• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde üç fincan nescafe içmek

Edmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
42
19
3
24
Yeni bir bağımlılığım oluştu önce de neskafe içerdim ama şimdi günde üç tane veya dört tane içiyorum zararı var mıdır acaba :(

Günde 4 kupa filtre kahve içen ben 😞

Yeni bir bağımlılığım oluştu önce de neskafe içerdim ama şimdi günde üç tane veya dört tane içiyorum zararı var mıdır acaba :KK43:
Azaltmalısınız bence kesinlikle git gide artar bu sayı, bağımlı olmuşsunuz belli ki.

Nescafe degil turk kahvesi, filtre kahve ya da espresso icin. Granul kahveler kanserojendir

Yeni bir bağımlılığım oluştu önce de neskafe içerdim ama şimdi günde üç tane veya dört tane içiyorum zararı var mıdır acaba :KK43:
Zararı var tabi de gönül ferman dinlemiyor. Bi kahve manyağı olarak granül kahve, filtre kahve, türk kahvesi günde 7-8 bardak içerdim. Hamile kalana kadar😓
Biraz daha ölçülü içmekte fayda var. Cok fazla tüketince sindirim sistemini de etkiliyor malesef.

Benim kadar icen yoktur:D sabah kahvalti edemem direkt sade turk kahvesi, gun icinde nescafe menengic kahvesi vs kahveye genel manada asigim

Çok kahve içmek vücutta ki demiri azaltıyor. Bende çok içiyorum malesef

Başka içecek biseyiniz olmadığındandir o.
Dolaba komposto yapıp koyun
Ayraniniz olsun mesela
Bakın nasıl değişiyor durumlar

Back
X