Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

simdiye kadar kac kilo werdiniz bu formulle???

merhaba paylasim için tesekkurler...

bende kalori yontemi ile vermeye calisiyorum 3.5 - 4 kilo da gitti yavas yavas yaklasik 2.5 aydir ama sanirim biraz daha hizli vermek istiyorum kaçamaklara çok basladim bu aralar...

hemen simdi gidip zerdaçal aliyorum ve bu aksam yemekten once basliyorum ben tam bir baharat tutkunuyum hepsinden varda bir onu almamisim, bende yarin sabahtan itibaren yediklerimi ve kilo mu yazarim bu sabah 57.500 cikmistim...

benim ilk hedefim 55 ikinci hedefim 53 son hedefim ise 51 - 52 nin uzerine çikmamak, yurt disindayim umarim tatile turkiye'ye gelene kadar 5 kilo daha gider bunun için 2.5 ayim var...

hepimize kolay gelsin...

alisverisi yaptim geldim ve basladim :))

yarin sabahi bekliyorum tabi sadece aksam ise yararsa ! ama bugun yediklerimede çok dikkat ettim sabah diledigimi yiyorum isin ucunu kacirmadan aklimda kalmadan, aksamada tavuk ve salata olacak aralardada meyve bide zumba yapicam bakalim 56 li bir rakam gormek istiyorum 4-5 gune

tadi guzel degil ama kotude degil zorlanmadan yedim yani...

arkadaşlar 2 gündür bende uygulamaya başladım bu yöntemi. başka bir topikte çörekotu yağı verdı ama o suyla yapılıyordu. ikisinide denedim su ile olan tam amlamıyla facia. light yoğurtla yapılan daha iyi. ama içim yanıyor bunları yapınca. acaba yakarakmı eritecek :) dün akşam yedim ilk kez. ve 12 saat uyudum. acaba sebebi bumu bilemedim. biraz daha denemeye devam edeceğim. umarım işe yarar da kurtuluruz fazla kilolardan.

ben yemeklerden yarım saat önce 2 yk yoğurt, (1 ç.k tarçın, 1 ç.k. zerdeçal, 1ç.k. zencefil, 3-4 damla çörekotu yağı) baharatları büyük bir kapta karıştırdım birer ölçü. o karışımdan yoğurda 2 çk koyuyorum. daha dayanılır bi tat oluyor arkasındanda 1 bardak su :)

sadece bu kürümü iciyordunn yada herhangi bisey de yaptinmi

Zaten 2,5 aydır diyetteyim diyete devam ediyorum ve onun yanında bu kürü yaptım bu hafta
ben çok sıkı diyet yapamıyorum zaten yediklerime dikkat ediyorum tatlı ve çikolata ymiyorum
zaten yemekle sorunum yoktu ben çikolata ve tatlıdan uzak durdum mu zaten diyete girmiş oluyorum :))))

umarım işine yani işimize yarar canım yarın değilse bile pazar günü mutlaka verdiğin gr. yaz

bugün bu kürde 3. günümdü...

sadece öğlen ve akşam yedim yine.

bakalım yarın tartıda eksik olacak mı...

ilk 2 günde giden toplam 400 gr :) 7 gün boyunca uyguluycam bakalım, 1 haftada toplam kaç gr vermiş olcam :) şuraya bak ya işimiz gramlara kaldı :)

randomcum bende 1 hafta yapacağım diyetime ek olarak
benimde bugün 3. günüm sayılır
ilk gün 400 grm ikinci gün hiç vermedim yarın ne olcak çok merak ediyorum

günaydın

dün ikinci günümdü.dün sabah yedim ,öğle ve akşam yiyemedim.

boğazımda kullandığım ilaç sebebiyle(seretide diskus kullanıyorum)biraz tahriş vardı.dün öğleye doğru çok keçeledi ,çok yandı acıdı boğazım sanki yara varmış gibi .miğdemde bulanıyordu.bu yüzden öğle ve akşam yiyemedim bu karışımı.

bugün sabah tartıldım 500 gr. gitmiş bir günde.

birgün veremeyince bırakmayın,devam edinnn.bu karışım işe yarıyor bence.dün canım hiç tatlı birşey istemedi.göbeğimde bir hafifleme hissediyorum.boğazım geçsin yine devam edicem yemeye.sağlıklı günler herkese.

Son düzenleme:
Kulağa pek hoş görünüyor bu günde 400-500grlar gerçi yola yavaş kalıcı saglikli kilo vereyim diye çıkmıştım ama neyse bugün ikinci gunüm birazdan yiyeceğim ama ben sabahları troid ilaçları kullanıyorum ilacımı etkilermi acaba bileniniz varmı???

Günaydın kızlar ,
Bugün düne göre gayet iyi 200 gr. vermişim. Çünkü akşam yemeğinden sonra 2 tane çikolatalı kek yedim. gene de vermişim. Siz neler yaptınız. çok merak ediyorum.

İyi hafta sonları herkese.

deniiiz kan sulandırıcı nilaçlarla kullanmayın diyordu zencefil kanı sulandırıyormuş sen önce doktoruna sor bi yanlışlık olmasın canım.

her akşam tatlı pasta ve kek yiyorsun ama veriyorsun negüzel işşşş

sen bizimi kandırıyorsun yedim diye

hem ye hem kilo ver kıskandım vallahi ben 2 gündür sadece 1 avuç çerez yiyorum kaçamak olarak genede oynama yokkk pöööööffffffff

deniiiz kan sulandırıcı nilaçlarla kullanmayın diyordu zencefil kanı sulandırıyormuş sen önce doktoruna sor bi yanlışlık olmasın canım.

Bu gercek mı 600gr bir günde ve göbeğimde ciddi bı düzlük var. Dün dua ediyordum bugün icin 56li bir rakam göreyim diye 57.5tan 56.9u gördüm. Kızlar bu nasil olabiliyor ya günde bı kez yaparım ben o zaman. Bu ssumu yagmi ne ki.

Hem sevdim hem korkmaya başladım. Canım bunu ne zaman keseceğiz anlatırmışım? Bu arada dün eşimde yedi kalksın onuda tertip sonucunu yazarım.

Öneren arkadasım çok Saol...

Arkadasim bu siteyi nerden buldugunu soylermisin, yapiyorum Ama arastirayim bi genede ...

denizzz inşallah kilo vermen devam eder bende ilk gün 400 grm vermiştim ama 2 gündür bir oynama olmadı aksine bu sabah 200 grm almışım(
bu arada kilon çok iyi aslında boyun kaç ve hedef kilon ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…