• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Güneş Alerjimm

LR aloe vera sun care 30 faktör
Çok sıvı geliyor. Hatta yazın yüzümden akıyor. Sorduğumda kimyasal içermediği için dediler
Babe facial oil-free sunscrenn kullanıyorum. Yağsız olduğu için akma parlama yapmiyor ki karma cildim var ben çok çok memnunum.. Sürülünce aninda matlasiyor ciltte. Ama içeriği ne kadar temiz bilmiyorum

doktora gitmelisin.
güneş koruyucuyla sonuçlanacağını sanmıyorum..

Canım netten baktım da, bu basbayağa kimsal bir krem ya; yemiş doğal diye bunu satan. Bak şimdi mineral güneş kreminde ana madda çinko oksit/titanyum oksit, geri kalanlar yumuşatıcı, krem tarzı şeyler.
Doğal güneş kremi istiyorsan netten organik olarak bak, benim aklıma gelen Erbaviva, Aubrey, Burt Beesi Loving naturals gibi markalar var.
Ama dediğim gibi bu mineral kremler hep çok yoğun. Zaten mantığı o, yüzünü güneşi geçirmeyecek mineral bir tabaka ile sıvıyorsun resmen.

Haklısın canım. içeriğine bakmadım çok güvendiğim birinden alıyordum. LR doğal dediler ne biliyim.
Krem şuan çantamda değil evde. O yüzden içindekiler bölümüne bakamadım.
Sen Aubrey kremi nerden alıyorsun eczane mi internetten mi?

Haklısın canım. içeriğine bakmadım çok güvendiğim birinden alıyordum. LR doğal dediler ne biliyim.
Krem şuan çantamda değil evde. O yüzden içindekiler bölümüne bakamadım.
Sen Aubrey kremi nerden alıyorsun eczane mi internetten mi?

Çoğu insan pek anlamıyor Capri, işte içinde iki üç doğal madde varsa aloe gibi, "doğal" ürün diyip çıkıyorlar.
Evet ben netten aldım. Kendi TR siteleri var zaten.

Benimde güneşe alerjim var güneşe çıktığımda elimin üstü kollarım kabarır kaşınır kaşıdıkcada kızarır, bende güneş kremi kullanıyorum güneş kremini sürdüğümde olmuyor

Birebir aynısı bende var, dün yeni bir krem aldım, fiyatı tuzluydu ama hakkında çok iyi yorumlar var. Diğerleri en yüksek faktör de olsa gram korumuyor beni..

Merhabalar 23 yaşındayım ne zaman 10 dk dan fazla güneş ışığna maruz kalsam ellerim boynum güneşe değen heryerim kaşınıp kabarıyor.Çıldırtıyor beni 1 yıldır var öncesinde hiç bir sıkıntım yokluktandır.Doktora gitmelimiyim,yüksek faktörlü güneş koruyucu yeterli olur mu konuyla ilgili tecrubesi olan var ? şimdiden Teşekkürler
bende aynı dertten muzdaribim yazın gelmesini istemiyorum güneşin değdiği heryer önce kaşınıyor sonra kızarıyor bazen kaşımaktan kanattığım zamanlar oluyor ne tatil hayali kurabiliyorum nede dışarı çıkmak istiyorum bi çaresi yokmu ömrüm boyuncamı böyle devam edicek diye isyan ediyorum :(

Bende de var
Ama benimkisi etkisini uzun sürede gösteriyor, tuhaf beyaz lekeler çıkmaya başlıyor :(

Ben evde bile açmıyorum perdelerimi, güneşten hoşlanmamaya başladım -.-

Vampir gibi oldum iyice :D

kızlar güneş alerjisi bende de var malsef ki çok net bir çözümü yok dr a çok kez gitmişliğim var. Bir tanesi auris diye bir antihistaminik ilaç önermişti, günde 1 tane içiyorum kabarıkları tamamen geçirmiyor ama kaşıntı kızarıklık vs. durumunu engelliyor. tatile gitmeden yani tamamen güneşe çıkmadan 1 hafta önce içmeye başlıyorsun. işinize yarar belki....

Merhabalar 23 yaşındayım ne zaman 10 dk dan fazla güneş ışığna maruz kalsam ellerim boynum güneşe değen heryerim kaşınıp kabarıyor.Çıldırtıyor beni 1 yıldır var öncesinde hiç bir sıkıntım yokluktandır.Doktora gitmelimiyim,yüksek faktörlü güneş koruyucu yeterli olur mu konuyla ilgili tecrubesi olan var ? şimdiden Teşekkürler

La roche posayin yüksek faktörlülerini kullanın. Her yerinize sürün. Annemin de var ateşte yanmış gibi kabarıp su topluyo her yeri. Akşam yatarken de her yerine silverdin sürüyo :)

Şapkasız çıkma. Büyük güneş gözlükleri kullan. Uzun kollu giymeye çalış.

Merhabalar öncelikle güneş alerjiniz aniden olduysa mutlaka çinko degerinize baktırın. En az bir bir buçuk ay önce antibiyotik vaya mantar hapı kullanımı mevcut mu? eğer bunlar da yoksa doktora gidilip lupus hastalığı ihtimaline karşı antikor testi yaptırmalısınız.hic moralinizi bozmayın alerjiler her an her yaşta çıkabilir.kimsenin garantisi Yok antihistaminik ben şüpheli yaklasiyorum çok mecbur kalmadığın sürece içme çünkü alerjik etkene hassasiyeti arttırır.gunesten korkma bir iki dene mesela güneşe alıştır olmuyorsa mutlaka 50 faktör kullan.en az 2 parmak yüz boyun.hamile isen emziriyorsanız mutlaka bu dönemde mineral filtre kullanın.kimyasal filtre bu dönem çocuklarda hastalıklar yaptığı söyleniyor.cam arkasından felan korkma cam UV nin çoğunu geçirmez.geciriyorsa doktora bildir.uzun kollu giy şapka tak hatta şemsiye kullan.hayalltini etkilemesine asla izin verme.kaygi ve anksiyetenizi arttırmıştır bu durum tahminen hiç kafanıza takmayın bu öyle bir durum ki stres daha çok etkiliyor.bir bakarsın bı dahaki sene alerjiniz yok olmuş 🤗 insanlar ne der diye asla umursama.herkes bir potansiyel alerji hastasıdır.bunu unutmayalım

Alerjı testı yaptırın .Ve cildiyeye gıdın .Aylardır kaşınıorum uyuzda deılım .Ne olucak halım bılmıorum

Back