Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

selam kızlar 4 günde diyetle 300 gram vermiştim.dün bu kürü diyetime ilave ettim.bir günde 300 gram verdim inanamadım.inşallah devam eder.zenefili ben yarım çay kaşığı koymayı düşünüyorum.zerdeçalda öyle bir sınır yok herhalde dimi

3. günün ardından vermiş gibi gözüktüğüm 400 gram bugun tartıda geri geldi bana ahahahahah :)

hep boşa umutlanıyorum yaa... ama paylaşan arkadaşa teşekkürler yine de.. ilk gün 300 gr gidince devam edicek sandım ama olmadı :)

tok tutma özelliğinden dolayı yemeye devam edicem. kilo verdikçe haber veririm. ama ben her gün tartılmayı bırakıyorum bugun. kendime söz vermiştim her gün tartılmıycam diye, bu karışım yuzunden tartılıyodum.

devam eden arkadaşlara başarılar...

pöfff sendedemi aynısı oldu bende bugün 63.3 olarak uyandım bende hergün tartılmıcam pooooffffff ama haftaya cumaya kadar devam etcem yemeye bakalım fark olcakmı
63.1 misin şuan

denizzz inşallah kilo vermen devam eder bende ilk gün 400 grm vermiştim ama 2 gündür bir oynama olmadı aksine bu sabah 200 grm almışım(
bu arada kilon çok iyi aslında boyun kaç ve hedef kilon ne

Canım 1.59 um 61.5 la 2-2.5 ay önce başladım hafif diyetlere zorlamadan azda sporla 57.5lara düştüm sonra yemeye başladım sıkıntıdan. Sayende dün 600gr hızla gitti 56li bir rakamda beni çok sevklendirdi :))

İlk hedefim 55 sonra 53-52arasi sabitleri istiyorum. 50sanirim bende kötü durur çok zayıf olmak istemiyorum.

Canım bunu kac gün sürdürelim. Bide söyle değiştiriyorum ben ilacimi etkilemesin diye öğle ve aksam yapıcım sadece.
Greyfurtuta böyle kullanıyorum ben aksama dogru oda benim ilaç icin sakat.

Bu arada hafif diyete devam ediyorum birde ender saranın Youtube daki 15dk lik videosuna yaptım bol su iciyorum 1,5 Ltd gunde
Seninde tekrar hızlanır inşallah...

ne umutla sabah uyandimmm,,normalde yaptigim diyetle zaten kilo weriyodum,,,dun bukarisimi denedim yediklerimede dikkat ettim ustünede 400 gram aldimmm((((dün sabah 76.7 ken simdi 77.1,,,,,,neyse bugunde deniyim belki icin bal koydum ondandirrr,,,,,,,,, ;((((

Son düzenleme:
Acaba bu karışım vücuttan ödemi mi atıyor?Biraz da metobolizmayı hızlandırıyordur diye düşünüyorum..Ben de devam ediyorum..Pazartesi tartılıp yazacağım..

Güldürdün beni karamelek evet yiyorum ama az yani eskiye oranla bide ben ara ara yersen vücut sıkmıyor gibi geliyor onu kandırıyorum kıtlığa girdiğini hissettirmiyorum sanki bende kasmayınca bilinçaltımda kasmıyor mu ne bilmem ki am az yiyorum sende öyle yap. çok sıkı tutarsan bir noktadan sonra öldür allah gitmiyor bide gene selahattin dönmez söylemişti kilonuz azalınca spora başlayın diiye ben spor yapmıyorum yağlar kasa dönmesin diye boyum 160 78,5 kiloydum olmamgereken kilo 55 şimdi 68 kiloyum 62 63 olana kadar spor yapmayı düşünmüyorum. ama hareketi arttırdım heryere yürüyerek gidiyorum evde arada kalkıp dans ediyorum falan arada kaçamak ta yapınca sıkılmıyorum diyetten bi daha bidaha başlıyorum bazen bazen 500 alıyorum 2 veriyorum daha rahat oluyor bence

kızlar ben bu sabahta 300 gr vermişim ama siz şimdi öyle yazınca yarın sabah için korktum bide dün puding kek falan yemiştim adetime 1 hafta var canım çok tatlı istiyor bugünde puding yedim bakalım alcam mı vercem mi

kulağıma hoş geldi birde bitkisel olunca denemeye değer dedim pzt başlayacağım kaybedecek kilodan başka bişeyim yok sanırım :)

nebiliyim canım yiyorsun veriyorsun ben yemiyorum veremiyorum
bende araştıracağım şu selahattin dönmez i
bende 73 72 ile başladım diyete şuan 63 kiloyum başta çok spor yaptım ama okadar sıktıki spor şimdi içimden gelmiyor nerdeyse 1 2 aydır spor yapmıyorum doğal olrak kiloda veremiyorum yani şimdi başlıyayımmı sizce hedefimde 58 sonrada 55
benim bisikletimde var en iyisi onu meydana çıkarayım geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…