Günde 3 litre su içmek

absynthe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
39
3
46
35
Ankara
Geçenlerde Sarah Smith adlı bir kadının bir ay boyunca her gün 3 litre su içtiğini okudum. Hem kilo verdiğini, hem de kırışıklarının gittiğini belirtiyordu.

Ben de o kadar az su içiyorum ki son zamanlarda, özellikle yeni iş yerimde ofiste filtre kahve makinesi olduğu ve her gün en az dört bardak kahve içtiğim için suya ihtiyaç duymaz oldum. Ancak 53 kilodan da 58 kiloya çıktım.

Sizce bu kadına kulak vermeli mi? Siz günde ne kadar su içiyorsunuz ve sizce diyet sırasında/ ya da günlük hayatta ne kadar su içilmeli?

fotoşop var mı bilinmez ama suyun faydaları biliniyor ve günde en az 2 litre su içilmesi öneriliyor, denemekte fayda var, sudan zarar gelmez insana

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

ben daha önce diyetisyene gittim o zamanlarda doktorum günde ortalama 2,5-3 litre arası su içmemi söylüyordu gayet faydasını gördüm hem kilo verme konusunda hemde normalde yüzüm karma vücudum kuru cilt yapısına sahip su içmeye devam ettiğim sürece cildimde orantı oluştu tamamen normal cilt tipine geçtim :) sabah uyandığımda göz altlarımda da şişlikler oluşuyordu onlarda tamamen kayboldu..

Benim de cildim karma ve sivilcelerim var. Yaklaşık bir haftadır günde en az iki litre su içmeye başladım artık ve kahveyi azalttım :) Gerçekten cildimdeki değişikliği hissettim meğer tek istediği suymuş.
Kilolu değilim, 58 kiloyum ama en az 4 kilo fazlam var gibi hissediyorum. Bakalım kilomu dengelemeye de yardımcı olacak mı..

yardımcı oluyor emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…