- Konu Sahibi kutlumelek
-
Merhaba kızlar,
uzun süredir forumdayım bir kaç konu açıp diyet yapma girişimim oldu ancak sonu gelmedi. Diyetlerim hep yarıda kaldı. 36 yaşında 1.60 boyunda 2 çocuk annesiyim mart ın 5 in de 78,5 kiloydum şimdi 69 kiloyum. Normal diyet yaparak verdim. Ama Haziran ın 9 un da yiğenimin sünneti var ve biraz hızlanmak istiyorum. Nette araştırırken zerdeçal tarçın zencefil light yoğurt la hızlı kilo verileceği yazılmış dün denemeye başladım. Bugün tartıldım 69,5 tum şimdi 69 . Çok sevindim ve benim gibi hergün okuyanlara bir haber vereyim dedim . Ben bunu yapıcam ve hergün size deneyimlrimi yazacağım işe yararsa ne ala yaramazsa bu başlıkta silinir gider . Diyet yapan herkese başarılar ve kolay gelsin.
Yapılışı : 3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .
yarın görüşürüz:))))))
simdiye kadar kac kilo werdiniz bu formulle???
pzt. başladım henüz 1 kilo 300 gr oldu
sadece bu kürümü iciyordunn yada herhangi bisey de yaptinmi
alisverisi yaptim geldim ve basladim :))
yarin sabahi bekliyorum tabi sadece aksam ise yararsa ! ama bugun yediklerimede çok dikkat ettim sabah diledigimi yiyorum isin ucunu kacirmadan aklimda kalmadan, aksamada tavuk ve salata olacak aralardada meyve bide zumba yapicam bakalim 56 li bir rakam gormek istiyorum 4-5 gune
tadi guzel degil ama kotude degil zorlanmadan yedim yani...
umarım işine yani işimize yarar canım yarın değilse bile pazar günü mutlaka verdiğin gr. yaz
bugün bu kürde 3. günümdü...
sadece öğlen ve akşam yedim yine.
bakalım yarın tartıda eksik olacak mı...
ilk 2 günde giden toplam 400 gr :) 7 gün boyunca uyguluycam bakalım, 1 haftada toplam kaç gr vermiş olcam :) şuraya bak ya işimiz gramlara kaldı :)
Kulağa pek hoş görünüyor bu günde 400-500grlar gerçi yola yavaş kalıcı saglikli kilo vereyim diye çıkmıştım ama neyse bugün ikinci gunüm birazdan yiyeceğim ama ben sabahları troid ilaçları kullanıyorum ilacımı etkilermi acaba bileniniz varmı???
Günaydın kızlar ,
Bugün düne göre gayet iyi 200 gr. vermişim. Çünkü akşam yemeğinden sonra 2 tane çikolatalı kek yedim. gene de vermişim. Siz neler yaptınız. çok merak ediyorum.
İyi hafta sonları herkese.
deniiiz kan sulandırıcı nilaçlarla kullanmayın diyordu zencefil kanı sulandırıyormuş sen önce doktoruna sor bi yanlışlık olmasın canım.
Merhaba kızlar,
uzun süredir forumdayım bir kaç konu açıp diyet yapma girişimim oldu ancak sonu gelmedi. Diyetlerim hep yarıda kaldı. 36 yaşında 1.60 boyunda 2 çocuk annesiyim mart ın 5 in de 78,5 kiloydum şimdi 69 kiloyum. Normal diyet yaparak verdim. Ama Haziran ın 9 un da yiğenimin sünneti var ve biraz hızlanmak istiyorum. Nette araştırırken zerdeçal tarçın zencefil light yoğurt la hızlı kilo verileceği yazılmış dün denemeye başladım. Bugün tartıldım 69,5 tum şimdi 69 . Çok sevindim ve benim gibi hergün okuyanlara bir haber vereyim dedim . Ben bunu yapıcam ve hergün size deneyimlrimi yazacağım işe yararsa ne ala yaramazsa bu başlıkta silinir gider . Diyet yapan herkese başarılar ve kolay gelsin.
Yapılışı : 3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .
yarın görüşürüz:))))))
Bu gercek mı 600gr bir günde ve göbeğimde ciddi bı düzlük var. Dün dua ediyordum bugün icin 56li bir rakam göreyim diye 57.5tan 56.9u gördüm. Kızlar bu nasil olabiliyor ya günde bı kez yaparım ben o zaman. Bu ssumu yagmi ne ki.
Hem sevdim hem korkmaya başladım. Canım bunu ne zaman keseceğiz anlatırmışım? Bu arada dün eşimde yedi kalksın onuda tertip sonucunu yazarım.
Öneren arkadasım çok Saol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?