• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde kaç paket sigara iciyo sunuz?

hamileyken icenlere bende cok kiziyorum benim tanidigim belki 10 15 dendir iciyor ama hamileliklerinde hic icmedi

bebegımı öğrendıgım andan ıtıbaren ıcmeyı bırak ıcıln ortamda bıle bulunmadım

2 günde 1 paket su sıralar. Bazen haftada 1paket olur. Aylarca icmedigim olur. Kışın içmem mesela koku yüzünden sık duş alıyorum hastalanmamak için icmiyorum. Tamamen keyfime gore içip bırakıyorum.

Bende malesef iciyordum gunde 1 paket 10 sene ictim.sukurler olsun kurtuldum.4 yil oldu birakali.bir anda biraktim azaltmayla olmuyor sinir yapti ama 1 veya 2 hafta surundum ama kurtuldum.dunya varmis dedim.yedigim yemekten tut ictigim suya kadar herseyin tadini daha iyi aldim.o zehir insanin agzinin tadini bozuyormus.simdi hamd olsun cok rahatim.

Ben takintiliyim insanları rahatsız ettiğimi dusunup utanıyorum kokudan :)) çalışırken de icmiyorum evde fosur fosur abartiyorum haliyle. Arka arkaya yakiyorum son 1 aydır ne yazıkki :( eskisi gibi iradeli olmam gerek ama istemiyorum mutsuzum ve iyi geliyor ne yapayım.

Bende malesef iciyordum gunde 1 paket 10 sene ictim.sukurler olsun kurtuldum.4 yil oldu birakali.bir anda biraktim azaltmayla olmuyor sinir yapti ama 1 veya 2 hafta surundum ama kurtuldum.dunya varmis dedim.yedigim yemekten tut ictigim suya kadar herseyin tadini daha iyi aldim.o zehir insanin agzinin tadini bozuyormus.simdi hamd olsun cok rahatim.
Senin adına sevindim

Ben takintiliyim insanları rahatsız ettiğimi dusunup utanıyorum kokudan :)) çalışırken de icmiyorum evde fosur fosur abartiyorum haliyle. Arka arkaya yakiyorum son 1 aydır ne yazıkki :KK43: eskisi gibi iradeli olmam gerek ama istemiyorum mutsuzum ve iyi geliyor ne yapayım.
Neyin vr ndn mutsuzsn:(

Back