• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
konuyu nereye açacağımı bilemedim.umarım doğru yerdir. dr. bize güneş kremi sürüp dışarı çıkarın güneş görsün dedi. hangi güneş kremi iyidir bebekler için bilmiyorum. yüksek faktörlü olcakmış. siz neler kullanıyorsunuz.

bende burda yapılan yorumlardan sonra roc almayı düşünüyorum.....ama hamiltonu da bi araştırıcam.....

bence doktor krem ismi versin. cildi nasıl bilemeyiz. belki kozmetiklerde satılan bebek kremi önerir, belki eczaneden pediatrik bir krem verir. ben daha almadım. sebamed düşündüm ama dr. soracağım.

Sebamed 45 faktör losyon olanında kullanıyorum 3 yıldır çok da memnunum hem içinde paraben gibi zararlı madde de yok.

9 aylık oğlum dru daylong önerdi ama markası nolursa olsun 24 yada 30 faktör kullanın dedi..artık 30 ve ustu önerşlmiyormus cunku hem kımyasalları fazlaymıs hemdeki önemlı olan bu yuksek faktorluler bebeğin gunesten yararlanmasına engel oluyormus..yurtdısında yuksek faktorleri kullandırmıyorlarmıs galıba yasaklanmısda cunku cocuklarda rasıtızm artmış...

bizde mustela kullanıyoruz, tavsiye üzerine doktora sordum iyi dedi.ki doktorumuz bebişe sinek ilacı dahi sürdürmez odasınada tablet bile taktırmaz, kimyasal ürünlerin kullnanımı ne kadar da olsa zararlı, hangi ürün olursa olsun zorda kalmadıkça kullanmamak gerekiyor.

Back