- 21 Ekim 2014
- 221
- 164
- 38
- 41
- Konu Sahibi kutlumelek
sağol canım allh razı olsun evet öyle olacak cnm hamilelik oluşursa diyet programı hazırlıyck inşllh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim oncelikle hosgeldin yazdiklarini okudum tek tek bu zorlu surecte basarilar dilerim :) bu kürü yaptim hâlâ da yapmaktayim ciddi anlamda etkisini gördüm her seferindede belirtiyorum yediklerime dikkat edip su icmeyede ozen gosteriyorum. Öncelikle kesinlikle kilo vermek istedigine emin ol ve daha sonra bi diyetisyenle görüş evde kendi kendine yaptigin diyet asla olmuyor ben yeni basladim 1 ayı bitirdim ve 6 kiloya yakin kilo kaybim oldu. Bir anda gitmiyor kilolar hepimizin sorunu sanirim bu hemen hoop 1 ayda zayiflayalim olsun bitsin ben sahsen o sekildeydim ama suanda cok sukur kendimi kasmadan diyetisyenimle beraber guzel sekilde zayiflamaya basladim dedigim gibi once kararli olmak gerekiyor isteyince uapilmayacak sey yomtur inaniyorum seninde basaracagina. Küre gelince kesinlikle yap istikrarli sekilde suyuda bir anda icme yudum yudum ic sürahinin icine icine limon dilimleyip ic ama bir sekilde ic isin sırrı suda :) sormak ostedigin seyler olursa herzaman sorabilirsin kolay gelsinHayırlı olsun diyelim o zaman şimdiden... allah hepimizin gönlüne göre versin :)
Canim oncelikle hosgeldin yazdiklarini okudum tek tek bu zorlu surecte basarilar dilerim :) bu kürü yaptim hâlâ da yapmaktayim ciddi anlamda etkisini gördüm her seferindede belirtiyorum yediklerime dikkat edip su icmeyede ozen gosteriyorum. Öncelikle kesinlikle kilo vermek istedigine emin ol ve daha sonra bi diyetisyenle görüş evde kendi kendine yaptigin diyet asla olmuyor ben yeni basladim 1 ayı bitirdim ve 6 kiloya yakin kilo kaybim oldu. Bir anda gitmiyor kilolar hepimizin sorunu sanirim bu hemen hoop 1 ayda zayiflayalim olsun bitsin ben sahsen o sekildeydim ama suanda cok sukur kendimi kasmadan diyetisyenimle beraber guzel sekilde zayiflamaya basladim dedigim gibi once kararli olmak gerekiyor isteyince uapilmayacak sey yomtur inaniyorum seninde basaracagina. Küre gelince kesinlikle yap istikrarli sekilde suyuda bir anda icme yudum yudum ic sürahinin icine icine limon dilimleyip ic ama bir sekilde ic isin sırrı suda :) sormak ostedigin seyler olursa herzaman sorabilirsin kolay gelsin
Zor diye birsey yok inan önce lutfen ben bu kilolari verecegim de o sekilde basla canim :)Cok tesekkur ederim... insallah hepimiz birbirimize destekle vericez bu kiloları. Ben her ne kdar zorlaniyorda olsam kilo vermede basaricagima inanmak istiyorum artik...
canım ben 1.5 hafta dendedim yemek yememe de dikkat ettm akşam ten sonra meyve bile yemedim karbonhidrat almadm bu kürü uyguladım günde rahat 400 gram verdim
canım ben 1.5 hafta dendedim yemek yememe de dikkat ettm akşam ten sonra meyve bile yemedim karbonhidrat almadm bu kürü uyguladım günde rahat 400 gram verdim
Emziren annelerde ise yarar mi bu?sute etki eder mi az yada cok biliyo musunuz kizlar?
Nasıl ve ne zaman yıyıorsun canımAyy bende ordan oraya geçiyorum ne halt edeceğimi şaşırdım :)diyet diyet geziyorum kızlar ama bu aralar nefsime hakim olmakta güçlük çekiyorum. Ben bunu 3hafta mı yapmıştım ne,yakın zamanda ama bende birşey değişmemişti. Gerçi ben birkaç aydır doktor doktor geziyorum ve bir sürü ilaç kullandım halada kullanıyorum,belkide ilaçlar beni alt üst ediyor...bakalım bugün yine bu küre başladım,en azından tok tutuyor :)
karbonhidratı hayatımdan çıkarıdım gözleme mantı börek paket yiyecekler yemedim akşam yemeğini 5 ten önce yedim sadece çorba ana yemek yok yatmadan yarım saat önce de b kürü yedim canım ama bıraktım yine veriyorum kür yatmadan önce olduğu için bıraktım ama diyetsiz hiç bişey olmuyor canım bide sabah yemek yedikten sonra üstünden 5 saat geçmeden bişey yemedim yani ara öğün diye bişey yokTam olarak nasıl uyguladıgınız detaylı anlatırmısınız lutfen