- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Hiddensugar
Başarırsin neden başaramayasin canım ne engel varGüzel vermişsin . İnşallah senin gibi başarırım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarırsin neden başaramayasin canım ne engel varGüzel vermişsin . İnşallah senin gibi başarırım .
Spora başladın mi ? Ya da spor olarak ne yapıyorsun. Ben pek yapamiyorum da ekstra birşeyÇok şaşırdım . Evet hedeflerimiz benzer . O zaman dediğin gibi zayıflayalım . Abur cubur yok .Unlu hiç bir şey yok . Her şeyden az yiyerek zayıflayalım . Tabi sporla .
Ben yarım saat ip atlıyorum . Yarım saatte 1000 kere atlıyorum . Daha yeni başladım . Yalnız hemen 1000 kere atlama ilk 100 sonra 200 öyle devam ettir . Yoksa çok hamlarsın .Spora başladın mi ? Ya da spor olarak ne yapıyorsun. Ben pek yapamiyorum da ekstra birşey
Aynen benimdeTmm CNm yarin başlıyoruz :) inşallah cabuk veririz ya.. Artik psikolojim bozuluyor yaz geldikce
Aslından bilimsel çalışmalara göre akşam yemenin sakıncsı yokmuş . Yinede biz 5'ten sonra yemeyelim .2 gün 5 ten sonra yemedım ama bugun son öğünüm 8 de oldu cumartesi malum bu arada ben 54 kilo geldm 6 kilo vermem lazm ((((((
Evet ama vücut daha iyi kendini onariyormus .. Bi de ben 5 ten snraya kalmadgm zmnlarda dikkat ediyorm ertesi gün hafif ve ince hissediyorum . leptin hormonu salgilaniyormus çünküAslından bilimsel çalışmalara göre akşam yemenin sakıncsı yokmuş . Yinede biz 5'ten sonra yemeyelim .
Cahilliğime ver ama leptin hormonu tam olarak nedir ?Evet ama vücut daha iyi kendini onariyormus .. Bi de ben 5 ten snraya kalmadgm zmnlarda dikkat ediyorm ertesi gün hafif ve ince hissediyorum . leptin hormonu salgilaniyormus çünkü
Estagfrllah bebegm ne CAHİLLİĞİ.. Leptin tokluk hormonu büyüme hormonu. Yanı asıl onaran ve uyudugumuz zmn fln vücudu düzene sokup yağ yakan hormon leptin.. İnsulinin tersi gibi düşün. Ama biz bsyler yedgmzde sürekli insulin salgılanmasına sebep oluyorz. Leptin salgilanamadgndan yağ yakamiyo vücut. Uzmanlar o yüzden yatmadan belli bi sure önce yemeyi bırakın diyor.Cahilliğime ver ama leptin hormonu tam olarak nedir ?
Sonuc ne oldu bilmiyorum ama büyük bi sifa var tek öğündeBelki sana göre ... Ben buna Kilo vermek için en iyi yöntem olduğu için dayanıyorum .