Sivilceli Ciltler Günde 3 elmayla sivilcelere güle güle..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

iremsusanli

=)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
312
1
Bir arkadaşım söyledi, elmayla yaklaşık 10 günde kurtulmak mümkünmüş bunlardan. Ama bi tane elmayla değil, en az 3 dedi her nedense. Bugün başlıyorum buna, sonuçları sizlere yazarım. :KK52:

2 gün önce bi günlüğüne elma diyeti yaptım 3 elma yedim
Küçüklüğümüzden beri elma cildi güzelleştiri diye duyarız
İlla yararı vardır ama tamamiyle geçirir mi ki ?

ben de aksam yatmadan once normal boylarda elma yenılırse sabah kalktıgında bı pembelık gelırmıs suratına ole okumustum bı yerde kızlar

yaw ben de hiç sevmem elmayı:KK43: her derde deva derler ama yok yıldızımız barışmadı gitti:KK43: keşke yiyebilsem de vitamininden sebeplensem:KK43:

ekşi elmayı yerim bende ama yüzyıl elma yemesem aklıma gelmez,soyup önüme getirseler bile yemesi bile zor gelir sevmiyorum diye :KK43:

aynen cnm ama elmalı pasta turlerını severım bırazcık babam bayılır hele mesela bugun elmalı kurabıye var menude :KK1:babam sagolsun o da olmasa eve elma gırmıcek :KK52: bu arada herkesın yenı yılı kutlu olsun :)

aynen ya hiç yiyesim gelmez çok saçma bi meyveymiş gibi gelir bana elma nedense halbuki ne kadar faydalı suyunu sıksak da içsek olma mı ki =)

aynen ya hiç yiyesim gelmez çok saçma bi meyveymiş gibi gelir bana elma nedense halbuki ne kadar faydalı suyunu sıksak da içsek olma mı ki =)

olur bence cnm tabı ama daha kotu bı tadı olmazmı :)

yok canlar suyu daha güzel daha içilesi:nazar: elmalı turta olsun bende yerim ama o meyveyi yemek angarya tamamen ve istemiyorum yani.bi acayip insanım
bende anlamadım kendimi :44:

yok canlar suyu daha güzel daha içilesi:nazar: elmalı turta olsun bende yerim ama o meyveyi yemek angarya tamamen ve istemiyorum yani.bi acayip insanım
bende anlamadım kendimi :44:

amaaan kızlar hıc ugramayın o zmaan elmayla hayıt tohumu onerıyorum sıze hem sıvılcelerı yok edıyo hem adet agrıları 0 a ınıyo hem hormonları dengelıyo hem gogus buyutuyo hem ıstenmeyen tuylerı azaltıyo daha ne olsun :) östrojen hormonunu artıran en iyi bitki kızlar ama gunde bı kere ıcceksınız yoksa yan etkısı sac dokulmesı yapabılır

amaaan kızlar hıc ugramayın o zmaan elmayla hayıt tohumu onerıyorum sıze hem sıvılcelerı yok edıyo hem adet agrıları 0 a ınıyo hem hormonları dengelıyo hem gogus buyutuyo hem ıstenmeyen tuylerı azaltıyo daha ne olsun :) östrojen hormonunu artıran en iyi bitki kızlar ama gunde bı kere ıcceksınız yoksa yan etkısı sac dokulmesı yapabılır

anammmmm:KK53::KK53: kız bacım ciddi misin sen? cidden adet sancılarını azaltıyo mu? eğer öyleyse hemen alayım,nasıl yapıcaz bi anlat bakalım zahmet olmazsa canım benim,valla duacın olurum:KK54:

anammmmm:KK53::KK53: kız bacım ciddi misin sen? cidden adet sancılarını azaltıyo mu? eğer öyleyse hemen alayım,nasıl yapıcaz bi anlat bakalım zahmet olmazsa canım benim,valla duacın olurum:KK54:

cnm bu hayıt her derde deva :KK1: adet sancıları azaltmayı bırak ben hasta oldugumu anlayamadım resmen hıc agrı olamdı hem de hıc :KK52: cnm once bı su bardagı kadar suyu kaynat sonra bardaga bı tatlı kasıgı hayıt tohumu at bı tatlı kasıgı derken oyle dolu dolu olmasın cok acı olur yoksa normal kıvamda at sonra usutunu tabak vs.kapat bardagın 10 dk demlenmeye bırak sonra ıc afıyetle :) ılk basta tadı cok kotu gelebılır ama alısırsın ben de ole ole alıstım tadı normal gelıyo bana bı se bole bıtkı cayları kullanırsanız duzenlı bı sekılde seker kullanmanız da azalır

cnm bu hayıt her derde deva :KK1: adet sancıları azaltmayı bırak ben hasta oldugumu anlayamadım resmen hıc agrı olamdı hem de hıc :KK52: cnm once bı su bardagı kadar suyu kaynat sonra bardaga bı tatlı kasıgı hayıt tohumu at bı tatlı kasıgı derken oyle dolu dolu olmasın cok acı olur yoksa normal kıvamda at sonra usutunu tabak vs.kapat bardagın 10 dk demlenmeye bırak sonra ıc afıyetle :) ılk basta tadı cok kotu gelebılır ama alısırsın ben de ole ole alıstım tadı normal gelıyo bana bı se bole bıtkı cayları kullanırsanız duzenlı bı sekılde seker kullanmanız da azalır

aç karnınamı içiliyo yoksa tok karnınamı günde kaç defa içilmesi gerekli

canım benim çok saol:KK16: hemen yarın alayım hayıt tohumu her gün düzenlli içeyim de bütün faydalarından sebepleneyim:KK1: ben zaten her gün 3-4 dev fincanla yeşil çay içiyorumm şeker kullanmıyorum bu sayede alıştım.Bu hayıttan günde bir bardak içilecek tatlım değil mi?

X