- Konu Sahibi kutlumelek
-
kutlumelekcim bu başlığı boş bırakma :) bana çok mantıklı geldi bu kür. çünkü zerdeçalın karaciğer yağlanmasına iyi geldiini duymuştum.
inşallah faydasını görürürz.
sabahları zencefili ben biraz az koyuyorum yarım çay kaşığı belki dokunur diye yapan arkadaşlar acaba sadece bana mı oldu yoksa sizede gün için menapoza girmiş gibi ateş bastı mı zencefilin ısıtıcı etkisi varmış terletirmiş terlemedim ama dediğim gibi bi ateş bastı geçti 1 kere galiba
İnşallah canım bu hafta bir bitsin bakalım işe yarıyor mu yoksa buda boş bir efsane mi görelim . işe yaramazsa bırakırız.
ama diyete devam canım. 55 kilo olmak istiyorum.
Zencefil ve zerdeçal toz şeklinde bi baharat mı ?
sabahları zencefili ben biraz az koyuyorum yarım çay kaşığı belki dokunur diye yapan arkadaşlar acaba sadece bana mı oldu yoksa sizede gün için menapoza girmiş gibi ateş bastı mı zencefilin ısıtıcı etkisi varmış terletirmiş terlemedim ama dediğim gibi bi ateş bastı geçti 1 kere galiba
günaydınn kızlarrrr
müjdeli haberle geldim.
500 gr olmasa da 300 gr gitmiş benden. harika bir rakam
dün 63.100 çıkmıştım. bugün 62.800 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?