Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

bugun 4gun oldu bu kuru yapali.bi gram oynadi.oda aldim
Ben bu kürü 2kez 3er hafta yapmıştım ,hatta yakın zamanlarda yazdımda buraya.3hafta olarak hafizamda kalmış...ikisinde de gram oynamamıştı...aceba kan grubuyla mı alakalı bişey bilmiyorum.ben şu an akşam 5den sonra yemeyerek deniyorum,sanırım biraz incelik oldu..cumartesi tartılcam..

içtiğiniz suya dikkat ediyomusunuz kızlar ben 12 bardak içiyorum belki suyla alakalıdır yeteri kadar su tüketmiyosunuzdur belki

içtiğiniz suya dikkat ediyomusunuz kızlar ben 12 bardak içiyorum belki suyla alakalıdır yeteri kadar su tüketmiyosunuzdur belki
ben o yogurdu yeyince arkasinna en az 6 bardak su iciyorum bardagimda normal bi su bardagi degil bide kocaman benim suyla aram cokk ii gunde en az 3lt icerim.gecede odamda 1.5 litrelik suyum olur iki gunde bi uyku arasinda onuda icerim.kizim sik uyaniyo bide su yaramiyo acaba bana???

Dün gece yatmadan 1.5 saat önce küçük light yoğurda koydum yedim ama kaşığı ağzıma attığım anda suyla yuttum normal olarak asla yutamayacağım bir şey.Son zamanlarda kilo vermem yavaşlamıştı 100 gram vererek ilerliyordum dün gece yedikten sonra bu sabah tam 500 gram vermiştim önemli olan bence suyla tüketmek gibi ben yaklasık o yoğurdu yerken 1 litre su içtim.

kesinlikle katılıyorum 3 gün oldu başlayalı hatta dün yoğurt olmadığı için yapamadım ve 1,5 kilo gitti

kesinlikle katılıyorum 3 gün oldu başlayalı hatta dün yoğurt olmadığı için yapamadım ve 1,5 kilo gitti
bunu yemeklerden önce mi yiyorduk bi de tadı nasıl benim bi 7-8 kilo fazlam var hatta biz onu düz 10 yapalım :) simitleri de eritiyo mu ki bu acaba

kızlar öyle şeyler olsa bu ünlüler niye o kadar spor koçu tutsun yani kısacası boğazını tut(yeteri kadar az ye bol su iç akşam 5ten sonra çay muhabbeti yapma kesinlikle pilav yeme ekmeği olabildiğince kıs hazır gıdaları tüketme tatlıyı gündüz ye vs. ve yürü işte bu ama başta doktora gidin trioit şeker d vitamini falan baktırın bence mucize yiyecek içecek falan yok

gerçekten mantıklı paylaşımlar yapmak varken neden böyle seyler le ugrasıyorlar ki?

gerçekten mantıklı paylaşımlar yapmak varken neden böyle seyler le ugrasıyorlar ki?
burda herkes kilo vermek için uğraşıo biz de sonuç aldığımız şeyi paylaşıoruz.tabiki mucize bişey değil.ben bunu yapıorum yoğurt kürünü ve günde 1000 kaloriyi geçmiyorum bu tarz yiyecekler çok yardımcı oluyo duran metabolizmayı hızlandırıyo.ben bu kürü yapmadan önce burdaki 80 sayfayı ve bütün yorumları tek tek okudum internetten başka yerlerdende araştırdım bana gayet 'mantıklı' geldi ve yaptım.kilo da verdim bunu da sürekli yapmak zaten olmaz o kadar kiloyu birden kaybetmek zararlı olur zaten.ama motive olmak için ve bir süreliğine yapıp metabolizmam yavaşladığında ben bunuı yapıcam mantıklı bulan yapar bulmayan da mantığına uyanı yapar.insanlara yardımcı olmak için burda insanlar bişeyler paylaşıo ve arkadaş mantıksızsa bu o güzel zamanını burda boşuna geçirme yada sen mantıklı paylaşımlar yap bizde seni takdiredelim.bu kürü sayfaya yazan arkadaşa çok teşekkür ederim.tabi sadece bu kürle olmaz.boğazımızı tutucaz bol su içicez ve sporu azksatmıcaz.ayrıca bu kürde bize yardımcı.yoğurdu zaten yiyodum diyetisyenim kırmızı pul biber ve nane attırıodu içine.burda da zerdaçal zencefil ve tarçın atıyoruz.yorum yazmadan önce bi okuyun bi araştırın arkadaşlar tarçın ne zencefilne zerdaçal ne die.herkes ne diilerse onu yapar bırakın milleti eleştirmeyi kendinizle ilgilenin .bana iyi gelen de bi başkasına iyi gelmek zorunda değil hepimiz yetişkin insanlarını kendimizi bedenimizi tanıyoruz.bi rahatsızlığın hastalığın vardır midene iyi gelmez kullanmazsın.neden uğraşıolar demişsiniz.biz uğraşıoruz arkadaş.insanlar soruyor ve cevaplıyoruz burda birbiirimizi önemsiyoruz.kilo vermek isteyenler için ve kendimiz için paylaşımlarda bulunuyoruz.size mantıklı hayatınızda başarılar.

bunu yemeklerden önce mi yiyorduk bi de tadı nasıl benim bi 7-8 kilo fazlam var hatta biz onu düz 10 yapalım :) simitleri de eritiyo mu ki bu acaba
ilk sayfada daha ayrıntılı yazıo arkadaşım ama sadece bununla olmaz spor çok önemli yediklerini de kısacaksın tabi.bence sayfaları oku gez çünkü insanlar yanlış anlıolar bunu yedim bitti hemen zayıfladım yok böyle bi hikaye.yağları yakan metabolizmayı hızlandıran bişey olduğu bi gerçek.ben 1.5 kilo verdim evet ama günde 1000 kaloriyi geçmedim tatlı tüketmedim ve günde 1 saat yürüdüm vebol bolsu içtim

tadıda iyi değil ama 2 kaşık yoğurt olduğu için heme bitiyo ve ardından su kolay oluyo

teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…