- Konu Sahibi kutlumelek
-
tek tek alıntı yapmıycam kızlar. yazdıklarınızı okudum.
ateş basması bende de oldu. ama öyle deli gibi değil. ben spordan once yedim. daha önce hiç terlemediğim kadar ter attırdı bana.. bence kesinlikle faydası var. dün 300 gr gitti ama bakalım yarın gitmiş olucak mı? çünkü az önce 1 top dondurma yedim:131:
bi de kesinlikle tok tutuyo bu karışım yaa!!! bu akşam sadece çorbayla duruyorum. yanında sadece 1 dl ekmek yedim. öncesinde bu karışımdan yemiştim. hiçbi şey yapmasa bile tok tutması mucize bence...
randomlife ya bende kocamın yarım kalan pastasını yedim ama hemen üzülüp bir bardak yeşil çay içtim umarım genede veririm
ama hakikaten tok tutuyor sanki yemiş olmak için yiyorum psikolojik desem değil ya aynen böyle durum
tek tek alıntı yapmıycam kızlar. yazdıklarınızı okudum.
ateş basması bende de oldu. ama öyle deli gibi değil. ben spordan once yedim. daha önce hiç terlemediğim kadar ter attırdı bana.. bence kesinlikle faydası var. dün 300 gr gitti ama bakalım yarın gitmiş olucak mı? çünkü az önce 1 top dondurma yedim:131:
bi de kesinlikle tok tutuyo bu karışım yaa!!! bu akşam sadece çorbayla duruyorum. yanında sadece 1 dl ekmek yedim. öncesinde bu karışımdan yemiştim. hiçbi şey yapmasa bile tok tutması mucize bence...
emin ol diyet spor ve bu karışımla vereceksin sen p.tesiye kadar bizi takip et kilo veriyor olursak bu karışıma başlarsın canım sadece diyet+su+sporlada çok güzel kilo veriliyor emin olayyyy pzar günü kpds den sonra başlıcam buna kesin o zaman zaten elektronik tartı da alacağım bakalım ne olacak çok merak ettim şu an... İnşallah bende de işe yarar vermem gereken 20-25 kilom var(
aynen sensin canımm pembiş ve katzide başlıcak sanırımhe he o yeni başlayan diğer şahısta ben olsam gerek ne zor tahmindi ama
evet bende öğle düşündüm vucudu ısıtarak yağ yaktırıyor olabilir
bir nevi içten sauna gibi.. he he nasıl benzetme ama
şaka bir yana şu an yüzüm yanıyor resmen inşallah göbeğimde yanar
benim kilom çok oynak bir 58 küsür bir 59 küsür çıkıyorum
bu sebeple ben kilo yazmıyacam ama ne zamanki 57 ye düşerim ilk yazacağım yer burası
pardon ilkleri kendi topiğime saklıyorum
ikinci yazacağım yer burası olacak.
inşallah önümüzdeki hafta bu müjdeyi verecem.
ayyyyyy çok heycanlandım ya..
kızlar ben dün aldım başladım sadece akşam yemeğinden önce yedim bu sbah 300 gr eksik çıktım ben kalori sayıyorum ama hergün mutlaka tatlı yerim hatta dün 1 gofret ve ev kekimden baya yedim üstüne 300 gr vermişim bakalım yarın sabah ne olcak
Yalnız şu 4 gr işi can sıkıcı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?