- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 34
- Konu Sahibi kutlumelek
- #1.041
Kaç kilosun cnmBen dün başladım ama bugün tartınmadım 1 hafta sonra bakıcam görüp görüp moralım bozuluyor çünkü o yüzden her gün bakmıyorum haftada bir bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilosun cnmBen dün başladım ama bugün tartınmadım 1 hafta sonra bakıcam görüp görüp moralım bozuluyor çünkü o yüzden her gün bakmıyorum haftada bir bakıyorum
Ben dün başladım ama bugün tartınmadım 1 hafta sonra bakıcam görüp görüp moralım bozuluyor çünkü o yüzden her gün bakmıyorum haftada bir bakıyorum
canım hayırlı olsun başlamışsın sana birde ödemleri atmak için çay tarifi var onu vereyim istersen onuda iç güzel sonuç alırsın ben bebek düşündüğüm için bıraktım maalesef ablam çocuk tutarsa zarar verebilir dedi inşallah faydasını görürüsnüMerhaba ben araniza yeni katildim bakalim bende bugun aldim basladim yarintam gun yapayim bakalim bendede etki edecekmi
bu kürle ilgili herkes farklı bişey söylüyor açıkcası ben sadece akşamları yemiştimMerhaba bu karışımı haftada 2 defa yemem söylendi sizin yeme sıklığınız nedir?
bu kürle ilgili herkes farklı bişey söylüyor açıkcası ben sadece akşamları yemiştim
aynen canım haftada iki kere sadece akşam yemiştim ben her ihtimale karşı sabah akşam yşyen var sonuctça vucudumuzu bilmiyoruz ne tepki vereceğini o yüzden sadece akşam iyidir aynen bol su için ki kür vucuda dağılsınEvet, şimdi gördüm önceki sayfadaki mesajınızı. Ben de sizin gibi akşamları yemekten 1-2 saat sonra yiyip bol bol su içiyorum. Ama dediğim gibi haftada yalnızca 2 kez.
Ah bu eslerin cani cekmese her sey daha kolay olacak zaten :)) ben bu kuru denedim gercekten etkili ozellikle.istah kesiyorEvet bugün 68,7 kilo olmuşum 500 gitmedi ama tabi akşam yediğim bir tabak kıymalı makarna ve 2 profiterol ve 1 dilim fıstık sarma baklava nın da etkisi olabilir :)))))))
çünkü tatlıları saat 9 gibi yedim eşimin canı çekince benimde çekti doğal olarak bence genede gayetr başarılı iki günde 800 gr. diyete uyabilsem nerdeyse 3 aydır diyetteyim. Bazen sıkıyor bazen boşluyorum. Ama ort. 300 gr bile gitse haftada 2.100 yapar ki yiyerek bu güzel bir rakam bence .....
Gelişmeleri takip etmek isteyenler için 1 hafta yazacağım. Belki takip etmek isteyen olur.
yARIN GÖRÜŞÜRÜZ.
sonuç ne olduSabah 61,0 çıktım normaldede bu civarlardaydı ileriki günlere bakıcaz bakalım
sonuç ne oldu
maalesef oyle oluyorDevam etmedim cnm