Ellerine sağlık gizoşummmmm yarışmada bol şanslar sevgili rakibelerimmmmmHeeellllooooğğğğ .. ben geldim yineöncelikle selamlar canlarım yine bir tarifle karşınızdayım
Size hem görüntü hemde lezzet olarak 10 numara bir poğaca yaptım veeeee hepinizin yerine yedim
Hemen tarifime geçeyim
▶ Günebakan poğaca ;
•malzemeler ;
•2 yemek kaşığı margarin (isteğe göre tereyağı )
•1 çay bardağı sıvı yağ
•1 bardak süt
•2 yumurta (1 nin sarısı üzeri için )
•1 yk kuru hamur mayası
•1 tatlı kaşığı tuz
•1 tatlı kaşığı şeker
•3.5 , 4 bardak un
içi için ;
•ıspanak ve yeteri kadar peynir koydum ben ve biraz da kasar ekledim
üzeri için ;
•1 yumurta sarısı
• susam ve çörekotu Eki Görüntüle 2701466
yapılışı ; öncelikle sütle ,tuz , mayayı bir kava alıp kaşıkla biraz karıştırıp içine yağ margarin Şekeri ve yumurtayı ekleyip biraz daha karıştırdıktan sonra içine alabildiğine un ekleyip yoğuruyoruz ve 20 dk kadar kenarda bekletiyoruz ..Eki Görüntüle 2701467
Eki Görüntüle 2701468 Eki Görüntüle 2701470
20 dk geçtikten sonra hamurumuzu 2 ye bölüyoruz biri üzeri için diğeri altı için .. ve ben hamuru baya yoğurdum yine iyi acılsın diye ..Eki Görüntüle 2701471
sonra o parçayı yanmaz kağıt üzerine alıp peynirimizi yayıyoruz ve diğer yumağı da açıp Üzerine kullanıyoruz ..Eki Görüntüle 2701472
Eki Görüntüle 2701474
çatalla etrafını kapatıp kesip kıvırıyoruz ve şekli bozulmasın diye ortasına tabak bıraktım ben .. ve ortasına şekil verdim ..
Eki Görüntüle 2701475
Eki Görüntüle 2701476
Eki Görüntüle 2701477
daha sonra üzerine yumurta sarısı ve susamla çörek otu nu sürüp 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz ..Eki Görüntüle 2701478
vee sunuma, yenmeye hazır ..
Eki Görüntüle 2701479 Eki Görüntüle 2701480
Eki Görüntüle 2701496 Eki Görüntüle 2701497 Eki Görüntüle 2701498 Eki Görüntüle 2701499
Eki Görüntüle 2701507
ve afiyet olsun efenimmmm ..
Cok teşekkür ederim kuzumEllerine emeğine sağlık canım şahane olmuş❤
Yarışmada bol şans diliyorum
Cok teşekkür ederim askoEllerine sağlık gizoşummmmm yarışmada bol şanslar sevgili rakibelerimmmmm
Cok teşekkür ederim beybikim ya istediğim gibi olmadı hele sunum ama idare ederCaniiim ellerine sağlıksunum şekil onumden çekil diyor
Asko ya yemek için yaptım vallah tadi süper olduGizo ne oldu yapmışsınassolist ben olucam işte
Ellerine sağlık aşkoçok güzel olmuş gerçekten
İşin şakası aşkom afiyet olsun ❤Asko ya yemek için yaptım vallah tadi süper olduyoğsaaa daha bekliciktim
Cok teşekkür ederim asko
Yok yok iyi kuzuCok teşekkür ederim beybikim ya istediğim gibi olmadı hele sunum ama idare eder
CanımsınEline sağlık canım yarışmada bol şans
Oyy canım ya tabak ne demek hepsini verim sana askoEllerine sağlık olsun harika olmuş bvir tabak istiyorum hemen,başarılar diliyorum sanada yarışmada..
Oyy canım ya tabak ne demek hepsini verim sana askohepimize başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?