Güneş kremi önerisi

Tüm cilt tipleri yazıyor ve ilk sürüldüğünde biraz parlıyo sonra geçiyo.Doğal bir canlılık veriyo bence ama benim cildim karma.Yağlı cilde ağır gelir mi bilmiyorum yorumlara bakın isterseniz

Yağlı cilt için de Bioderma spot Akn mat var sanırım ama onu kullanmadım

Evet. Ten renginize göre seçebilirsiniz. Renksizi de var yine spf50
Vallahi hiç anlamıyorum ya. Ten rengim esmer değilim. Çok açık ta değilim. Buğday tenli oluyorum bu durumda galiba. Bronz göstersin istemem mesela. Hangisini seçmem gerekiyor? Çok güzel yorumlar da var. Bu markayı alacağım galiba ama artık belirleyip almak istiyorum.

Light uygun olur bence. Beyaz tenlerde bile light bir tık koyu kalabiliyor. Ürünün emilimi çok güzel uyum sağlar cildinize

Yıllarca solante kullandım ağır geliyor artık sevmiyorum babe kullaniyorum 10 numara beden eğitimi öğretmeniyim güneşin altında ya da kışın soğuğunda bile efsane koruyor nemlendiriyor ve iz bırakmıyor

Ben de atomy kullandıktan sonra, çok memnun kaldım hatta benden isteyenler oldu.. Şimdi isteyenlere de satıyorum. Dileyenler bana ulaşabilirler, akıllarına ne takılırsa sorabilirler <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…