• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güneş kremi gibi kokan parfüm, deodorant arıyorum

gul kurusu baya yaratıcısın sen ruj kokusu fılan ıyı bır gırısımcı olur senden kaydirigubbakcemile3

girişim var da arkadan destek lazım kaydirigubbakcemile3 mesela sabun kokan bir oda parfumu yapsalar fena mı olur. şimdi vanılya, lavanta kokan ev dogal olmaz ki, ama sabun kokan ev takdir görur, ne temız insan evi hep temız kokuyooo derler.

girişim var da arkadan destek lazım kaydirigubbakcemile3 mesela sabun kokan bir oda parfumu yapsalar fena mı olur. şimdi vanılya, lavanta kokan ev dogal olmaz ki, ama sabun kokan ev takdir görur, ne temız insan evi hep temız kokuyooo derler.

evet canim bende hic gormedim sabun kokan bi oda parfumu bende evde genelde cicek kokulari seviorum yasemin hanimeli sumbul vb kokular:)))Şeniza.s.a.s.

jıLL Sander style de dene derim arkadaşım oda ıstedıgın tarz kokudur zaten bu jill sander sanırım hep günes kremı kokusu calısıo ama ıyıde yapıyor bende cok sewerım.ama bırazcvıkta ucuz olsa daha cok mutlu olacam:bbo:

1010816.jpg

canım benim çok yakın bi arkadasım kullanıyordu bunu...........muhtesem bişey

böle pudra gibi sanki böle masum bi kokusu vardı ama bi o kadar da cezbedici...a.s.

herkes soruyodu ona hatırlıyorum...Almanyada çok meşhurmuş bu....o da ordan getirtiyodu zaten........ben bile almayı düşünyorum yanee

öpüldün bebişŞeniz

jİLL Sander style de dene derim arkadaşım oda ıstedıgın tarz kokudur zaten bu jill sander sanırım hep günes kremı kokusu calısıo ama ıyıde yapıyor bende cok sewerım.ama bırazcvıkta ucuz olsa daha cok mutlu olacam:bbo:

yaa evet pahalıymış, çakması var mı acaba :kedi:

burda yoktur bence ama almanyada çakması olabılır.duu bir soruşturayım en bu işi size haber verırım

böle pudra gibi sanki böle masum bi kokusu vardı ama bi o kadar da cezbedici...a.s.

herkes soruyodu ona hatırlıyorum...Almanyada çok meşhurmuş bu....o da ordan getirtiyodu zaten........ben bile almayı düşünyorum yanee

öpüldün bebişŞeniz

ordan getıtıreyım ben en iyisi burda kazık yerim kesin. sende öpüldün bebiş kaydirigubbakcemile5

yaa evet pahalıymış, çakması var mı acaba :kedi:

burda yoktur bence ama almanyada çakması olabılır.duu bir soruşturayım en bu işi size haber verırım

aman canim benim cakma parfumler cok tehlikeli allah korusun kor bile edebiliomus bence para biriktirip bitane alin tam alin saglik acisindan hayatimm

öpüldün bebişŞeniz

gercektende gunesi yazi denizi cagristiran bi parfum

çakmasıda yok malesef bebişim yaaa direk orjinal almak zorundayız aslında bır yondende ıyı cunku dolumların sağlıklı olduğu konusunda pek emin değilim.

hayatımda hiç çakma kullanmadım ama herkes aynı şeyi söylüyor,zararlı diye. ama pek bi pahalı gelmeye başladı artık bana bu parfümler insan yaşalanınca pinti mi oluyor ne. yok arkadaşlar siparişi verdim freeshoptan eşimin arkadaşı dönerken alcak bize. 1 ay sonra elimde.

hayatımda hiç çakma kullanmadım ama herkes aynı şeyi söylüyor,zararlı diye. ama pek bi pahalı gelmeye başladı artık bana bu parfümler insan yaşalanınca pinti mi oluyor ne. yok arkadaşlar siparişi verdim freeshoptan eşimin arkadaşı dönerken alcak bize. 1 ay sonra elimde.

haklisin pahali gercekten ama sagligimizda onemli allah korusun valla zaten gercek parfumler az kullanilio cunku kalici o yuzden uzun sure gidio sekercim freeshoptada epey ucuz disariya gore bitanem simdiden gule gule kullan canim

kesinlikle jil sander ama o beyaz resimdeki kutulu olan değil onun kahverengi krem rengi gibi olan sun delight şuanda ben kullanıorum ve almamın tek nedeni güneş yağı gibi kokmasıdır bu arada freeshop ta fiyatı 34 euro 2 ay önce aldım :)) ama o beyaz kutulu olanda süper kokuo;)

ewet şeker güneş kremi gibi kokan bu.
ben her gittiiğimde sevile ve tekinacara soruyodum gelicek diyolardı çnkü bundan önce yoktu
geçen baktığımda beyaz kaplı olan gelmiş ti buda gelicekti gelmiştir sanırım ben çok beğenerek sıkıyorum keşke freeshoptan 2-3 tane alsaydım diyorum...:)

ewet şeker güneş kremi gibi kokan bu.
ben her gittiiğimde sevile ve tekinacara soruyodum gelicek diyolardı çnkü bundan önce yoktu
geçen baktığımda beyaz kaplı olan gelmiş ti buda gelicekti gelmiştir sanırım ben çok beğenerek sıkıyorum keşke freeshoptan 2-3 tane alsaydım diyorum...:)

canim simdi burdan almaya kalksak yokmu yani bende bugun narciso rogrigez pembe aldim buda guzel bi parfum durdukca guzellesen bi koku artik freeshopa kisitlama getirceklermis gunes yagi gibi bu kokusa benimde hosuma gitcektir ama nerden bulcam

canim simdi burdan almaya kalksak yokmu yani bende bugun narciso rogrigez pembe aldim buda guzel bi parfum durdukca guzellesen bi koku artik freeshopa kisitlama getirceklermis gunes yagi gibi bu kokusa benimde hosuma gitcektir ama nerden bulcam

cnm en son soduumda beyazı wardı gelmiştir sanırım oda hatta beyazının fiyatı yanlış hatırlamıyosam 130-140 tl ydi sanırım ama freeshop ta 34euro yduuuuuuuu :((( sevil e bakmak lazım çnkü forumda bikaç kişiden duydum kimse tekin acardan memnun diil cnm ya sıkıyoruz parfüm uçuyo dp ler falan daha çok duruyo diyen biçok kişi war sen genede sevile bak cnm.

şimdi su var guneş kremımı gunes yagımı gunes kremlerı daha yumusak kremımsı sampuanımsı kokar eger bu evet dıyorsan kesınlıkle noa ama guneş yagı gıbı dıyosan jıl sander olabılır ve yenı cıkmıstı markasını hatırlamıyor ama buyuk markaların satıldıgı parfumerılere gıdersen hatta yagıda varmıs parfum ama yag gıbı suruluyomus dersen onlar gosterır

cnm en son soduumda beyazı wardı gelmiştir sanırım oda hatta beyazının fiyatı yanlış hatırlamıyosam 130-140 tl ydi sanırım ama freeshop ta 34euro yduuuuuuuu :((( sevil e bakmak lazım çnkü forumda bikaç kişiden duydum kimse tekin acardan memnun diil cnm ya sıkıyoruz parfüm uçuyo dp ler falan daha çok duruyo diyen biçok kişi war sen genede sevile bak cnm.

tamam canim zaten bana yakin olan sevil var iyi oldu bi bakarim ona tatlim

kızlar bende güneş kremi kokusu deniz kokusunu çok severim
dolce gabbana light blue
aynı istediğiniz gib
hatta çakmasını aldım golden rose un bir arkadaşıma verdim çok begenmişti 2 gun sonra ben sordum kokusunu iyi mi şimdi ilk fırsatta gidp 3-4 ta alıcam

Back