- Konu Sahibi gulkurusuu
-
gul kurusu baya yaratıcısın sen ruj kokusu fılan ıyı bır gırısımcı olur senden kaydirigubbakcemile3
girişim var da arkadan destek lazım kaydirigubbakcemile3 mesela sabun kokan bir oda parfumu yapsalar fena mı olur. şimdi vanılya, lavanta kokan ev dogal olmaz ki, ama sabun kokan ev takdir görur, ne temız insan evi hep temız kokuyooo derler.
jİLL Sander style de dene derim arkadaşım oda ıstedıgın tarz kokudur zaten bu jill sander sanırım hep günes kremı kokusu calısıo ama ıyıde yapıyor bende cok sewerım.ama bırazcvıkta ucuz olsa daha cok mutlu olacam:bbo:
canım benim çok yakın bi arkadasım kullanıyordu bunu...........muhtesem bişey
böle pudra gibi sanki böle masum bi kokusu vardı ama bi o kadar da cezbedici...a.s.
herkes soruyodu ona hatırlıyorum...Almanyada çok meşhurmuş bu....o da ordan getirtiyodu zaten........ben bile almayı düşünyorum yanee
öpüldün bebişŞeniz
yaa evet pahalıymış, çakması var mı acaba :kedi:
burda yoktur bence ama almanyada çakması olabılır.duu bir soruşturayım en bu işi size haber verırım
canım benim çok yakın bi arkadasım kullanıyordu bunu...........muhtesem bişey
böle pudra gibi sanki böle masum bi kokusu vardı ama bi o kadar da cezbedici...a.s.
herkes soruyodu ona hatırlıyorum...Almanyada çok meşhurmuş bu....o da ordan getirtiyodu zaten........ben bile almayı düşünyorum yanee
öpüldün bebişŞeniz
hayatımda hiç çakma kullanmadım ama herkes aynı şeyi söylüyor,zararlı diye. ama pek bi pahalı gelmeye başladı artık bana bu parfümler insan yaşalanınca pinti mi oluyor ne. yok arkadaşlar siparişi verdim freeshoptan eşimin arkadaşı dönerken alcak bize. 1 ay sonra elimde.
ewet şeker güneş kremi gibi kokan bu.
ben her gittiiğimde sevile ve tekinacara soruyodum gelicek diyolardı çnkü bundan önce yoktu
geçen baktığımda beyaz kaplı olan gelmiş ti buda gelicekti gelmiştir sanırım ben çok beğenerek sıkıyorum keşke freeshoptan 2-3 tane alsaydım diyorum...:)
canim simdi burdan almaya kalksak yokmu yani bende bugun narciso rogrigez pembe aldim buda guzel bi parfum durdukca guzellesen bi koku artik freeshopa kisitlama getirceklermis gunes yagi gibi bu kokusa benimde hosuma gitcektir ama nerden bulcam
cnm en son soduumda beyazı wardı gelmiştir sanırım oda hatta beyazının fiyatı yanlış hatırlamıyosam 130-140 tl ydi sanırım ama freeshop ta 34euro yduuuuuuuu(( sevil e bakmak lazım çnkü forumda bikaç kişiden duydum kimse tekin acardan memnun diil cnm ya sıkıyoruz parfüm uçuyo dp ler falan daha çok duruyo diyen biçok kişi war sen genede sevile bak cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?