Gunaydın Arkadaslar,
Dun aksam konustum, ve anlastık. Önce isteklerimi söyledim. Evi akşamdan akşama kullandığımı, evde olmadığımı biliyorsun dedim, İstediği saatte gelip gidebileceğini, her hafta kapı ya da cam işini beklemediğimi, ama evi temiz ve toplu görmek istediğimi söyledim. Programının kendi yapmasını istedim. Ütünün olacağını da söyledim. O da bana yarım gün gittiği bir yer olduğunu, dogalgaz borularına kadar sildiğini ve 50 tl aldığını söyledi. Tozları alıyormuş ve ıslak alanları yıkıyormuş. Aylık olarak anlaşalım dedim, ayda 250 tl ye anlaştık. hatta 200 tl dedi, yok dedim, beni üzmemen yeter, ilk bir hafta belki yorulacaksın ama düzenini oturttuktan sonra evimin işinin çok olmadığını göreceksin dedim. (yemek pişmeyen bir ev:)). Eşim de diyor ki; çok bir beklenti içinde olmayalım, tozu alsın, ıslak alanları mikroplardan arındırsın yeter. Biz de haftaiçi yapabildiğimiz kadar yapar ve onun işini de kolaylaştırırız. Toz bezlerini ve temizlik malzemelerini banyoya bıraktım, çarşafları da yatakların üzerine, bulaşık makinasını geceden çalıştırdım, çamaşırları da geceden yıkadım. Bulaşıkları yerleştirir, çamaşırları da asar. toz da aldı mı tamamdır. :)