- Konu Sahibi kutlumelek
-
bende dün akşam yemeğinden önce başladım yemeye bende fark ettim vücuduma bir ateş bastı resmen sabah kahvaltıdan öncede yedim şimdi gene yedim ve yarım saat geçmesini bekliyorum yemek yicemm şimdi gene aynı etki oldu vücudumda bir hararet varr
kızlar dün akşam yemeğinden önce başladım ve sadece 1 dilim tatlı kaçamağım oldu
ve dün 400 grm vermişim sadece akşam yememe rağmen normalde enfazla 200 grm giderdii
bende tadını beğenmedim ama kesinlikle devam etcemmm
dün 63.5 düm bu sabah 63.1 ümm
ya ben tadını hiç beğenmedim yiyemedim tepeleme doldurdum kaşığı acaba ondan mı tadı ağır oldu
Kutlumelek öncelikle tarifi bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.
Bende 6 aydır dikkat ediyorum beslenmeme.13 kilo verdim.1.60 boyundayım.
Zayıflamam durdu gibi.En kısa zamanda bende alıp denicem.
Görüşmek üzere
zerdeçal toz şeklinde altın sarısı bi rengi var
zencefilin kök hali de var ama bu karışıma toz şeklinde koymak gerek
Cevap için teşekür ederim
Toz haline nasıl getireceğiz peki ?
sdktm bence çok doldurmuşsun ben yarım çay kaşığı tepeleme gibi dolduruyorum 1 kaşığa denk gelir diye zencefil zaten acı yiyemezsin bence azalt yoğurdu çoğalt bi de böyle dene canım nolur gitsin bu kilolar
elbetde yazarım hergün kilo verdikçe yazarımKaramelek demek ki aynı durumdayız ve vücudu ısıttığı gerçek hayal görmüyorum ne güzel devam yarın kaç gr verdiğini yaz olur mu bizede heves oluyor
inşallahh sadece 6 kilom var bi gitseydiiHarikasın canım çooooooooooooooooook mutlu oldum devam inşallah
Cevap için teşekür ederim
Toz haline nasıl getireceğiz peki ?
Evet gelelim bugün ne yedim mevzuuna aslında dünkünün aynı çünkü mücverim ve dolmam bitmemişti
sadece yeşil çay içemedim bugün birazdan hazırlayıp içeceğim yemeğimi 6 buçuk gibi yedim defteri kapatttım ama dolmayı biraz fazla kaçırmışım herhalde midemde şişlik hissediyorum. ve tatlı olarak yarım beze yedim şu yumurta akıyla yapılandan tek kaçamağım o şimdilik
hepinizi seviyorm kendimi de :)))))))))
Bu arada adım yelda antalya da yaşıyorum kendinize iyi bakın sabah tartılıp kaç gr verdiğimi yazarım deneyenlerde benim gibi yazsın lütfen site kullanımını iyi bilen bir arkadaşımız varsa lütfen pzt. kim kaç gr vermiş ana sayfaya yazabilir mi başlıyacak olanlara fikir olur belki
yoksa ben kendi yazdığım yere girip değiştir deyip yeni şeyler ekleyerek mi yapıcam acaba bilen varsa söylesin yada yapsın lütfen
mutlu akşamlar
Sadece ilk mesajlarda yazanları yememiz yetecek mi yani? Başka ne yapmamız lazım? Bütün sayfaları okuyamadım ya :/ Gerçekten işe yarıyor mu?
çogumuz yeni başladık ama ben dün akşam başladım normal diyetinin yanına bunuda ekle 1 günde 400 grm verdim bugün günde 3 defa yaptım kaçamağımda olmadı yarın nekadar verdiğimi yazcam gerçekden işe yarıyormu görcezzz sizde öğrenmiş olursunuz bu arada benimle birlikde 2 arkadaşım daha başladı biri benden önce başladı ve oda 300 grm verdi
çogumuz yeni başladık ama ben dün akşam başladım normal diyetinin yanına bunuda ekle 1 günde 400 grm verdim bugün günde 3 defa yaptım kaçamağımda olmadı yarın nekadar verdiğimi yazcam gerçekden işe yarıyormu görcezzz sizde öğrenmiş olursunuz bu arada benimle birlikde 2 arkadaşım daha başladı biri benden önce başladı ve oda 300 grm verdi
kızlar bu ateş basması yağ yakımını hızlandırdığı için olmasın hani vücuda ısı vererek yağı yakıyordur die düşündüm
bende hafta sonu alayımda başlıyım bari benimde kilo vermem durdu
58.500 üm bende 55 56 olsam yeter
hadi yeni gazamız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?