Gündem olayları konuşulması serbest olsun

DepresifPolyanna

Ö♡S
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
10.806
13.020
823
Sitede yok yok, kadına dair her şey var herşeyi paylaşıyoruz, ama gazete haberleri gündem haberlerini tartışmak yasak...
Haliyle içine siyaset de girmiş olacak sanırım bundan yasak...
Ama en azından gündem haberleri hakkında fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir bölüm açılsa olmaz mı? boshayallersmile

kontrolü çook zor olur sanırım, bu yüzden bu konular yasak. gündemle siyaseti ayıran çok ince bi çizgi var...
ben kendimi tutamam mesela eminimaklinialirimsmile

siyasetle hiç ilgisi olmayan gündem haberleride var, doğal afetler, kazalar v.s.. ( bu tarz konularda da birşekilde siyasete dokundurma yapılmazsa tabi) mesela geçen gün tam üstgeçitin altından geçerken bir kamyonun damperi açılmış ve üstgeçidi yerlebir etmiş, bir kişinin ağır yaralanmasına sebep olmuştu. akla gelmeyecek ilginç bir olaydı bu. bu tür konular konuşulup tartışılabilir.

bunlar konusuluyo aslında canım zaten bunlr yasakta değil, sehit haberlerini mesela mutlaka ama mutlaka konusuyoruz.
sanırım arkadaşımızın kastettiği biraz daha tartışmalı konular, öss sisteminin sürekli değişmesi konu olsa mesela konu siyasete kayıyo eğitim gibi gözükse de.
keske konusabilsek ama saptıranlar çok olur, editörler zor durumda kalırboshayallersmile

cem garipoğlu konularıda kapatılmıştı hep, sanrıım polisle site arasında bi durum olmasın diyeydi, bu faktörde var sanırım:hulya:
valla nette ki gazetelerde yorum yapanları okuyorumda hayretlere düşüyorum bazen, benzer yorumlar burdada yapılırdı herhalde
akannehirakannehir

ya zaten biçok konu tartışılabiliyor burada
sadece yasak olanlar işin ucunun siyasete dine kayacak olan konuların tartışılması yasak
bunlar da zaten malesef ama malesef bi çok arkadaşın kendini frenleyemeyip konuların kapatılmasına kadar işi uzattıkları için yasak doğru olanda bu zaten

aynı fikirde olmayınca basıyorlar hemen cezayı o kadar dar görüşlüler var

tartışmayı bilmeyenlerle tartışılmaz,
lülülülülülüklava:laelaelaelaelae

Her türlü konuda çoğunlukla fikir ayrılıklarının yaşandığı bu platformda,
güncel haberlerin tartışılması,siyaset,namus vs..
konularda çıkan tezat görüşlerin olması ,maalesef
karşı tarafa cevap hakkının doğmasına neden olabilir...
dolayısyla bu tartışmalı mesajlarda kullanılan kelimeler ,
mahkemeye kadar gidebiliyor...onun için Kadınlar Kulubu olarak
güncel hiç bir haberi sitemizde yayınlatmıyor ve tartışmaya açmıyoruz...
sizlerinde anlayışla karşılayacağını tahmin ediyorum..
sevgiler...

bazen bilgi paylaşımı için gazetden haber kopyalayıp yapıştırıyo üyeler onlarda kapatılıyo ama onların kapatılması saçma bence, ne zararı var ki, bilgi paylaşımının:hulya:

bazen bilgi paylaşımı için gazetden haber kopyalayıp yapıştırıyo üyeler onlarda kapatılıyo ama onların kapatılması saçma bence, ne zararı var ki, bilgi paylaşımının:hulya:

anladım songül teşekkür ederim, fikrimi söyledim sadece:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…