- Konu Sahibi kutlumelek
-
3. günün ardından vermiş gibi gözüktüğüm 400 gram bugun tartıda geri geldi bana ahahahahah :)
hep boşa umutlanıyorum yaa... ama paylaşan arkadaşa teşekkürler yine de.. ilk gün 300 gr gidince devam edicek sandım ama olmadı :)
tok tutma özelliğinden dolayı yemeye devam edicem. kilo verdikçe haber veririm. ama ben her gün tartılmayı bırakıyorum bugun. kendime söz vermiştim her gün tartılmıycam diye, bu karışım yuzunden tartılıyodum.
devam eden arkadaşlara başarılar...
denizzz inşallah kilo vermen devam eder bende ilk gün 400 grm vermiştim ama 2 gündür bir oynama olmadı aksine bu sabah 200 grm almışım(
bu arada kilon çok iyi aslında boyun kaç ve hedef kilon ne
pöfff sendedemi aynısı oldu bende bugün 63.3 olarak uyandım bende hergün tartılmıcam pooooffffff ama haftaya cumaya kadar devam etcem yemeye bakalım fark olcakmı
63.1 misin şuan
her akşam tatlı pasta ve kek yiyorsun ama veriyorsun negüzel işşşş
sen bizimi kandırıyorsun yedim diye
hem ye hem kilo ver kıskandım vallahi ben 2 gündür sadece 1 avuç çerez yiyorum kaçamak olarak genede oynama yokkk pöööööffffffff
Arkadasim bu siteyi nerden buldugunu soylermisin, yapiyorum Ama arastirayim bi genede ...
Arkadaslar, kilo vermeyen yada alanlar diyet yapıyor mü? Yoksa normal yeme düzeninde mı buna devam ediyorlar???
ewet yapiorumm diet,,,,
Güldürdün beni karamelek evet yiyorum ama az yani eskiye oranla bide ben ara ara yersen vücut sıkmıyor gibi geliyor onu kandırıyorum kıtlığa girdiğini hissettirmiyorum sanki bende kasmayınca bilinçaltımda kasmıyor mu ne bilmem ki am az yiyorum sende öyle yap. çok sıkı tutarsan bir noktadan sonra öldür allah gitmiyor bide gene selahattin dönmez söylemişti kilonuz azalınca spora başlayın diiye ben spor yapmıyorum yağlar kasa dönmesin diye boyum 160 78,5 kiloydum olmamgereken kilo 55 şimdi 68 kiloyum 62 63 olana kadar spor yapmayı düşünmüyorum. ama hareketi arttırdım heryere yürüyerek gidiyorum evde arada kalkıp dans ediyorum falan arada kaçamak ta yapınca sıkılmıyorum diyetten bi daha bidaha başlıyorum bazen bazen 500 alıyorum 2 veriyorum daha rahat oluyor bence
ya uzun süre yapan yok mu bunu 1 haftada kaç kilo verdnz mesela
kç kilo vermiş peki gerçekten işe yarıyosa bende başlıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?