- 29 Eylül 2014
- 9.076
- 17.339
- 498
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Aşkım meşk işleri işte klasik. Secimlerimi sorguluyorum meslegi degistirmek istiyorum bir yandan. Saglik sorunlari sagdan sagdan geliyor zaten. Gecis donemi yasiyorum gibi evren bana mesaj gonderiyor :))Neyin vr ndn mutsuzsn
Bence bir anda birakmayi dene istersen.he bu arada sakiz ise yariyor.denedim sahsen aklina sigara geldimi at bi sakiz.birde karabas otu varSenin adına sevindim
Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnmAşkım meşk işleri işte klasik. Secimlerimi sorguluyorum meslegi degistirmek istiyorum bir yandan. Saglik sorunlari sagdan sagdan geliyor zaten. Gecis donemi yasiyorum gibi evren bana mesaj gonderiyor :))
Hmm her öneriyi açgım denicmBence bir anda birakmayi dene istersen.he bu arada sakiz ise yariyor.denedim sahsen aklina sigara geldimi at bi sakiz.birde karabas otu var
Nasıl bünyeyi sarıyor nikotin ya konuşunca bile içmek istiyorumAslında hem sağlığımıza hem bütçemize zarar.en kötüsüde bunları bile bile hala içmeye devam etmek benim gibi
Evet.Emmeden kesilince mi basladin
HaklısınEvet.
Aksi olamazdı zaten.
bnde yaa. O kadar tiksinmeme rağmen tadını çok merak ediyorum.. Bide bi tadımlıl başlayıp tiryaki oluyomuşuzÖmrümde hiç içmedim
Ne gülerim habnde yaa. O kadar tiksinmeme rağmen tadını çok merak ediyorum.. Bide bi tadımlıl başlayıp tiryaki oluyomuşuz
baska seylere ozen kızbnde yaa. O kadar tiksinmeme rağmen tadını çok merak ediyorum.. Bide bi tadımlıl başlayıp tiryaki oluyomuşuz
ıcmıslıgım var sıgara nargıleçoğğ merağğ edioommm
sen içio musun
ben nargile çok içtim kiıcmıslıgım var sıgara nargılenargılecıydım ben fokur fokur ama hava ıste zehır .. ıcmıyorum .. heveste etmee
ben nargile çok içtim kibak onu severim hemde elmalı favorimdir
ama vallahi lafayı buluyorum onla. Ayağa kalkamıyorum bile
İnşallah başarırsın haber ver bze3 güne 2 paketbırakmışlığım da çok var ama en uzunu 15 gün oldu bundan 3 ay önce.
pazartesi günü tekrar bırakıcam inşallah. stresle sevinçle üzüntüyle heyecanla falan sigarayı ilişkilendiren şey beynimiz aslında. ben bu defa hiçbir sebebe bağlamadan strese girmeden mutsuz olmadan bırakıcam inşallah
Allah korusun kızbnde yaa. O kadar tiksinmeme rağmen tadını çok merak ediyorum.. Bide bi tadımlıl başlayıp tiryaki oluyomuşuz
Önceden bir paket icerdim hamile kaldim tiksindim iki ay oldu dogum yapali emziriyorum ama canim cok istiyor bu aralar sanirim baslicam tekrar
sadece merakdan soruyoirumValla kafa dolu olunca ard arda içiliyor ins birakirsin bnde dert cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?