya. Ten rengim esmer değilim. Çok açık ta değilim. Buğday tenli oluyorum bu durumda galiba. Bronz göstersin istemem mesela. Hangisini seçmem gerekiyor? Çok güzel yorumlar da var. Bu markayı alacağım galiba ama artık belirleyip almak istiyorum.Evet. Ten renginize göre seçebilirsiniz. Renksizi de var yine spf50
Light uygun olur bence. Beyaz tenlerde bile light bir tık koyu kalabiliyor. Ürünün emilimi çok güzel uyum sağlar cildinizeVallahi hiç anlamıyorum ya. Ten rengim esmer değilim. Çok açık ta değilim. Buğday tenli oluyorum bu durumda galiba. Bronz göstersin istemem mesela. Hangisini seçmem gerekiyor? Çok güzel yorumlar da var. Bu markayı alacağım galiba ama artık belirleyip almak istiyorum.
Çok teşekkür ederim. Tamam bakayım hemen.Light uygun olur bence. Beyaz tenlerde bile light bir tık koyu kalabiliyor. Ürünün emilimi çok güzel uyum sağlar cildinize
Yıllarca solante kullandım ağır geliyor artık sevmiyorum babe kullaniyorum 10 numara beden eğitimi öğretmeniyim güneşin altında ya da kışın soğuğunda bile efsane koruyor nemlendiriyor ve iz bırakmıyorMerhaba arkadaşlar kendime güneş kremi almak istiyorum. Ancak hiç bilgim yok bu konuda. Şimdiye kadar solante pigmenta 50 faktör kullandım, bitmek üzere. Ondan öncesinde hiç kullanmamıştım. Hangisini önerirsiniz cildim karma, esmer değilim buğday tenliyim. Alnımda hafif leke oluşmuş bu arada. Lekeye iyi gelen ve oluşumunu engelleyen güzel bir ürün tavsiye ederseniz sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Şuan heliocare krem sipariş verdim. Ona da bakayım.Yıllarca solante kullandım ağır geliyor artık sevmiyorum babe kullaniyorum 10 numara beden eğitimi öğretmeniyim güneşin altında ya da kışın soğuğunda bile efsane koruyor nemlendiriyor ve iz bırakmıyor
Onu da kullandım güzel bir krem ben sürekli dışarda olduğum için bana yetersiz gelmişti ama sizin öyle bir calisma şekliniz yoksa gayet yeterli kaliteli bir kremÇok teşekkür ederim. Şuan heliocare krem sipariş verdim. Ona da bakayım.
Çalışmıyorum, arada uzun süreli dışarı çıksam da genellikle evdeyim. Inşallah memnun kalırım ben de.Onu da kullandım güzel bir krem ben sürekli dışarda olduğum için bana yetersiz gelmişti ama sizin öyle bir calisma şekliniz yoksa gayet yeterli kaliteli bir krem
Evet onu da çok duydum. Heliocare krem sipariş verdim. Bakalım inş memnun kalırım. :)La Roche Posay'in 50 faktörlüğünü kullanıyorum memnunum