güneş kremi gibi kokan parfüm, deodorant arıyorum

cnm optimuma gelmişti sanırım ama optimumda tekin acar war yanlış hatırlamıosam ve genelde tekin acarıda kimse beğenmiyo :bbo: ama ben capitole gittiim bigün bakarım onada salı günü gidebilirim anca ok :))))

cnm optimuma gelmişti sanırım ama optimumda tekin acar war yanlış hatırlamıosam ve genelde tekin acarıda kimse beğenmiyo :bbo: ama ben capitole gittiim bigün bakarım onada salı günü gidebilirim anca ok :))))

cnm ben opıum demedimkii zateeen optimum dediimmmmmm hihoyyyt

bu deodorant isteğini karşılar mı bilmiyorum canım ama 8x4 reyonuna bakmanı tavsiye ederim bi, koyduğum resimdeki deodorantın kokusundan da tam emin değilim, unuttum, çok önceden kullanmıştım, bi bak bu dediğime ve diğer türlerine, belki hoşuna giden olur.

cnm süperdir tavsiye ederim acayip kalıcı bi kokuuu hemen al :) öbür sun dan daha farklı daha baskın bi koku tatkı bi kokudur buda ama inanılmaz güzel

cnm süperdir tavsiye ederim acayip kalıcı bi kokuuu hemen al :) öbür sun dan daha farklı daha baskın bi koku tatkı bi kokudur buda ama inanılmaz güzel

almayi dusunuyodumda bi sorayim dedim kullananlar nasil buluoo die saolasin canim durdukca agirlasmio deilmi

yok cnm durdukça ağırlaşmıyo durdukça dahada yayılıo diebilirim yürüdükçe arkandan gelio walla :)

ben de baslıgı gorur gormez sun dıyecektım ,uzun zaman kullandım ,cok begenerek hem de ..

cogu kısı parfumumu sorardı ,bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…