Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Yaptığımız kürün içine kimyon katsak olmaz mı(zencefil zerdecal ve tarçının)

merhaba arkadaşlar bende denedim bunları faydası oldumu bilmiyorum ama 64 kilodan 54 kiloya düştüm ve bunun yanında spor yaptım günlük 3 litreye yakın su tükettim (gerçekten faydası çok) ve sabah öyle akşam 1 çay bardağı az suyla karıştırılmış elma sirkesi içtim ciddi anlamda tok tutuyor (öğünlerden yaklaşık bir 25 dk önce içilmeli) ve kilolar gitti :))

merhaba arkadaşlar ; öncelikle şunu belirtmek istiyorum bugün bu siteye yeni kaydoldum. kaydolmamın asıl amacı ise tabiki kilo verme sürecine daha iyi adapte olmak. 95 kilo civarlarındayım ama hiç bir diyete adapte olamıyorum. bu konuyu da gerçekten çok kafama takıyorum. şuan nişanlıyım ve ağustos ta evleniyorum. bu bölüme yorum yazmamın sebebi ise 2 gündür bu kürü yapıyor olmam. bir umutla başladım ama neden se sanki kendimi çok şiş hissediyorum ve daha da ağlamak geliyor içimden. acaba gerçekten bu kürü yapıp ta ciddi kilolar veren varmı ve kürle beraber etkili bir diyet listesi tavsiyeniz varmı?
bir çoğunuz beni anlar kendimi bi nevi kapana kısılmış ve elimden birşey gelmiyor gibi hissediyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.... boyum 165 ve kilom 95 yaşım ise 28

canım sana en güzel tavsiyem spor yapman sonra yemek porsiyonlarını küçült ve akşam 6 dan sonra bişe yeme mümkünse pozitif düşün ve başaracağına inan (bol bol suuu)

işte en büyük sıkıntımda burda başlıyor. çalışma saatlerim sabah 8 akşam 8 12 saat. dolayısıyla spor yapmam kısıtlanıyor. yapabildiğim kadar akşamları yürüyüşe özen gösteriyorum ama şuan havalarda kötüleşti. en büyük problemim su içince de midemin bulanması. su içsem aslında hiç bir skntım kalmayacak aslında. su içerken boğuluyorum sanki.

İşin zor demek istemiyorum sana canm ama lütfen kendini biraz zorla su içmek için azar azar içmeye çalış aklına miğde bulantısını getirme ve üstüne git bulayın atlatırsın bence

Canım bu arada dukan diyeti var bi araştır istersen. Yakın bir arkadaşım uyguladı kararlı bi şekilde 80 kilodan 65 e düştü.

inşallah elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ne kadar zor olsa da... peki gerçekten bu kür işe yarıyormu? yada bu şişliği gidermek için ne yapabilirim? aslında zencefil var içinde şişkinlik olmaması gerekiyor ama ndn oldu anlamadım.

Canım bu arada dukan diyeti var bi araştır istersen. Yakın bir arkadaşım uyguladı kararlı bi şekilde 80 kilodan 65 e düştü.

dukan ı ablamda yaptı ve çok kilo verdi ama ben her teşebbüsümde ya istifrayla sonuçlandı yada şiddetli migren atağıyla... birde pko lu olduğumdan insülin direncim var ve dukanı doktorlar tavsiye etmiyorlarmış şeker hastaları ve insülin direnci olanlara...

Diyet yapmamak için olması gereken herşey var sende:)benim de sana diyebileceğim şey bir diyetisyene gitmen...o sana uygun şeyi mutlaka bulur...

evet geçen ay gittim bi liste verdiler ki aslında ilk etapta bi 3 .7 verdim 2 hafta da sonra feci bir grip oldum ve diyeti bırakmak zorunda kaldım verdiklerimin hepsini almadım aslında ama gene 1 kilo civarında aldım... tabii insanın şevki kırılıyor ve toparlanmak zaman alıyor. birde sanırım biraz da aceleciyim ki bunda ağustos ta evlenicek olmamın etkiside çok büyük. bu kür belki hem aldığım kiloyu vermek, hem kaybettiğim zamanı toparlamak hemde bu kış zamanı zencefil zerdeçal karışımı hastalıklardan korur diye düşündüm.

Ağustos a kadar 8 ay var...her ay 3 versen bu 24 kilo eder...aceleci olma. ..bende öyleyim ama nezaman abartsam diyeti sporu bi halt gelir başıma. ..ben doğum yaptım 8ay olmak üzere,bak 8 ayda 6,5 kilo verebildim..baktığında hiç birşey ama diğer taraftan yolun yarısına gelmişim bile...1kiloyu bile küçümsememek lazım. ..
bence sende başaracaksın ve 38 beden gelinlik giyeceksin

çok teşekkürler :) inşallah dediğiniz olur... olması içinde elimden geleni yapacağım tabii ki... bu arada doğum yaptım dediniz allah analı babalı büyütsün :)

bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım... :) kaç gündür şiş hissediyorum kendimi... 2 sabah önce tartıldığımda 95.7 çıkmıştım bu sabah şok 95 im.hem yoğurtlu kür yapıp hemde yemek sonrasından elmalı greyfurtlu falan bi içecek var yağ yakıcı onuda içiyordum. işe yaradı galiba hemde yediklerime çok dikkat etmeden. bu arada 5 haftada beraber zayıflayalım grubuna dahil oldum. geçen ay gittiğim diyetisyenin verdiği diyeti uygulayacağım ve bu kürlere devam edeceğim. yazıştıkça burda daha da fazla su içmeye gayret göstereceğim. 1 ocak yani yarın başlıyorum.inşallah hepimiz başarılı oluruz :)

Süper cnm senin adına sevindim inşllh daha çok kilo verirsin .Bende başlamak istiyorum ama benim tüp bebek olayı var ocak ayında o yüzden beklemedeyim .

Hayırlı olsun sevindim senin adına olsun bebiş daha önemli kilo her şekilde verilir zaten.şimdi hamileler içinde diyetler var bebeğin gelişimine yönelik zaten kilo sıkıntı olacaksa doktorlar yönlendiriyorlar bildiğim kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…