• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gündüz uykusu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
merhaba.bebeğim 2.5 aylık.gece kesintisiz 6 saat uyuyor emiyor 3-4 saat daha uyuyor.fakat gündüz hiç huyumuyor gibi bişey.uykusu gelince emzirip ayağıma alıyorum.biraz saalıyorum uyuyor hemen.ayağımdan bırakınca 10 dk sonra uyanıyor.1-2 saati geçmiyor toplam gündüz uykusu .ilk iki ay çok uyuyordu gündüz.bir de evde misafir olduğunda yada gezmede olduğumuzda uyandırmasam 5 saat uyuyor yanında konuşulunca ninni gibi geliyo heralde.sizin bebekleriniz kaç sat uyuyor gündüz ve nasıl uyutuyorsunuz acaba birde bizimki emzikte almıyor.teşekkürler şimdiden.

merhaba.bebeğim 2.5 aylık.gece kesintisiz 6 saat uyuyor emiyor 3-4 saat daha uyuyor.fakat gündüz hiç huyumuyor gibi bişey.uykusu gelince emzirip ayağıma alıyorum.biraz saalıyorum uyuyor hemen.ayağımdan bırakınca 10 dk sonra uyanıyor.1-2 saati geçmiyor toplam gündüz uykusu .ilk iki ay çok uyuyordu gündüz.bir de evde misafir olduğunda yada gezmede olduğumuzda uyandırmasam 5 saat uyuyor yanında konuşulunca ninni gibi geliyo heralde.sizin bebekleriniz kaç sat uyuyor gündüz ve nasıl uyutuyorsunuz acaba birde bizimki emzikte almıyor.teşekkürler şimdiden.

aynen benim kızımda 2,5aylık ve aynen sizin dediğiniz gibiyiz.gündüz uykusu pek fazla yok ama gece aralıksız uyuyo maş.sadece 1 kere emmeye kalkıyo.tekfarkımız benim kzıım emzik emiyo....

benim oğlumda 4 aylık, ilk iki ay çok güzel uyuyordu ama 3. aydan itibaren uyku düzeni değişmeye başladı. geceleri çok güzel uyumaya başladı. fakat gündüz bazen 1 saat bazen yarım saat günde 2 kere uyuyor. bennde bir sıkıntısı olduğunu düşünmüştüm. internette araştırdığımda çocukların büyüdükçe etraflarına olan ilgisi arttıkça gündüz uyku saatleri azalıyormuş. belki daha ilerilerde günde 1 kere yarım saat bile uyuyabilirmiş. çok sıcak havalarda bebeği etkilermiş. bende bu yüzden hergün banyo yaptırmaya çalışıyorum. banyo yaptırdığım zaman 3 saate yakın uyuyor maaşallah. sende deneyebilirsin. banyosunu öğleden sonra saat 3-4 gibi yaptır belki böyle düzene girebilir.

Benim kızımda 4 ağustos da 2 ayı bitirdi..ayını şekilde uyuyor..araştırmaya girmiştim benim gibi herkes problemliymiş..:59:

Back