• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

sağol canım allh razı olsun evet öyle olacak cnm hamilelik oluşursa diyet programı hazırlıyck inşllh

Hayırlı olsun diyelim o zaman şimdiden... allah hepimizin gönlüne göre versin :)
Canim oncelikle hosgeldin yazdiklarini okudum tek tek bu zorlu surecte basarilar dilerim :) bu kürü yaptim hâlâ da yapmaktayim ciddi anlamda etkisini gördüm her seferindede belirtiyorum yediklerime dikkat edip su icmeyede ozen gosteriyorum. Öncelikle kesinlikle kilo vermek istedigine emin ol ve daha sonra bi diyetisyenle görüş evde kendi kendine yaptigin diyet asla olmuyor ben yeni basladim 1 ayı bitirdim ve 6 kiloya yakin kilo kaybim oldu. Bir anda gitmiyor kilolar hepimizin sorunu sanirim bu hemen hoop 1 ayda zayiflayalim olsun bitsin ben sahsen o sekildeydim ama suanda cok sukur kendimi kasmadan diyetisyenimle beraber guzel sekilde zayiflamaya basladim dedigim gibi once kararli olmak gerekiyor isteyince uapilmayacak sey yomtur inaniyorum seninde basaracagina. Küre gelince kesinlikle yap istikrarli sekilde suyuda bir anda icme yudum yudum ic sürahinin icine icine limon dilimleyip ic ama bir sekilde ic isin sırrı suda :) sormak ostedigin seyler olursa herzaman sorabilirsin kolay gelsin:KK54:

Canim oncelikle hosgeldin yazdiklarini okudum tek tek bu zorlu surecte basarilar dilerim :) bu kürü yaptim hâlâ da yapmaktayim ciddi anlamda etkisini gördüm her seferindede belirtiyorum yediklerime dikkat edip su icmeyede ozen gosteriyorum. Öncelikle kesinlikle kilo vermek istedigine emin ol ve daha sonra bi diyetisyenle görüş evde kendi kendine yaptigin diyet asla olmuyor ben yeni basladim 1 ayı bitirdim ve 6 kiloya yakin kilo kaybim oldu. Bir anda gitmiyor kilolar hepimizin sorunu sanirim bu hemen hoop 1 ayda zayiflayalim olsun bitsin ben sahsen o sekildeydim ama suanda cok sukur kendimi kasmadan diyetisyenimle beraber guzel sekilde zayiflamaya basladim dedigim gibi once kararli olmak gerekiyor isteyince uapilmayacak sey yomtur inaniyorum seninde basaracagina. Küre gelince kesinlikle yap istikrarli sekilde suyuda bir anda icme yudum yudum ic sürahinin icine icine limon dilimleyip ic ama bir sekilde ic isin sırrı suda :) sormak ostedigin seyler olursa herzaman sorabilirsin kolay gelsin:KK54:

Cok tesekkur ederim... insallah hepimiz birbirimize destekle vericez bu kiloları. Ben her ne kdar zorlaniyorda olsam kilo vermede basaricagima inanmak istiyorum artik...

Aktara gitmeden eksiklerimi tamamlayayım dedim=) Bu küre hep başlamak istiyorum ama üşeniyordum. Bu sefer başlayayım. Şimdi yemeklerden önce mi yoksa gece yatmadan önce mi yenmesi gerekiyor? İki şekildede fayda gören oldu mu?

canım ben 1.5 hafta dendedim yemek yememe de dikkat ettm akşam ten sonra meyve bile yemedim karbonhidrat almadm bu kürü uyguladım günde rahat 400 gram verdim

canım ben 1.5 hafta dendedim yemek yememe de dikkat ettm akşam ten sonra meyve bile yemedim karbonhidrat almadm bu kürü uyguladım günde rahat 400 gram verdim

Emziren annelerde ise yarar mi bu?sute etki eder mi az yada cok biliyo musunuz kizlar?

Ben de bunları merak ediyorum aksam maçtan sonra yemediniz? Ve gün içinde karbonhidrat yemediniz mi?

Ayy bende ordan oraya geçiyorum ne halt edeceğimi şaşırdım :)diyet diyet geziyorum kızlar ama bu aralar nefsime hakim olmakta güçlük çekiyorum. Ben bunu 3hafta mı yapmıştım ne,yakın zamanda ama bende birşey değişmemişti. Gerçi ben birkaç aydır doktor doktor geziyorum ve bir sürü ilaç kullandım halada kullanıyorum,belkide ilaçlar beni alt üst ediyor...bakalım bugün yine bu küre başladım,en azından tok tutuyor :)

Ayy bende ordan oraya geçiyorum ne halt edeceğimi şaşırdım :)diyet diyet geziyorum kızlar ama bu aralar nefsime hakim olmakta güçlük çekiyorum. Ben bunu 3hafta mı yapmıştım ne,yakın zamanda ama bende birşey değişmemişti. Gerçi ben birkaç aydır doktor doktor geziyorum ve bir sürü ilaç kullandım halada kullanıyorum,belkide ilaçlar beni alt üst ediyor...bakalım bugün yine bu küre başladım,en azından tok tutuyor :)
Nasıl ve ne zaman yıyıorsun canım

Tam olarak nasıl uyguladıgınız detaylı anlatırmısınız lutfen
karbonhidratı hayatımdan çıkarıdım gözleme mantı börek paket yiyecekler yemedim akşam yemeğini 5 ten önce yedim sadece çorba ana yemek yok yatmadan yarım saat önce de b kürü yedim canım ama bıraktım yine veriyorum kür yatmadan önce olduğu için bıraktım ama diyetsiz hiç bişey olmuyor canım bide sabah yemek yedikten sonra üstünden 5 saat geçmeden bişey yemedim yani ara öğün diye bişey yok

Arkadaşlar yazın 1 kase yoğurdun içine yeşil elma veya normal elma farketmez doğrayıp, içine tarçın, zencefil ve zerdeçal ekleyip bunu bir öğün olarak (kahvaltı, öğle veya akşam) yiyordum. bunun dışında da yediklerime çok dikkat ediyordum. salata, çorba sebze yemegi vs. gibi. Tabiki fastfood aburcubur tatlı çikolata yok. ve en önemli nokta her gün 1 saat yürüyüş artı koşu ve pilatesle 3 ayda 68 kilodan 60 kiloya düştüm. Gerçekten işe yarıyor tabi bunun yanında sağlıklı beslenmeli ve spor yapmalısınız :KK66:

Benim 2nci bu kürü denemem, 5nci gündeyim hala tık yok :) bir önceki 3 haftalık denememde normal yoğurt kullanmıştım bu kez light kullanıyorum. Avantaj olarak iştahımı kesiyor ve tatlı isteğim nerdeyse yok oldu. Bakalım 3hafta dolsun(gerçek kilo kaybı 3haftadan sonra başlarmış)

ben başlayalı 5-6 gün oldu galiba 1kg 200 gr verdim dün tartıldım :))
bende zerdeçal yok onun yerine kimyon katıyorum

Back