Günde 1.5 litre su

evet ebrum içmek gerek çok iyi olmuş bu topik işteyken içiyodum mecbur kalıyodum birazda.Sabah masamıza 2 tane su geliyodu anlıyodum içip içmediğimi yada gözüm takılınca hadi içim diye içiyodum.ama şimdi evde ohoooo aklıma bile gelmiyo.Ay buruşucam şekerim yüzümde nem kalmıycak:roflol:

birbirimizi teşvik etmemiz çok güzel ama kızlar mutlaka araştırın
herkesin bünyesi aynı miktarda suyu kaldıramaz
mesela benim kiloma ve boyuma göre günde 1,5 -2 litre su normal ama fazlası böbrekler için de sağlık açısında da yaramıyormuş

nerede buldum hatırlamıyorum ama bakmıştım böyle birşeye

Bende böbrek ağrısı başladı akannehir
Yarın doktora gidecem kum ya da taş ağrısı gibi akannehir
Daha çok su içmem gerekebilir.

birbirimizi teşvik etmemiz çok güzel ama kızlar mutlaka araştırın
herkesin bünyesi aynı miktarda suyu kaldıramaz
mesela benim kiloma ve boyuma göre günde 1,5 -2 litre su normal ama fazlası böbrekler için de sağlık açısında da yaramıyormuş

nerede buldum hatırlamıyorum ama bakmıştım böyle birşeye

Canim ben de o yuzden zaten 1.5 litre yazdim cunku ortamala herkese gore uygundur.
Cunku herkes bukadarini kaldirabilir, ha kendi bunyesinden emin olan isterse 2 litre de icer isterse 2,5-3.

Canim ben de o yuzden zaten 1.5 litre yazdim cunku ortamala herkese gore uygundur.
Cunku herkes bukadarini kaldirabilir, ha kendi bunyesinden emin olan isterse 2 litre de icer isterse 2,5-3.

evet iyi yapmışsın canım haklısın
yukarı bi arkadaşımız 3 lt içtiğini söyleyince bildiğim bilgiyi paylaşmak istedim sizinle de a.s.

bende ıcıyorum ama tuvalate cok cıkıyorum ya.gıdıyorum sankı gıtmemıs gıbı tekrar bır daha arkasından.sızdede böyle mı?

bende ıcıyorum ama tuvalate cok cıkıyorum ya.gıdıyorum sankı gıtmemıs gıbı tekrar bır daha arkasından.sızdede böyle mı?

eğer normalde su içme alışkanlığın yoksa vucudunun alışması gerekiyor
merak etme geçici bir durum yeni su içmeye başlayan arkadaşlarımızın hepsinde var a.s.
zamanla bi düzene girecek elbet yerimseniben

bende size katılmak istiyorum ama işyerindede evdede en fazla 1 gunde 1 bardak içebiliyorum ben kendi kendime başladım içmem lazım diye 3 gun içtim 1ltden fazla ama belimde agrı başladı ne alaka diceksiniz ama oldu su içmeyi bıraktım ertesi gun agrım gittiii...
benim bu halimm nolucakkkkk mafoldumben

Bende 1,5lt su şişesi aldım evden doldurup getiriyorum işyerinde akşama kadar lıkır lıkırr içiyorum zemuszemus Ama evde pek fazla içemiyorum yaa

eğer normalde su içme alışkanlığın yoksa vucudunun alışması gerekiyor
merak etme geçici bir durum yeni su içmeye başlayan arkadaşlarımızın hepsinde var a.s.
zamanla bi düzene girecek elbet yerimseniben

Hakkatten ilk gunler hepimiz tuvalet bekliyoruz. kaydirigubbakcemile3

benimde bi litrelik bi şişem var onu bitirmeye çalışıyorum evde de yine 3 4 bardak içiyorum akşamları su :lepi:

bende katılmak istiyorum hemde hamileyim ve su içmek zor geliyo bu sayede belki su içmem düzene girer bende varım

bende inanılmaz sıklıkla gidiyorum tuvalete ya.iç iç taşın ondan sonra.

Bugün patron hastaymış öğlenden önce 4 saat yanında durdum bir küçük şişe orda içtim zor durdum tuvalete de gidemedim :sinifsinif:
kıvrandım resmen kaydirigubbakcemile3

tuvalete gidememek çok kötü oluyor ya.
insan ne yapıcağını şaşırıyor resmen.

ben gün gün ne kadar su içtiğimi takip etmeyi kendim adına daha yararlı görüyorum

12.10.2009 -----> 1.5 lt
13.10.2009 ------> 2.5 lt
14.10.2009 ------> henüz içmeye devam ediyorum :lepi:

ben gün gün ne kadar su içtiğimi takip etmeyi kendim adına daha yararlı görüyorum

12.10.2009 -----> 1.5 lt
13.10.2009 ------> 2.5 lt
14.10.2009 ------> henüz içmeye devam ediyorum :lepi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ben iş yerinde 3-4 litre su içiyorum
Sabah kahvaltımı yapmadan başlıyorum işten çıkana kadar
Sonra evde de 1 litre su içiyorum , yemek yerken de muhakkak su içerim
Su dayanmıyor bizede
Alışkanlık bendeki su içmeden duramam..

çok iyi vallahi.
tebrik ediyorum seni.
bizdede kimse su içmez kızım haricinde.
nerdeyse eve onun su alıyoruz desem yalan olmaz.

X