Güncel tüp bebek fiyatı hakkında bilgisi olan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi srfyvr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srfyvr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
7
0
1
31
Güncel tüp bebek fiyatı ve genetikli tüp bebek fiyatı hakkında bilgisi olan var mı şehir belirtirseniz iyi olur

Ankara etlik şehir hastanesini tavsiye edebilirim. İnci hoca ingileniyor ve özel hastaneden daha ilgililer, raporlu olarak başladık sigortalıydık 17000 ödedik raporsuz yada sigortasız olanlar için 60000 civarı

Ankara etlik şehir hastanesini tavsiye edebilirim. İnci hoca ingileniyor ve özel hastaneden daha ilgililer, raporlu olarak başladık sigortalıydık 17000 ödedik raporsuz yada sigortasız olanlar için 60000 civarı
Merhaba banada bilgi verirmisiniz şehir dışındayım telefonla şehir Hastanesi'ne ulasamadim sigortasız yapiliyo mu genetik için istediğimiz genetik birimine yollaniyo mu

Merhaba banada bilgi verirmisiniz şehir dışındayım telefonla şehir Hastanesi'ne ulasamadim sigortasız yapiliyo mu genetik için istediğimiz genetik birimine yollaniyo mu
Genetik durumunu bilmiyorum, sigortasız ücretli hasta olarak da tedavi görebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…